Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (11108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.699
Favori
13.893.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    AEG PerfectMix SB 2400 Mini Mixer
    30€
    https://www.amazon.de/AEG-PS-Power-Motor-Edelstahlmesser-Tritan-Trinkflasche-Edelstahlgehäuse/dp/B00MHT6LFA


    dune kadar 39 avroydu. fiyat gayet iyi. wmf gonderilmedigi icin en iyi secenek bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CrashBone kullanıcısına yanıt
    84+37 vergi o da 121 € yapiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • india İ kullanıcısına yanıt
    Dostum mail ile uğraşacağına telefonla görüşsen daha etkili olur.
  • Amazon.de'den Corsair Carbide 270R kasa almıştım, içerisinde montaj vidalarının olduğu kutu çıkmadı, bu nedenle bu hafta yapacağım yayın işini yapamadığımdan dolayı mağdur olduğumu beyan ettim. Hemen amazon'dan aradılar, size 3 iş günü içerisinde hızlı kargo ile göndereceğiz dediler, benden mevcut kasayı da iade etmemi istediler. Servis yine süper, 2 gündür bende montaj vidalarını arıyorum bulamıyorum kendimden şüphe ettim kayboldu diye..
  • iisskkoocc kullanıcısına yanıt
    İndirimdeydi 1176 Euro'ya aldım. 4 günde muğlaya ulaştı. Muhtemelen pazartesi günü teslim alacağım. Resimleriyle beraber bir inceleme yapmayı düşünüyorum.
  • vay be .comdan dün verdiğim siparişi bugün kargoladılar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msb_bjk

    Arkadaşlar uzun zamandır konuya giremiyordum acilen 2X8 GB masaüstü bellek gerekiyor amazona baktım burayla ciddi bir fark oluşmuyor sanki? Son zamanlarda ram alan var mı yardımcı olabilir mi?

    7 şubatta 2 takım satın aldım.. 2*8 3200 gskill ramlerden 2 takım aldım.. çok memnunum.. sizlerde fiyat takip edin bir şeyler düşer..
  • Arkadaslar ilk sayfadaki lenova login y520 gtx 1050ti olan laptobu amazon.de den almak istiyorum özellikleleri nasıl ve şarj girişinde sikinti olur mu. Bir de 3.8 bine tr den gtx 1050 ti laptop bulabilir miyim sizce. Şimdiden tesekkürler

    https://www.amazon.de/Lenovo-Anti-Glare-Gaming-Notebook-i5-7300HQ-Quad-Core/dp/B01N6PUG26?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    Bir de ilk sayfada lenova garanti durumu yazmiyor acaba tr de bakarlar mi bir sorun olursa?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinli33s -- 26 Mart 2017; 12:58:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mersinli33s M kullanıcısına yanıt
    İlk 30 günden sonra allaha emanet kullanırsın bu durumu bile bile alın derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ankaland


    quote:

    Orijinalden alıntı: msb_bjk

    Arkadaşlar uzun zamandır konuya giremiyordum acilen 2X8 GB masaüstü bellek gerekiyor amazona baktım burayla ciddi bir fark oluşmuyor sanki? Son zamanlarda ram alan var mı yardımcı olabilir mi?

    7 şubatta 2 takım satın aldım.. 2*8 3200 gskill ramlerden 2 takım aldım.. çok memnunum.. sizlerde fiyat takip edin bir şeyler düşer..

    Kaça maloludu hocam hayırlı olsun
  • https://www.amazon.de/gp/product/B01GELBO1C/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    Bu ürünü aldığımda ek olarak gümrük vergisi ödeyecek miyim ? Çoğu yerde vergi hesaplanıp satılıyor diyor, çoğu yerde de hesaplanmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Cherry Mx klavye almıştım, ne kadar sessiz olsa da yine sesinden muzdariptim. Kauçuk dükkanımızda çeşit çok haliyle klavyeme göre hemen oring uyguladım, şu anda bastığım tuşlarda çıt ses yok. :) Herkese öneririm.



