Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (10627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
260.706
Cevap
2.699
Favori
13.893.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
634 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • NZXT Phantom 410 Midi-Tower PC-Gehäuse USB 3.0 ATX schwarz
    Dip fiyat: 92.54 €

    https://www.amazon.de/gp/product/B006I2H084




    NZXT Phantom 410 Midi-Tower PC-Gehäuse USB 3.0 ATX weiß 94.46 €

    https://www.amazon.de/gp/product/B006I2H04I/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF



    Kasanın en ucuz Türkiye fiyatı: 507,49 ₺
    https://www.coraxalpha.com/tum-urunler/kasa/phantom-serisi/nzxt-phantom-410



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin123 -- 1 Şubat 2017; 15:32:44 >




  • https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01JGQBMB4/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1485895459&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=rx480&dpPl=1&dpID=41%2B2pF%2B2enL&ref=plSrch

    Dip Fiyat:249€ 1000 TL ye falan geliyor Turkiye de en ucuz 1285 TL

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: congenial_boy


    quote:

    Orijinalden alıntı: Fornicras

    Beyler bu vergi sınırı olayını takip edemedim. Neden böyle bir uygulamaya gidildi ve sınırın eski haline gelme ya da 100€ falan olma gibi bir ihtimal var mı önümüzdeki günlerde?

    evet bakanlar kurulu Zaten işi gücü bırakmış her hafta oturuyor gümrük muafiyet sınırını güncelliyor. 15 gün önce 30 Euro ya düştü, haftaya bir bakmışsın 100 Euro olmuş takipte kal.

    Bu aralar milletvekillerinin de rezillikten başka bir işe yaradıkları yok. Herkesin işi gücü bırakıp bu işlerle uğraşması da beklenebilir geliyor. Siz de bu kadar ofansif bir cevap vermek yerine @Yoizhik gibi bir cevap verebilirdiniz. Neyse, teşekkür ederim bilgilendirme için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatih54102

    Bugün PTT ye gittim iade için.

    Bunlar zaten yazılıydı amazonun belgelerinde ama biz PTT olarak bunu kabul etmiyoruz bizim çalışma şeklimiz böyle değil dedi)

    Ben sorun çıkar mı diye soru sordum ve uçakla mı gidecek diye soru sorunca böyle yapacaksan gelme buraya dedi. Amerikanın talimatı bizde geçmez o etiketlere yaz yapıştır dedi bu sefer arkadaki FROM yazan ve barkodlu olan kısmın tam üzerine yapıştırdı. Sorun olmayacağını belirtti pul için ise her şeye pul basamayız dedi.

    O amazonun kağıtındaki tracking number kısmına kodu yazmak istedim gerek yok dedi ben yapıştırdım etiket dedi sonra ısrar edince iyi hadi yazayım dedi. Bana verse kutuyu ben yazacaktım...

    Açıkçası bu "memur" yüzünden kimbilir nereye gidecek. Alıcı adresi boş ve alıcı adı A***** R****** D******** resimde görüldüğü gibi. Bilen var mı bu nedir? Ayrıca benim adresimi eksik yazmış. İl ve ilçe yok gönderici adresi kısmında.

    716 gramlık küçük paket için internet sitesinde 43.25 tl ücret yazmasına rağmen adam benden 53.65 tl talep etti. Acaba istanbulda olmadığım için mi böyle oldu? İtiraz etmeye gerek var mı bu para için? Sizden de böyle bir miktar fazla talep edildi mi?

    Her şeyin tam olması için o verdikleri ufak Receipt (posta alındısı) kağıtına imza atmasını söyledim gerek yok dedi ısrar edince gitti mühürün üstüne hiç imzaya benzemeyen çizik attı...

    Duyduğum şey doğruysa gümrükte bu tipte insanlar çalışıyor ve bilerek ürünleri gümrüğe takıyorlar...


    Şu yazılanları okuduktan sonra kan beynime sıçradı, bu laflar ne böyle ya ? görende sanırsın profesör ahkam kesiyor, yahu sen kimsin ? sıfatın ne ? işte böyle insanlara azıcık mevki verdin mi kendini ülkenin başbakanı sanır, dış dünyaya kapalı, sevimsiz, vizyonsuz, yobaz bir zihniyet. Allah uzak etsin...

    Normalde hiçbir zaman kavgayla bir şeyin çözüleceğini söylemem ama bu tarz adamlara var ya ne yakışır çekeceksin kenara sonra bir daha hayatı boyunca tanımadığı bir insana böyle konuşamaz emin olun yolda yürüyüşü bile değişir, bu tarz tipler maalesef başka şeyden anlamaz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: panter94

    GigabyteGeForce GTX 1070 GV-N1070IXOC-8GD GP104-200-A1 Pascal 8GB GDDR5 Grafikkarte schwarz

    DİP FİYAT 397 EURO

    https://www.amazon.de/dp/B01J5OL59Q/ref=ord_cart_shr?_encoding=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

