Şimdi Ara

TR Serveri Çöp Degil (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tek sorun flame

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaturalBornKillah

    quote:

    Orijinalden alıntı: katafaz

    Hala anlamıyorsunuz , sıkıntı Türkiye sunucusu değil , sıkıntı Türk insanının yapısı . Ciddi anlamda medeniyet sıkıntısı yaşadığımıza inanıyorum ki bunu üniversite 3 de kendi kendime kanıtladım . Erasmus programı ile Polonya'ya gidince aradaki farkları çok daha iyi gözlemledim , maalesef beşeri insan ilişkilerinde çok gerideyiz .

    Polonya'nın aptal insanı ile benim milletimimi karşılaştırdın şimdi ? Belliki polonyalı hatunlar ile ilişkilerin iyi olunca bizimkilerde medeniyet sıkıntısına döndü olay Bizde biliyoruz polonyayı bari başka ülke üzerinden örnek verseydin polonya nedir. Allahın köy ülkesi. Öyle kafalarına göre yaşıyorlar. Bir İngiltere desen anlarım , İtalya desen anlarım.

    imzanı değiştir en fazla 100x100 resim olabiliyor.




  • Wardsız lane pushlayıp feral stackleyen udyra suç atanı bile gördüm. Türk insanı oyuna takımsal değil malesef kişisel bakıyor. Ölmesinin suçunu başkalarında arıyor. Supporta çöp gözüyle bakılıyor. Flame desen en üst seviyede. İyi oyuncular da var ama bir weste bak, bir trye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veletler hiç istifini bozmuyor :( abi en sinir oldugum sey oyunda adam bir hata yapar derim hatan bu kardeşim bir daha yapma takım oyununu bozuyorsun direk cavap '' kes lan ***** '' diyor işte ozaman o veledi tutup kafasını monitore sokasım geliyor ama bu oyunda küfür ediceğim anlamına gelmiyor direk muteliyorum zaten kendi seviyesini direk belli ediyor
  • Şu low elo muhabbetinden de gına geldi artık. Her bronz, silverdan çıkmak isteyen oyun mu taşımak zorunda. 30 level olan herkes plat seviyesine geliyo da bizim mi haberimiz yok 3-4 oyun attım şimdi daha pick ekranında küfür kıyamet kopuyor. Kendiniz geliştirmen bile çok zor bu durumda.
  • Cop

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.