    Aradaki farkı anlamak için;https://www.youtube.com/watch?v=r9TUa_az9rI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 26 Mart 2017; 13:5:53 >




  • Bi ara sanki param varmış gibi bu vr mevzunu araştırmıştım arkadaşın dediği gibi HTC Vive en iyi vr gözlüğü kendine ait kutu içerisinden çıkan bir alıcısı sayesinde aleti takıp ayağa kalktığınızda oda içerisinde 360 dere dönseniz dahi sizin hareketlerinizi algılayıp ona göre komut verebiliyor yani Virtual Reality denen şeyin tam açıklaması HTC vive ancak benim baktığım zaman daha pahallıydı şuan fiyatlar ne bilmiyorum oculus rift de güzel bir cihaz ama 180 derece hareket kabiliyeti var sadece masada otururken veya bir yöne bakarken işe yarar karar sizin. Bu arada bahsetmeye gerek varmı bilmiyorum ama güzel bir ekran kartı olmadan bu VR makinaları işe yaramaz en azından şöyle gtx 1070 felan olursa işinizi görür ortalama bir uygulamada VR cihazından hakkaten gerçeğe yakın deneyim almak istiyorsanız 100+ fps almanız lazım ben vatan bilgisayarda denemiştim htc vive geçen sene gtx 970 vardı pc de galiba yani oynatıyor açtığınız uygulamayı ama tam manasıyla anlaşılmıyor lezzeti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: babike

    İlk 30 günden sonra allaha emanet kullanırsın bu durumu bile bile alın derim

    Hocam 2 yıl amazon.de grantisi var ama neden öyle dediniz ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wizi_emre kullanıcısına yanıt
    Ödeme sayfasına geldiğinizde sizin toplam ödeyeceğiniz miktar çıkacak , satıcı Amazon ise ordan ek bişey ödemezsiniz bi ihtimal geri iade alabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piradomim kullanıcısına yanıt
    Evet satıcı Amazon yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ^.^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D12


    quote:

    Orijinalden alıntı: nev20.06

    Gtx 1070'li laptop 1600 euroya geliyor yaklaşık. Aynı fiyata model olarak farklı sadece gtx 1080'i ayrıyeten koyabildiğim desktop yapabiliyorum. Mobilliği terk etmeye değer mi?

    Yıllarddır laptop kullanıcısıyım bekliyorum ama hala bir şey yok indirim namına.

    benim tercihim her zaman desktop olurdu. en basitinden laptopta oyun oynarken elimizin sıcağa temas etmesi beni rahatsız ediyor. zaten googleda masaüstü ve laptop karşılaştırmalarını araştırsan yüzlerce sebep bulabilirsin masaüstü bilgisayar almak için.

    Bu zamana kadar üç kez bu kavşağa geldim. Her birinde desktop yerine laptop seçtim. O yüzden desktop kültüründen de uzakta kaldıkça daha olasılıksız geldi parça parça desktop toplayıp koca koca evin bir köşesine kasa monitör koymak. Vakit geçtikçe laptop performansları iyileşiyor, her seferinde bir sonrakine desktop alıcam diyorum ama yine laptop alıyorum. Tek eksisi 3 sene sonra laptopda parça değiştirerek güncelliği yakalayamıyorsun. Ama işte yeni nesil pascal altyapılı ekran kartları masaüstü ile laptoplar arasında çok farklılıklar yok. En azından oyun açısından. Oynayacak 3-4 fps çok derdim değil. Harici klavye mouse kullanırım hep o yüzden ısınması da performansı etkilemediği sürece sorun değil fakat eskisi gibi desktop cazip gelmiyor. Yani o bahsettiğiniz karşılaştırmalar artık geride kaldı gibi düşünüyorum.




  • Kapanma olayına benzer bir olayda havaalanında yaşanıyor Almanya dönüşü 350 kişinin valizini tek tek aradılar yanında getirdikleri en ufak ürünlere bile el konuldu hatta elimizde numune ürün olmasına rağmen (ithalat yapılacak ürün belgeleri hazır üzerinde numune belgesi var) ona bile zorluk çıkarttılar anlıcağınız bu sıralar yanınızda bile ürün getiremiyorsunuz yeni bir yasadan veya uygulamadan bahsediliyor tam olarak anlayamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Wolfskin Zenon Altis Men Kaz Tüyü Erkek Montu L Beden

    https://www.amazon.de/gp/product/B01FRR4ELG/

    Arkadaşlar bu montu yarın iade ediyorum değerlendirmek isteyen pm atsın uygun fiyata almıştım.Ticari amaç olmaksızın aldığım fiyata verebilirim iade sürecini başlattım
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.