Şimdi Ara

tr serverında oyun oynanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu zamana kadar hep yetenekli adam oyun kazanıp yüksek eloya çıkar ordada rahat eder derdim. Ama şu son yaşadığım olay beni benden aldı artık. Master 80 lp ye kadar hesap kastıktan rahat rahat oyun oynuyordum. Dia 2 ye kadar düştüm . İyi oynayamadım dedim , çok iyi oyunlar izledim diye ben bu eloya ayak uyduramadım dedim , şanssızlık bu düzelir falan dedim ama bir oyundaki 10 kişiden 6-7 kişi karaktersiz olur mu demeyin oluyor.Bu kadar egoist , aşşağılık , küfürbaz ve terbiyesiz oyuncuları bir arada barındıran tr serverında elo kasmak isteyen veya elo kasmaya çalışan arkadaşlarıma sesleniyorum. Bırakın beyler. Bırakın o kastığınız elo hiçbir işe yaramayacak. Tek kazandığınız şey 2500 elo puanı ve psikolojisi bozuk bir insan olmak.


    Edit : En son oynadığım oyunda takımımdaki 4 kişi 20 dakika boyunca birbirine küfür etti ama böyle küfür etmek yok arkadaş şu oyunda 5000 e yakın maç oynadım bu kadar küfürlü bi maç görmedim. Karşı takıma bu durumu belirtip report edin dediğimde dalga geçmeye çalışmalar , easy yazmalar , gg yazmalar . Klasik tr işte anlamışsınızdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gretch -- 7 Mart 2016; 23:18:51 >







  • gg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • west qeç
  • westtede hesabım var kardeş ama uzun bi süre oynamayı düşünmüyorum . Belki ciddi elo kasmaya çalışan falan oyuncular vardır, takımıyla iyi oyun oynayacaklarını sanmasınlar diye bilgilendirmek istedim.
  • tr diamond çok ilginç bir lig. inanması zor ama diadan önce oynadığım maçlardan aşırı derecede zevk alırken. diadaki oyunlarım da 20 dk sur veriliyordu. ya bizim takım ya karşı takım birazcık geriye düşen hemen küfürleşip pes ediyorlardı. buda oynadığınız maçları oldukça zevksiz hale getiriyor. bunu başka hiç bir eloda göremezsiniz. tr diamonda has bir özellik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dia3 e kadar zevk ala ala çıktım. Artık sarmıyor TR. Westte de afedersin it gibi tryhard oynuyorlar. Biraz kıvama gelip Westte bi dia3-2 civarı olursam tekrar zevk almaya başlarım. Kısaca TR çerezlik oyunlar için uygun.
  • çünkü sezon 6'da dia~challenger son 100 arasındakilerin %90'ı dynamic q sayesinde çıkmış adamlar.SoloQ gelmeden de düzelmez.S5'te dia5'den 2000 oyunda çıkamayan adamlar dynamic q sayesinde şuan masterda.Soloq gelmesini bekle yakında gelir.O zamana kadar oynadığın lolü azalt farklı oyunlar oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.