Şimdi Ara

TR ENDURANCE F1 2014 LEAGUE (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
9
Favori
28.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sedat abi sana katılıyorum ama sanırım Furkan oyunun grafikleri üzerinden oyuna fazla özen gösterilmediğini söylemeye çalışıyor. NFS'nin teaser'ına bakacak olursak haksız da sayılmaz, ancak ben bu özensizliğin grafiklerle sınırlı olduğunu düşünmek istiyorum, oyunun 1 ay ertelenmesi de hala bişeyleri beceremediklerini gösteriyor ama oyunun çıkacağı 10 Temmuz(bir erteleme daha görmemiz muhtemel) tarihine kadar kesin bir yargıda bulunmak zor gibi gözüküyor.
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Bunların tamamı, artı, ben artık hissediyorum basit bir şekilde. O arabaların hareketlerinden falan anlaşılıyor hep fiziklerin kötü olduğu. En azından Forza ve PCars'ta aynen bu teaser'da hissettiklerimi hissetmiştim ve özellikle PCars inanılmaz bir hayal kırıklığı olmuştu fizikler açısından. Bakalım ve görelim ama beklentilerinizi çok düşük tutun.

    Arkadaş şöyle bir pastel boya var mı ya?http://i.imgur.com/HeZkF4H.jpg
  • Sedat abiye diss :D İlk F1 2015 videosu.



    Önceki yazımda F1 2011 hissi verdiğini söylemiştim reklam videosu sonrasında. Maalesef oynanışa baktığımızda aynı yumuşaklığı görüyoruz maalesef. F1 2011'deki yumuşaklık, sürüş kolaylığı buraya da geliyor sanırım. Bu çok kötü bir haber, çünkü F1 2011 oynayan ve arcade manyağı olmayan herkes o oyunun bir facia olduğunu bilir. F1 2014 bile çabanın, düzgün sürüşün karşılığını veren bir oyundu ama bu oyun fazlasıyla "yumuşak" geliyor bana nedense. Şu arabalar direksiyonu kırdığımızda hemen dönmesin işte, bebek oyuncağı olmasın. Aynı F1 2011'de de böyleydi bu. F1 2012 ve F1 2014'te understeer çok yerindeydi. F1 2013'te de çok hızlı dönüyordu araçlar virajları. Yapacakları şey o kadar basit ki aslında: Aerodinamik tutunmayı birazcık, mekanik tutunmayı ise kayda değer bir şekilde azaltmaları lazım. Tur zamanları fazla hızlı çünkü.

    Not: Oynayan adamın cahil bir Fransız olduğunu ve yardımları kullandığını biliyorum. Ayrıca yanda direksiyon varken gamepad'le oynaması da sığırlığını gösteriyor zaten ama yine de anlayabiliyorum artık fizikleri. Oynanış videosunu geçtim, ilk fragmandan bile anlaşılıyordu. Bu arada gamepad kullanıcıları çok endişe etmesin, direksiyon bu kadar oynak olmayacaktır ayarları yapıldığında.

    Not 2: Dediklerim sadece kendi görüşlerim. Daha önce de dediğim gibi, umarım yanılırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 25 Mayıs 2015; 13:20:44 >




  • Furkan Özcan kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı artık ne diyelim ki. Yüzümüz bi gülmedi. Hakkını vererek test edecek bir kullanıcı olmadığı sürecede bence bu videolara göre yorum yapmak çokta sağlıklı olmaz gibi geliyor. Biliyorum hala bir umut var ve yaşatmak istiyorum
  • ERS yönetimi yine yok. Ben anlamıyorum, iki senedir en önemli konulardan birisi bu enerji yönetimi ama oyunda yok. Codemasters çapsız bir firma işte, yapacak bir şey yok. 2:10'a bakarsanız kamera frenlemede öne geliyor, delireceğim valla. Lan yukarıdaki sabit kamera oynuyor mu gerçek hayatta :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 27 Mayıs 2015; 19:27:57 >
  • Öncelikle herkese merhabalar . Liginizi uzun zamandir takip ediyorum fakat katilma imkanim olmamıştı. 2015 sezonu icin butun koltuklar dolumudur ve dolusya simdi basvursak kacinci siradaki yedek pilot olabilirim teşekkürler. ( bu konuyla sorberttonun ilgilendigini biliyorum ama steam hesabim çalındığı için yeni acmak durumunda kaldim ve arkadas olarak ekleme yapamıyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rynl07 -- 7 Haziran 2015; 22:48:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Merhaba, o zaman ben de buradan bilgilendirme yapayım.

    2015 sezonu için kontenjan durumu henüz kesinleşmedi, ligden kimlerin ayrılacağını bilmiyoruz henüz, oyunun çıkış tarihine ve takım seçimlerine doğru kadro netleşecektir.

    Yedek listede şu an için 3 pilotumuz var, ancak bu pilotlar arasında herhangi bir sıralama yok. Temmuz ve Ağustos aylarında tüm yedek pilotları yeni oyunla birlikte elimizden geldiğince test edecek ve lige uygunluk seviyelerine göre sıralamalarını yapacağız.

    Eğer siz de yedek listeye adınızı yazdırmak istiyorsanız Steam ID'nizi iletin, ben sizi ekleyeyim.
  • Profil ismim wooddywp teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rynl07 -- 8 Haziran 2015; 13:14:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Açıkçası keyfimi yerine getirdi biraz. Görseller çok daha iyi durumda Singapur'dan. Özellikle gamepad kullanıcılarına oyun içi yardım edilmemesi hem gamepad kullanıcılarının hem de direksiyon kullanıcılarının yararına olacaktır. Çünkü gamepad kullanıcıları önden kaymadan şikayet ederken direksiyon kullanıcıları da gamepad'in çekiş avantajından şikayetçiydi. Her şeyin eşit olması sanırım hepimiz için çok güzel bir haber.

