Şimdi Ara

[Trabzonspor 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
18.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onyargisiz

    Bu mesaj silindi.
    İki oyuncununda eline değiyor gibi gördüm ben.
  • Bir nwakaeme her şeyi değiştiriyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Nwakaeme bizim herşeyimizmiş yani Allah adama zeval vermesin sakatlık makatlık ceza Yoksa yani bu futbolla şampiyonluk zor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yine hakemi de yendik rizeye 5 tane sapladik sesi istanbuldan geldi :))) mikele haksiz sarilarla kirmizi verildi yaziklar olsun sorloh wakayeme simdi mikel haksiz kirmizilar ve mac cezasi yatacak yerleri yok bunlarin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Mikele verilen kart gerçekten komedi skor üstünlüğü bizde olduğu için çok ses çıkarılmadı bence taraftar cephesinde ama yani alakası yok ya hangi gerekçe ile kart verildi anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Evet Mikele verilen kart gerçekten komedi skor üstünlüğü bizde olduğu için çok ses çıkarılmadı bence taraftar cephesinde ama yani alakası yok ya hangi gerekçe ile kart verildi anlamak mümkün değil.
    Yine fb maçı yine haksız kart cezası şampiyonluk ümidi kalmayınca fb ye kupayı kazandırmaya çalışıyorlar. Bu arada ts yüzde 20 olan bulduğu pozisyonu gole çevirme yüzdesi. Bugün ki 5 golle dahada yukarı taşımıştır. Sanırım bulduğumuz 10 civarı pozisyonun yarısını gole çevirdik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik damat deyince aklima 3 siyahi futcolcumuz geliyor wakayeme ekuban ve ndiaye bu uc kardesimiz damat diyenlerin damadi olmuslardir :) istanbul dogumlu ve ailede trabzon kokenli olmamasina ragmen TRABZONSPORLUYUM bu takimi istanbula paraya guce simarikliga haksizliga tarafli medyaya baskaldirdigi icin tutuyorum hayatim boyunca hic sampiyonluk gormedim 2011 haric sampiyonluk sadece sahada guzel oynamakla olmuyor malesef bunu bu sene de bize hatirlatiyorlar o kadar oyun oynaniyorki TRABZONSPOR uzerine oyuncularin haksiz kirmizi kartlarla sonraki maca cikamayisi oyun icinde ince ince takimi dogramalar (rize maci ilk yari hakem hep riz lehine kullandi takdir haklarini) ozet goruntulerle bunlari kimse görmüyor gorenler de susuyor neymis devlet destegi varmis ulan sosa novak bunlarla sozlesme imzalanmadi neden limit var para yok bu adamlari baska takimlar alabilir su an o kadar kritik yani neymis ndiaye guilherme nasi alinmis ikiside kiralik o kadar cekemeyen fesat insan varki gozleri kor olmus istanbul takimlari yillarca para harcayarak battilar simdi TRABZONSPORUN kullerinden dogma vaktidiir takima destek olma zamanidir rize maci ilk yari tribunler de sessizdi hep destek tam destek olmaliyiz bu sene ve sonraki yillar artik sira bizde onumuzdeki 5 yula damga vurma zamani ozelllikle bu baskan bence en önemli kisi futbolu ekonmiyi yonetmeyi cok iyi biliyor takimimiza sahip cikalim gecen yil basaksehiri yediler belediye destegi diye bak adamlar bu sene avrupada tek takimimiz utanma yok insanimizda varsa yoksa sadece camur bu sene de bize camur atiliyor yedirmeyiz bu takimi size !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugün hiç iyi oynamadık takımı beğenmedim ikinci yarı ilk 15 dk falan bildiğimiz saldıran takim vaardi. Genele baktigimizda güzel de maç değildi zaten.

    Ts lig den dolayı çok gazlamamis da olabilir.
    Malum Fb havlu attı Ts nin hedefi daha büyük.

    Yalnız bir gerçek var ki takım 1..1.5 aydır les



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 3 Mart 2020; 23:7:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bariz üstün bir oyun segiledik rakibe karşı tamam öyle ahım şahım top oynamadık ama fenerden daha iyi oynadığımız kesin. Hatta lig yarışında olmamıza rağmen baya baya oynadık koştuk yorulduk başka takım olsa oynamazdı bile. Sonuçta bu tür maçlar büyük maçlar sonuç belli olmayan maçlar ama bunların çoğundan galip gelmeyi bildik bence güzel maçtı 2 den sonra bile atabilirdik daha ne olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla leş meş, her türlü galip gelmesini biliyoruz.

    niyeyse 1.yarılar çok kötü oynuyoruz.

