Şimdi Ara

>>> TRAFİK KAZALARI...(GÜNCEL) <<< (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
0
Favori
62.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.haberler.com/van-daki-trafik-kazasi-haberi/

    vanda kaza 5 ölü 1 yaralı ,
    birtanesi aynı yurtta kaldığım bir arkadaşımdı Savaş Çali
    Allah rahmet eğlesin,
  • GÜNCEL:14/06/2007

    Midibüs kamyonla çarpıştı: 24 yaralı


    Tekirdağ'da, bir yolcu midibüsünün kamyonla çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 24 kişi yaralandı.
    Marmara Ereğlisi'nden Tekirdağ yönüne gitmekte olan sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 59 N 2048 plakalı midibüs, Gazioğlu köyü yakınında yolcu almak için yavaşladı. Bu sırada aynı yönde seyreden 34 BU 5215 plakalı, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen kamyon, midibüse arkadan çarptı.

    Kazada, ilk belirlemelere göre, midibüs yolcularından ve durakta bekleyen kişilerden 24 kişi yaralandı.
    Yaralılar, Tekirdağ Özel Yaşam, Çorlu Özel Dört-D Millet ve Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi altına alındı.
  • Arkadaşımızın verdiği haberdeki kaza 12 Haziran günü gerçekleşmiş , o gün güncelleme yapmadığım için atlamışım...

    Van'da trafik kazası: 5 ölü 12/06/2007
    Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

    İlçeye bağlı Sakalar köyünden Van'a giden Şevket Çalı yönetimindeki 65 EV 039 plakalı otomobil, ilçe çıkışında karşı yönden gelen Medeni Ş. idaresindeki 27 AD 244 plakalı kamyonla çarpıştı.

    Kazada, otomobilde bulunan 5 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
    Yaralının, Van Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, kamyon sürücüsü Medeni Ş'nin gözaltına alındığı bildirildi.
  • EN SON KADIKÖY ATAŞEHİR ARASINDA
    HONDA S2000 KARŞI ŞERİDE FIRLAYIP KARŞIDAN GELEN ARACA ÇARPTI 1 ÖLÜ 2 YARALI BU SABAH
  • 18/06/2007

    Trafik kazasında şehit oldu

    İstanbul'da geçirdiği trafik kazası sonucu görevi başında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Aziz Arkaç'ın (40) cenazesi, Ankara'nın Beypazarı ilçesinde toprağa verildi.
  • HERŞEY HIZ YÜZÜNDEN VE KURALLAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 18 Haziran 2007; 21:17:13 >
  • 21 Haziran 2007
    Sarhoş kamyoncu 7 cana maloldu


    Çanakkale'ye düğüne gelenleri taşıyan minibüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 7 kişi öldü, 30 kişi yaralandı. Feci kazada ölü ve yaralı kişilerin kimlikleri tespit edildi..
    01:05

    Son gelen bilgiye göre ölü sayısı 7'ye yükseldi. Kamyon şoförü 240 promil alkollü çıktı.

    Çanakkale'deki trafik kazasında; 6 kişi öldü,30 kişi yaralandı. Ezine'nin Koçali köyünden Çanakkale'ye düğüne gelenleri taşıyan Nuri Demir idaresindeki 17 SE 205 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 17 AN 222 plakalı kamyon, İntepe mevkiinde çarpıştı.

    Kazada, kimlikleri henüz belirlenemeyen 5 kişi olay yerinde, 2 kişi kaldırıldığı Çanakkale Devlet Hastanesinde öldü. Kazada yaralanan 30 kişi, Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.




  • 21 Haziran 2007
    Bursa'da trafik kazası: 2 ölü

    Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

    Uğur Okumuş (35) yönetimindeki 16 FB 799 plakalı otomobil, Eğitimciler Caddesi'nde refüjü aşıp karşı yönden gelen İsmail Çarban (46) yönetimindeki 16 EV 994 plakalı kamyonetle çarpıştı.

    Kazada, Uğur Okumuş ve eşi Gamze Okumuş (35) olay yerinde hayatlarını kaybederken, İsmail Çarban ile kamyonette bulunan Serkan Şahin (25), Hüseyin Yavuz (34) ve Erdal Şekerci (24) yaralandı.
  • 22 Haziran 2007
    Muğla'da, fabrika işçilerini taşıyan servis araçlarının çarpışması sonucu 3'ü ağır 12 kişi yaralandı.


    İlhan Yüksel yönetimindeki 48 KY 260 plakalı minibüs, Milas-Bodrum kara yolunda, Yasin Öksüz idaresindeki 48 S 5108 plakalı otobüsle çarpıştı.