    Bu arada direksiyon animasyonlarından anlaşılabildiği kadarıyla direksiyon biraz hassas ve bundan dolayı gamepad kullanıcıları biraz daha hassas olmak durumunda kalacaklar gibi gözüküyor. Umarım 12 yaşındaki sümüklü Xbox One kullanıcılarını ve gayret göstermeden ağlayan gamepad'cileri değil de liglerde üst seviyede yarışan gamepad'cileri dinlerler ve direksiyon yardımı gelmez yine. Yeter ki eşitlik olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 17 Haziran 2015; 13:30:00 >






  • Pilotun gözünden görüyormuşuz ve yarış mühendisimiz yanımıza gelip elimize bir tablet veriyormuş ve oradan araç ayarlarını ve stratejiyi yapıyormuşuz. Lastik basıncını dahi ayarlayabiliyormuşuz. Ayrıca sıralamalarda başkalarını izleyebilecekmişiz, bunun için retire yapmaya artık gerek yokmuş. Ufak (2 veya 3 saniyelik) cezalar gelebiliyormuş. Vitesleri hızlı düşürerek uyguladığımız motor freni artık daha gerçekçi olacakmış. Çok güzel bir haber bu da.

    Her şeyi geçtim, kokpit kamerası olağanüstü. Keşke ERS yönetimi de bize bırakılsaydı.




  • Furkan Özcan kullanıcısına yanıt
    Bu sefer birkaç eksik hariç oldu diyebiliriz sanırım. Bilgilendirme içinde teşekkürler Furkan
  • eagle kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. İnşallah dediğin gibi olur da başta dediklerimde yanılmış olurum.
  • Bir ara sezon özeti yazmayı düşünüyordum. Finaller falan derken arada kaynadı. Oyun çıkacak gibi 1 ay içinde, ondan yavaş yavaş hızlandırırız burayı zaten. Ben önden tek bir şey söylemek istiyorum çünkü içimde kaldı, diyemedim hiç: DRS bozulmasa da ben alacaktım Çin GP'sini :D
  • Furkan Özcan kullanıcısına yanıt
    Son cümleye bastım eksiyi
  • Sorbetto kullanıcısına yanıt
    Ahahahaha canın sağ olsun ama yetişmek ayrı bir şey geçmek apayrı bir şey :D Hata yaptığım ve geçildiğim tur haricinde hep atak yemeyecek aralıkta bıraktım farkı, start-finişte de geri almıştım zaten yerimi :D

    Bu arada yeni video var. Direksiyon kullanıcısından geliyor bu sefer. Kullanıcı biraz sıkıntılı ama, daha yarış başlamadan bile anlayabiliyorsunuz direksiyon tutuşuna bakarak :D Sanki tutunma biraz fazla gibi, F1 2011 havası sezinliyorum bu oyunda sürekli niyeyse, sanırım fazla direksiyon açısından böyle oluyor. Umarım o oyundaki gibi fütursuzca direksiyon çevirip olağanüstü tur zamanlarına ulaştığımız bir oyun olmaz. Çünkü araçlar gerçek sürelere ne kadar yakın olursa sürülmesi de o kadar zorlaşıyor ve düzgün sürenleri ödüllendiriyor. Herkesin en üst seviyede sürmesini sağlayacak kadar kolay bir oyun
    yapmak iyi olmaz.



    Not: Video kaldırılmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 19 Haziran 2015; 13:13:20 >




  • Furkan Özcan kullanıcısına yanıt
    3:40 'da baya güldüm :) kendini iyi kaptırmış.
  • Arkadas neden bu kadar kasmis anlamadim. Arac zaten kolay donuyor gibi. Bu kadar direksiyonu savurmasina gerek var mi yaa. Bu arada o basparklara bir yer bulamadi. Arac da virajlari cok rahat ve hizli dönüyor gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay zeka geliştirilmiş gibi, atak yaparken daha cesurlar. Aynı zamanda ön lastikler daha kolay blokaj yaşayabiliyor. F1 2013 temellerine dönüş var gibi. Bakalım.

    Bu arada süren de oyunun yapımcısı Lee Mather.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Özcan -- 20 Haziran 2015; 15:31:08 >




  • İzleyemeden kaldırmışlar videoları

    Grafikler daha güzel gibi sanki..Özellikle redbull un mor şasisine bittim..

    Kokpit kamerasında gerçekçi bir seviye yakalanmış gibi..Bugüne kadarki F1 oyunlarında kokpitten oynadığınızda anadolu daki kahvelerdeki taburelerin üzerinde oturuyormuşcasına bir hizalama vardı..

    Bu sefer resmen gömülmüşüz kokpitin içine

    inside racing deki eleman keşke odun gibi dümdüz bir kamera ile süreceğine biraz değişik kameralar denese idi..

    Tabi yanda kollarını gösteren fotoğraf sütüdyosu kıvamındaki küçük pencere ne için onuda anlamış değilim..Ne katıyor izleyiciye yani..

    Not: Bir zahmet sürücülerin gerçek fotolarını koysalardı keşke..Ne öyle 90 lardan kalma oyunlar gibi elle çizilmiş resimleri var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 20 Haziran 2015; 18:38:37 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.