    inşallah gazişehir ve malatya maçlarını da kayıpsız geçeriz. malatya beni korkutuyor sürekli yenildi yenildi, gelip bize patlamasınlar.
  • Nedense takımda ki bazı oyuncular bilerek Sörlotha top vermemezlik yapıyor gibime geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onyargisiz

    artik damat deyince aklima 3 siyahi futcolcumuz geliyor wakayeme ekuban ve ndiaye bu uc kardesimiz damat diyenlerin damadi olmuslardir :) istanbul dogumlu ve ailede trabzon kokenli olmamasina ragmen TRABZONSPORLUYUM bu takimi istanbula paraya guce simarikliga haksizliga tarafli medyaya baskaldirdigi icin tutuyorum hayatim boyunca hic sampiyonluk gormedim 2011 haric sampiyonluk sadece sahada guzel oynamakla olmuyor malesef bunu bu sene de bize hatirlatiyorlar o kadar oyun oynaniyorki TRABZONSPOR uzerine oyuncularin haksiz kirmizi kartlarla sonraki maca cikamayisi oyun icinde ince ince takimi dogramalar (rize maci ilk yari hakem hep riz lehine kullandi takdir haklarini) ozet goruntulerle bunlari kimse görmüyor gorenler de susuyor neymis devlet destegi varmis ulan sosa novak bunlarla sozlesme imzalanmadi neden limit var para yok bu adamlari baska takimlar alabilir su an o kadar kritik yani neymis ndiaye guilherme nasi alinmis ikiside kiralik o kadar cekemeyen fesat insan varki gozleri kor olmus istanbul takimlari yillarca para harcayarak battilar simdi TRABZONSPORUN kullerinden dogma vaktidiir takima destek olma zamanidir rize maci ilk yari tribunler de sessizdi hep destek tam destek olmaliyiz bu sene ve sonraki yillar artik sira bizde onumuzdeki 5 yula damga vurma zamani ozelllikle bu baskan bence en önemli kisi futbolu ekonmiyi yonetmeyi cok iyi biliyor takimimiza sahip cikalim gecen yil basaksehiri yediler belediye destegi diye bak adamlar bu sene avrupada tek takimimiz utanma yok insanimizda varsa yoksa sadece camur bu sene de bize camur atiliyor yedirmeyiz bu takimi size !
    Tarafli medyaya baş kaldirdiği içinmi tutuyosun ahahahah ulan turkuvaz medya gibi kocaman bir lobiniz var daha ne olsun ali koçu terorist gibi gosteren belgeselden sonra akla kara kadar belli olmuştur bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bu maçı izleyip de leş demek futboldan anlamamaktır neresi leş hem ligde oynuyosun hem de kupada fbye karşı son maçlar üstünlüğün var ama fenere oyun oynatmıyosun yine de bence başarıdır. Ayrıca bjk maçına göre de çok daha iyidik yani. Kötü oynadığımız bölümler tabi oldu ama ligin kendi kalitesiz zaten avrupada dökülüyoz kalite yok ligde.. Eldekilerle olan bu yani..
  • tsfirtina kullanıcısına yanıt
    Kısmen haklısın. Ama şöyle de bir durum var taraftar oynanan futbolu beğenmek zorunda değil çünkü şampiyonluk hasreti var. Daha emin adımlarla gitmek istiyoruz. Hangi taraftar takımını sebepsiz kötüler. Demekki doğru gitmeyen birşeyler var. Bir maçta patlarız 3 tane yeriz o zaman sende dersin bu futbolla olmaz diye. İşte biz öngördüğümüz için kızıyoruz, daha iyisini istiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaiserslautern34 kullanıcısına yanıt
    Tabi olabilir o zaman da kötü olduğunu kabul ederim ama Sivas maçı fener maçı bunlarda iyi oynadık bence çoğu bölümünde kontrol bizdeydi zevk veren bir oyun vardı. Leşti demek bence haksızlık bu maçlarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hüseyin cimşirle bu kadar
  • Siz böyle oynayın başak 3 atar.Ts ikinci devre kötü oynayıp kazanıyordu bugün patladı.Puan kayıpları devam edecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kötü oynadık ama bir takımın kötü oynayıp da kazanmaya hakkı var bu hakkımızın yeneceği anlamına gelmiyor saçma sapan yorum yapmayın verilmeyen penaltı verilmeyen gol VAR a gitmesi bile ayıp ya bütün hakem hocaları net gol dedi Sonuç olarak 2 puanımız çalındı Bu kadar basit daha uzatmanın bir alemi yok devlet desteği falan diyenler şimdi gelsin konuşsun bakalım...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.