    Kazada, fabrika işçileri servisi olduğu öğrencilen araçların sürücüleri Yüksel ve Öksüz ile araçlarda bulunan Şerafettin Aşıcı, Özge Ökten, Oktay Kocadağ, Gökhan Kaya, Bülent Sevim, Kerim Akdemir, Ahmet Ertoğaç, Hülya Çamlı, Ersen Çiftçi ve İbrahim Ertoğaç (28) yaralandı. Yaralılar, ilçedeki hastanelerde tedavi altına alındı.

    75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Şerafettin Aşıcı, Özge Ökten ve İlhan Yüksel'in sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
  • 22 Haziran 2007
    Erzincan'da trafik kazası: 3 ölü

    Erzincan'ın Refahiye ilçesinde, kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu, aynı aileden 3 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

    Harun Polat (29) yönetimindeki 06 AC 8605 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan kara yolunun Refahiye ilçesi Kızıldağ mevkisinde, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Polat (29) ile Kadir (22) ve Azat Polat (1.5) hayatını kaybetti. Yaralanan Songül, Müjde, Semra ve Rabia Polat, Sivas'taki hastanelerde tedavi altına alındı.
  • 22 Haziran 2007
    Ordu'da trafik kazası: 2 ölü

    Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.
    Samsun'dan Ordu'ya giden Ali Ortabel yönetimindeki 42 NM 942 plakalı minibüs, Curi yöresinde, önünde seyreden Serhat Güler'in kullandığı 52 AU 952 plakalı midibüse çarptı.

    Kazada, minibüs sürücüsü Ali Ortabel ve aynı araçta bulunan Süleyman Boylu olay yerinde öldü. Yaralanan Eyüp Kılıç, Volkan Kılıç, Gülten Kılıç, Esma Boylu ve Gülten Boylu, Ünye Devlet Hastanesine kaldırıldı.
  • 23/06/2007
    Kadıköy'de ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü...

    Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında, ağaca çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
    Osman Demirbaş'ın (20) kullandığı 34 AC 9098 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak Caddebostan Cemil Topuzlu Caddesi'nin orta bölümünde bulunan ağaca çarptı. Kazada, hasar gören araçtaki Demirbaş ve yanındaki arkadaşları İbrahim Yücel (20), Arif Zeybekoğlu ile (19) Günay Semiz (19) otomobilde sıkıştı.
    Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarılan bu kişilerden Osman Demirbaş, kaldırıldığı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Aynı hastanede tedavi altına alınan Günay Semiz'in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
    Haydarpaşa Numune Eğitim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan diğer yaralılar İbrahim Yücel ile Arif Zeybekoğlu'nun ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
    Osman Demirbaş'ın babasının da, bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.




  • 23 Haziran 2007
    CHP'nin mitinginde korkunç kaza


    Hatay'da partisinin düzenlediği mitinge katılan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı taşıyan helikopterin pervanesinin kopması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı...

    22 Temmuz seçimine Hatay dan start veren C.H.P.Genel Başkanı Deniz Baykalın mitingi Faciayla başladı..
    Deniz Baykal ı Taşıyan Helikopterin dönüşü sırasında kalkış için Kaptan pilot dönüş hazırlığı yaparken Helipkoterin pervanesi Antakya Atatürk stadyumunun duvarına çapması sonucu yaklaşık 300 metre ilerde otobüs durağında bekleyen 68 yaşındaki Mübeccel GÜNER in ölümüne neden olurken yine aynı durakta bekleyen 25 yaşındaki Erkan Yücel in ayağından hafif yaralanmasına neden oldu.
    olay yerine gelen Antakya 112 Acil servis Ambulansı ile Güner Antakya Devlet Hastanesine götürülürken yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda yaşamını yitirdi..




  • 23 Haziran 2007
    DP konvoyunda feci kaza: 3 ölü


    Aksaray'da beton mikserinin DP'nin seçim konvoyuna girmesi sonucu meydana gelen kazada, aralarında DYP eski il başkanının da bulunduğu 3 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
    Önder B. yönetimindeki 68 DY 966 plakalı beton mikseri, Aksaray-Konya kara yolunun 35. kilometresinde önünde giden Mehmet Sait Malkondu idaresindeki Karayollarına ait 42 HF 846 plakalı çim biçmek için kullanılan iş makinesine çarptı.
    Çarpmanın etkisiyle sürücüsünün kontrolü kaybetmesi üzerine beton mikseri, karşı yönden gelen DP seçim konvoyundaki Faruk Özyurt'un kullandığı 06 ERR 88 plakalı otomobille çarpıştı.

