Şimdi Ara

Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Trafficmonsoon sitesine Registration Date: 15 Dec 2015 yani 15 aralık 2015 te giriş yaptım ve 450$ yatırarak 9 tane paket satın aldım. Günde 9 dolar ve cash linklerden izlediğim reklam para kazandım. 6 gün sonra yeni bir paket daha aldm.

    Toplam 10 Paket oldu.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım

    5 gün geçti bu sürede günde izlemek zorunda olduğum 10 tane reklam vardı her gün onları izledim. Ve gelen cash link reklamlarını sürekli takip ettim. Hemen 11. paketi satın aldım

     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım

    Biriken her 50 dolarla paket aldım 1 ay boyunca. Baktım yatırdığım 450$ 1 ayda kendini kurtardı. 18. paketi aldıktan sonra karar verdim 7 paket daha aldım ve 25 pakete tamamladım. yatırdığım toplam para 800$ oldu. Şuanda 34 gündür üyeyim siteye. 27 paketim bulunmakta.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım

    Herkes bu siteyi bi şekilde anlatıyor da benim gibi hesabını paylaşan göremediğimden bu şekilde paylaşmak istedim. Benim çevremden bu siteye toplam yatırılan para 3000$ dolar civarı benim üst üyelerim dahil. Amacım bunu ek gelir olarak yapmak. Ve yıl sonunda aylık 1000$ para çekmektir.

    Referansım:https://trafficmonsoon.com/?ref=bilalkizilka

    Dip not:Uzun vaadeli yatırım olarak düşünün bu siteyi. yatırdığınız paranız 3 ay içinde fazlasıyla çıkmaktadır. 3 ay sonra yatırdığınız para biriktiğinde çekip kazandığınız para ile devam edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalkizilkaya -- 18 Ocak 2016; 11:57:47 >







  • Bundan sonra hesabımdaki günlük gelişmeleri bu konu altında paylaşacağım. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım.
  • Ekteki ekran görüntüsü bu sabaha ait arkadaşlar. Dün yoğunluktan dolayı aktaramadım bugün son durumu paylaşıyorum. Artık günlük 28 dolar geliyor.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım
  • 18 ocak 2016'da toplam kazandıgım 540$dı. Bugün 21 ocak 2016 toplam kazandığım 624$ olmuştur. 5 saat sonra 29. paketi satın alacağım.

    Bu konuyu paylaşmamdaki sebep sizlerinde bu şekilde kazanabileceğini kanıtlamak için. Tekrar belirtmekte fayda var.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım
  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....

    saygılarımla.




  • 29. paketi satın aldım. herşey güzel gidiyor. Günde 30dolardan hesaplarsak 10gün sonra 300 daha gelcek yatırdığım fazlasıyla çıkmış olacak.

    Bu arada Trafficmonsoon kendi bankasını kuruyor dubai'de. Bi kaç hafta içinde açılacak. Paypal ile anlaşması bulunmamakta şuanda. Sadece paypaldan ödeme yapabiliyorsunuz. Para çekme işlemleri payza ve solid trust üzerinden yapılıyor. Kendi bankasını kurduktan sonra paypal ile anlaşacaklarını ifade ediyorlar.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım




  • 30. paketi dün satın aldım bugün akşama doğru yeni bir paket daha alacağım. Bu arada ödemeler konusunda yeni gelişmeler var. 6 şubatta Trafficmonsoon bankasının açılış tarihini verdiler.
    Bildiğiniz gibi son bir aydır paypal ödemeleri durdurulmuştu, ve paralarımızı payzadan veya solidden
    çekebileceğimiz bildirilmişti. Ve şimdi gördüğünüz gibi gerçekleşiyor.. Ödemeler paypaldan olmadığı için anında gelmiyor, çünki
    ödemeler artık manuel yapılıyor bu yüzden en geç 1 haftada geliyor. TM facebook sayfalarındada bahsetmişler zaten, bundan sonra
    ödemeler manuel yapılıyor, benim ödemem 4 günde geldi 2 günde alanlarda var. Kısacası iyi haberler trafficmonsoon yoluna devam
    ediyor. Haberlere göre paypaldan paraları payzaya aktarmasıda bir hafta falan sürdü bu yüzden ödemeler biraz gecikti, paypalda
    51 milyon dolar var, paypal bu paranın 31 milyonuna çekme müsadesi veriyor, 20 milyonuda paypal kanunlara göre elinde tutuyor.
    Ortalık yatışasıya kadar. Çünki paypal işini garantiye alıyor bu konularda, site scam olursa binlerce kişi dispute açarak paralarını geri
    isteyecekler, bu yüzden paypal 20 milyonu elinden bırakmıyor, yani çekmelerine müsade etmiyor.
     Traffikmonsoon 1 ayda 500$ Kazandım




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.