Şimdi Ara

Trafik kazası geçirdim bir kaç konuda yardıma ve desteğe ihtiyacım var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 20.08.2014 tarihinde ana yolda giderken kullandığım motosikletin(Yamaha YZF R6 2008 model kırlangıç kasa) üstüne taliye yoldan otomobil (Volkswagen golf 6 2009 model) hızlı bir şekilde çıkıyor ve kaza gerçekleşiyor ve kazadan sonra hiç durmayıp kaçıyor kaskı arkamdaki yolcuya verdiğim için ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldım arka arkaya 3 operasyon geçirmişim bunlardan 1. beyin ameliyatı beyin kanaması olduğu için 2. plastik cerrahi ameliyatı suratım parçalanmış durumda asfalta sürüklenmiş im 3. göz ameliyatı göz kapağım yırtılıyor ve iç gözde kanama meydana geliyor. Bu operasyonlar saat 18.45 da başlayıp sabah karşı 04:10 bitiyor. ve olaydan 11 gün sonra 31.08.2014 tarihinde uyandırılıyorum 5 gün yoğun bakımda 2 gün özel odada kaldım enfeksiyon riski yüzünden hastaneden taburcu edildim. trafik polislerinin tutuğu yaralanmalı trafik kaza tespit tutanağında hiç bir kusurumun olmadığı tespit edilmiş olduğu yazılı ve karşımdaki bana vuran şahıs kazadan 3 saat sonra gidip teslim olmuş ehliyeti olmadığı için kaçtığını söylemiş ve aracın kaskosu, zorunlu trafik sigortası, araç muayenesi ve ehliyeti yok hiç bir şeyi yok desek yeridir benim yamaha motosikletimin servisinin çıkardığı 7.300 TL civarında masrafı varmış. kazadan sonra kaçtığında gidip hemen sigorta yapıtmış aracına ama bugün sigorta işlemleriyle uğraşırken sigorta şirketinin söylediği biz sizin hasar dosyanızı açamayız hasarınızı ve zararlarını karşılayamayız kaza bizim trafik poliçemizden 1 saat önce olmuştur demesi biraz canımı sıktı zararlarım maddi ve manevi ortada hukuki konuda ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnar59 -- 10 Eylül 2014; 0:30:47 >







  • çok geçmiş olsun açıkçası bilgim yok ancak üst sıralarda görünmesi için yorum yazayım bir bilen denk gelir
  • Ehliyeti olmadığı için sigorta önceden olsa yine vermez diye biliyorum ya gelecek senin paranı ödeyecek yada mahkemeye vereceksin aklıma gelen bunlar.
  • Çok kötü bir durum geçmiş olsun.Bence tanıdık sigortacı ve avukat ile bir görüşme yapın.
  • Sigorta şirketinin yapacağı bir şey yok. Sadece hastane masraflarınız Sigorta Fonu'ndan ödenir. Ayrıntılı bilgi:

    İHTİYACI OLAN PARAYI NASIL ALACAK?

    Kaza geçiren vatandaş hastane masraflarını faturalı olarak Türkiye Sigorta Reasürans Şirketleri Birliği’ne iletecek. Bunun içi n birliğe, 0-212-324-19- 50 no’ lu telefondan veya
    http://www.tsrsb. org.tr/ adresinden ulaşılabilir.

    Kazayla ilgili, polis raporunda size şikayetçi olup olmadığınızı sormuş olamlı, belki ağır yaralı olduğunuzdan bunu ertelemişlerdir. Raporu, hastane raporlarını, servisin proforma faturasını alın. Kaza yaptığınız vatandaşla görüşün. Bunların bedelini ve çalışamadığınız süreçteki kaybınızı talep edin. Estetik vb gerekiyorsa bunu da isteyin. Eğer olumsuz yanıt alırsanız dava açın. Kesin kazanırsınız.




  • Merhaba,
    Kazayla ilgili belgeleri görmeden net konuşmam doğru olmaz ama genel olarak tazminat hakkınız var görünüyor. Karşı tarafın aracında zorunlu sigorta bulunmadığı için tazminat için Güvence Fonu ile ilgili işlemler yapılması gerekir. Eğer elinizdeki evrakların fotokopilerini bana ulaştırabilirseniz, size daha sağlıklı bilgi verebilirim (Ne kadar tazminat hakkınız var? Ne kadar zamanda alınacak gibi...)

    Ersan Pakelgil
    Değişim Hasar Yönetimi AŞ Ege Bölge Müdürü
    ersan@degisimhasar.com.tr
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Biz hukuk bürosu olarak tüm haklarınızı faizleriyle alma imkanı sunuyoruz.Net olarak ne kadar TAZMİNAT alacağınızı detaylar sonrası söylüyoruz. Sigorta hukuk Danışmanı AKIN AKSAKAL WhatsApp hattı: 0533 281 32 76

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.