    Kazada, 06 ERR 88 plakalı otomobilde bulunan Refik Karabatak olay yerinde öldü. Aynı otomobilde bulunan Sadık Gümüşsoy (61) ile otomobil sürücüsü Faruk Özyurt, kaldırıldığı Aksaray Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.




  • 23 Haziran 2007
    Freni patlayan minibüste can pazarı


    Bursa'da piknikten dönen aileleri taşıyan bir minibüs, frenlerinin patlaması sonucu önce park halindeki bir otomobile daha sonra da apartmanın duvarına çarptı.Minibüsün kabininde sıkışan sürücü ve yanındaki arkadaşı acılar içinde kurtarılmayı beklerken, çoğunluğu çocuk diğer yaralılar sokakta gözyaşı döküp, kazanın şokunu yaşadılar. Kazada çoğu çocuk ve kadın 17 kişi yaralandı.
  • 24 Haziran 2007
    Konya'da trafik kazası: 3 ölü


    Konya'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü. Alınan bilgiye göre, Zafer Haktanıyan (25) idaresindeki 55 VA 896 plakalı kamyonet, Ankara-Konya kara yolunun 7. kilometresinde, Musa Hacıbektaşoğlu (38) yönetimindeki 34 F 0096 plakalı otomobille çarpıştı. Kamyonette bulunan Döndü Güngör (48) ile Ömercan Haktanıyan (5) olay yerinde, sürücü Zafer Haktanıyan ise kaldırıldığı Konya Numune Hastanesinde hayatını kaybetti.
  • 24 Haziran 2007
    Burdur'da trafik kazası 4 ölü

    Avusturya'nın başkenti Viyana'dan yaz tatili için memleketleri Burdur'a giden 5 kişilik gurbetçi ailenin aracı, evlerine 30 kilometre kala takla attı. Araçtaki 5 kişiden sadace ikizlerden biri kurtuldu. Anne, baba, abla ve ikizini kaybettiğinden habersiz tedavi altına alınan Soner Zeren'in(13) fotoğrafını çeken muhabire “Anne ve babamın fotoğrafını da çektiniz mi?” diye sorması yürekleri dağladı.

    Viyana'da 17 yıldan bu yana yaşayan Ali İhsan Zeren (47), cuma günü öğle saatlerinde, yaz tatili için 26 yıllık eşi aynı yaştaki Yüksel Zeren, kızları 24 yaşındaki Meryem Zeren, ikiz çocukları 13 yaşındaki Songül Zeren, oğlu Soner Zeren ile yola çıktı. Ailenin büyük oğlu Hilmi Zeren, eşi doğum yapacağı için tatile gelmeyip Avusturya'da kaldı. Karayoluyla 2 bin kilometreden fazla yol kateden aile fertlerinin içinde bulunduğu W5402T plakalı Chreysler marka cip, bugün saat 06.00 sıralarında, memleketleri Burdur'un Gölhisar İlçesi'ne 30 kilometre kala Denizli- Antalya karayolunun 81'inci kilometresinde bulunan Yumrutaş-Dodurgalar Kavşağı'nda kontrolden çıkıp, yol kenarındaki tarlada takla attı. Kazada sürücü İhsan Zeren, eşi ve iki kızı öldü. İkizi ölen Soner Zeren ise hurdaya dönen otomobilden sağ çıktı. Ölen 4 kişinin cesedi Acıpayam Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, kazadan yaralı kurtulan Soner Zeren, Acıpayam Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

    Başından darbe aldığı için gözlem altında tutulan ve durumu iyi olan Soner Zeren'e babası, annesi, ablası ve ikiz kız kardeşinin öldüğü söylenmedi. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamayan Soner Zeren, “Annem, ablam ve kardeşim uyuyordu. Ben de uyuyordum. Evimize az kalmıştı. Gözümü tarlada açtım. Kazanın nasıl olduğunu hatırlamıyorum” diye konuştu. Anne ve babasının öldüğünü bilmeyen Soner Zeren, DHA muhabirine, “Anne ve babamın fotoğrafını da çektiniz mi?” diye sordu.

    Yetkililer, kazanın sürücünün direksiyon başında uyuması nedeniyle meydana gelme olasılığının yüksek olduğunu söyledi. İhsan Zeren'in Viyana'da serbest çalıştığı, eşi Yüksel Zeren'in de temizlik firmasında görev yaptığı belirtildi. Zeren ailesinin Gölhisar'daki yakınları, kazayı öğrenince Acıpayam'a koştu. Kaza hakkında bilgi alan yakınları, öldüklerini öğrenince şok yaşadı.