    Amazon.de'de 400€ altına inen ilk gtx 1070.
  • Gümrük olayını tam olarak anlayamadım, işlemleri amazon mu hallediyor, iki adet ayakkabı beğendim toplam 57 Euro + 9,50 ithalat ücreti depozitosu denmiş toplamda 66,56 Euro mu ödeyeceğim ? Türkiye'ye geldiğinde gümrüğü girince ekstra ücret çıkar mı ? Herhangi bir işlem yapmadan ürünler teslim ediliyor mu ?
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    hocam adres kısmını doğru yazdıysan ve memur da adresi doğru girmeyi başarabildiyse posta gideceği yere gider dert etmene gerek yok. ben daha önce 2 defa iade yaptım ama ikisi de almanyaya idi. ilkinde herşey nizamiydi belgeleri kutuya yapıştırdım ptt de kendi belgelerini kutunun diğer yüzüne yapıştırdı. bi süre sonra kargom yerine ulaştı. ikincisinde ise aynen dediğin gibi adam gitti kağıdı benim kağıdın üzerine yapıştırdı. ben bişey demedim çünkü zaten yapıştırmıştı ve o şeylerin geri çıkması da mümkün değil. bakalm ne olacak dedim. sonucunda o kargo de hedefe ulaştı ve bi sıkıntı olmadı amazon tarafından.
    sen zaten kargoyu gönderdikten sonra amazona mail atıyorsun ptt den aldığın fişin fotokopisini. amazon ordaki takip numarasından senin kargoyu takibe alıyor ve sen gönderir göndermez kargo masraflarını da sana geri ödüyor. sonra senin kargo oraya ulaştığında ürün için ödediğin miktarı geri alıyorsun.

    Burda belirtmek istediğim nokta kargoyu gönderdikten sonra amazona bildirmemiz gerektiğini galiba bilmiyorsunuz. amazona bildirin zaten onlar sizi yöndendirir. kargo kayıp bile olsa sıkıntı olmaz bence :)




  • Ekström kullanıcısına yanıt
    hocam 66,56 yı ödedikten sonra 10 gün içinde ürünler elinizde olur. başka masraf yok
  • arkadaşlar 30 euroluk bir üründe gümrük vergisi 6 euro civarı olması gerekirken 12 euro civarı çıkıyor neden acaba daha sonra iade olur mu
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada cevap var ama evet
  • :S kullanıcısına yanıt
    Hocam sizdeki kaç rpm Noctua AF 14 ? Ben 2000 RPM düşünüyorum. 3 bar basıncı var. Sesi de iyi duruyor. Low noise adapter kullanmadım hiç nasıl faydası oluyor hocam acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Japonya dan gelen küçük misafir
    https://store.donanimhaber.com/c2/c3/f2/c2c3f2b638650d13943c465412b0a21a.jpg

    Oo bizimkine kardeş geldi, Hello bro.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kehanet44

    Murat bey ilk siradakikulaklik şarjlı mı. Pille ugraşılmsyacak değil mi. Android telefonda da kullaniliyuor mu

    Bilgim yok ama sizin için baktım,

    Müzik çalarınız, akıllı telefonunuz, tabletiniz veya bağlantı istasyonunuzla kablosuz bağlantı kurun. Bluetooth® sayesinde kablolarla uğraşmadan tüm parçaları dinleyebilirsiniz.

    detaylı özellikler için

    https://www.sony.com.tr/electronics/kafa-bantli-kulakliklar/mdr-xb950bt#product_details_default




  • garantinin amazon kampanyası olan her 200 tl ye 50 tl indirim için hesabıma para yükliyeyim dedim 5x55$ planlıyordum ilk siparişi geçtim karttan parayı çekmedi meğer onaylanması gerekiyormuş bende işi riske atmamak için kartta tutarın çekilmesini bekledim ertesi güne sarkma ihtimaline karşı diğer 4 işlemi yapmadım ve sonuç olarak 55$ 23:45 te onayladı ve karttan çekti diğer 4 işlemi zaman kalmadığı için yapamadım son güne ve son saatlere bırakmasaydım diye üzülüyorum şimdi
  • Euro 4 küsür olduğundan dolayı buraya 1 aydır uğrayamıyorum arkadaşlar en son vurgunu skechers'lar ile yapmıştık şuan ki durum nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WafenSS -- 1 Şubat 2017; 0:20:0 >
  • NZXT Phantom 410 Midi Tower Chassis - Black
    97.4€
    https://www.amazon.de/gp/product/B006I2H084


    507 TL
    https://www.coraxalpha.com/tum-urunler/kasa/phantom-serisi/nzxt-phantom-410

    KASALAR bölümüne eklendi.
  • Fatih54102 F kullanıcısına yanıt
    Kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama bunu PTT geneline yaymamak lazım tamamen o adamın işgüzarlığı olmuş. Ben yazın ekran kartı iade ettim, nasıl istediysem öyle yaptırdılar, amazonun verdiği çıktıları yapıştırdım kutu üstüne vs, hiçbirşey demediler hatta yardım ettiler özenli özenli girdiler verileri vs. Tamamen olumlu bir tecrübeydi benim için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arnavutefe

    Fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler. Renkleri Amazon daki fotoğraflarda görünenden daha canlı. Kutunun içinden beyaz renkli yedek bağcık da çıktı. Numara olarak , benim ayağım 43-43,5 arası😀 Ayağıma göre ayakkabı bulmak zor oluyor. 43 numara tam oldu. Fırsat bazı numaralar da devam ediyor.
    https://www.amazon.de/gp/aw/d/B01APLDNAM/ref=oh_aui_i_d_rec_o1_img?ie=UTF8&psc=1&th=1
    https://store.donanimhaber.com/d5/2d/ca/d52dcaac71689fde83b95a5505d0aee9.JPGhttps://store.donanimhaber.com/9c/48/ab/9c48abe2ae550ade156423c592f2fc1b.JPG

    Hayırlı olsun ve teşekkürler resim koyduğunuz için, rahatlığın keyfine varın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >








  • asla alma. hele bu fiyata ise hiç alma..
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.