    Zeren Ailesi'nin dört ferdinin cenazelerinin, otopsileri yapıldıktan sonra yarın Gölhisar'da toprağa verileceği belirtildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Haziran 2007; 20:04:38 >




  • 24 Haziran 2007
    Giresun'da trafik kazası: 2 ölü, 12 yaralı


    Giresun'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Yaralılar çeşitli hastanelrde tedavi altına alındı.
    Dereli ilçesine bağlı Kulakkaya Yaylasından merkeze bağlı İnişdibi beldesine dönen ve Kasasında yolcu taşıyan Selim Karadağ yönetimindeki 28 NA 092 plakalı kamyonet, Sultaniye Şimşir mevkisinde şarampole devrildi. Kazada, Gökberk ve Hasan Dağ olay yerinde öldü.

    Yaralanan sürücü Selim Karadağ ile Aydemir Kara, Şahin Özdemir, Emine Çakır, İpek ve Ayşe Karadağ, Göknur, Hüseyin, Ömür, Gökhan, Cevat ve Engin Dağ, Kale hastenesi ile Prof. Dr. İlhan Özdemir devlet hastanesinde tedavi altına alındı.
  • 25 Haziran 2007
    Eskişehir'de trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı


    Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Yaralılardan Burçin Dalgıç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
    Sezgin Dalgıç (21) yönetimindeki 26 NZ 493 plakalı otomobil, Eskişehir-Muttalip belde karayolunun 3. kilometresindeki Anadolu Üniversitesi İkieylül Yerleşkesi önünde karşı yönden gelen Gencer Mudam (26) idaresindeki 26 FF 197 plakalı otomobille çarpıştı.
    Kazada, Arzu Dalgıç olay yerinde, Zeynep Dalgıç ise (55) kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

    Yaralanan Gencer Mudam, Sezgin Dalgıç, Ebru Dalgıç (15), Burçin Dalgıç (14) ve Birol Dalgıç (38) ile Kader Bilmez (16), ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi, Yunusemre Devlet ve Eskişehir Devlet hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan Burçin Dalgıç'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
    -----------------------------------------------------
    25 Haziran 2007
    İki motosiklet çarpıştı: 1 ölü


    Gaziantep'te iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Yaralı sürücü Muhittin Duru'nun da henüz hayati tehlikeyi atlamadığı öğrenildi.
    Gaziantep'te iki motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Muhittin Duru'nun kullandığı 27 E 0819 plakalı motosiklet, Göllüce Mahallesi 57 Nolu Sokakta Yalçın Güngör idaresindeki 27 BJ 714 plakalı motosikletle çarpıştı.
    Kazada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan motosiklet sürücülerinden Yalçın Güngör, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer sürücü Muhittin Duru'nun da henüz hayati tehlikeyi atlamadığı öğrenildi.




  • 25 Haziran 2007
    Aydın Söke'de trafik kazası: 3 ölü

    Aydın'ın Söke İlçesi'nde vatandaşların sinyalizasyon sistemi yapılması için imza kampanyası başlattıkları kavşakta bu sabah saatlerinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

    Çevre sakinleri kazanın ardından yıllardır taleplerinin yerine getirilmemesine tepki göstererek düzenledikleri eylemle karayolunu bir müddet trafiğe kapattı.
    Olay bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 09 YC 530 plakalı aracıyla Didim istikametinden Söke istikametine gelmekte olan Muhammet Ömek, Söke Sanayi Sitesi'ne dönmek istediği sırada, İzmir'den Akbük'e gitmekte olan Ali Keskin yönetimindeki 35 R 4922 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle yoldan dışarı savrulan araçlar, tali yoldan ana yola çıkmak için beklemekte olan Mustafa Turgut yönetimindeki 48 TM 5564 plakalı dolmuşa çarptılar.

    Kazada özel otomobilde bulunan Gülgün Ömek (36), Havva Aklan (25) ve Kısmet Ömek (44) hastaneye kaldırılırken yolda hayatlarını kaybetti. Kazada Muhammet Ömek'in kullandığı araçta bulunan Merve Ömek (13) ve Banu Ömek (11) isimli iki çocuk ise yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındılar.

    Kazaya karışan kamyonette bulunan Şahin Yağcı (23), Adil Ünlü (27) ve Ömer Keskin'inde (22) yaralı olarak Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldıkları bildirildi.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.