Şimdi Ara

TR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
2
Favori
6.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    benimde fx ve kapasitörlü kablo şayet yeni modelin kablolarını bulursan sorun olmaz ama başka markanın kabloları tahminimce uymaz psuya

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    Kablodaki kapasitörün önemi yok. Önemli olan pin dizilimi.

  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt

    Bunu bana görselli bi şekilde anlatma şansın var mı. Kasaya takıcam öyle kaldı elimde kullanamıyorumda napıcağımı bilmediğimden.

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    aldığın kablo psu daki girişlere uymalı


    TR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emredvn

    bu kapasitörlü kablo hiçbir yerde yok :D napıcaz peki şimdi.Aynı psu nun gx versiyonunda kablodaki kapasitorler kaldırılmıs normal kablo olmus onlarda ama psu aynı psu ? gx ile fx arasında donanımsal fark yok diye biliyorum yanlısmıyım.Olay sadece pin dizilimimi aynı dizilimde olan ama baska bir psu nun kablosunu taksam yine yakma ihtimalım var mı ? butun olay dizilim kaynak lı mı yoksa kapasitörlü kablo kaynaklı mı kafam karıştı baya.

    0 donanımsal fark diye bir şey yok hiçbir şey yoksa fan farkı var ciddi ciddi araştırmadım başka fark varsa da doğrudur ben bilmiyorum.


    seasonic'e mail attın mı?ben bir sorun yaşamıştım bizdenmiş gerçi sorun psuda sorun yokmuş ama adamlar müşteri mağdur etmeyen cinsten yollayın bakalım demişlerdi sana da bir takım kablo uydursunlar ver parasını bence girme heyecanlı işlere orijinal kablosunu kullan.TR'de nasıl yok o da ayrı ben 10 küsür senelik hoparlörün kumandasını bulmuştum çıkma mıkma nasıl olmaz?


    bende şundan var psuya uyuyor ama uzatma bu.aynı markadan esah olanı da var mıdır ki?


    https://www.qp.com.tr/phanteks-extension-guc-kaynagi-orgu-kablo-seti





  • bugun bı mail atıp sorucam.arkadaşımın forza 1200w psu kablolarını denedım girişleri uymuyo pinlerin boyutlarından dolayı aynı kablo aslında sadece uc kısımlarda her üretici kendine göre bi büyüklük belirliyo kablolar baska yerde kullanılamasın dıye sanırım.

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    kaç para hulen bir set kablo de.eheue sor tabi yollayabiliyorlarsa onlar yollar yollayamasalar bile yollayanı gösterirler bi fikir illa verirler ama bence sen bi mail de teknobiyotik'e salla eski seri daha düne kadar satıyorlardı belki ellerinde vardır dağıtıcısı onlar seasonic'in hani onlarda varsa daha kolay olur.

  • 2 pcie kablosu 2 satakablosu 125 tl fiyat verdiler.maili teknobiyotikten almışlar zaten seasonice atmıştım yüksek ihtimal onlarda onlara atmış :)

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    tabi TR dağıtıcısı tekno yani akortek olunca onlara yönlendirmişlerdir.24 pin kablo sabit mi seninkinde?cpu kablosu da vardır ya olmaz 2 pcie 2 sata diye çalışmaz ki ama ha o da mı 24 pinle birlikte sabit?kasanın arkası da cam ve görünmesin diye 2 set uzatma almıştım ben geçen sene 10 temmuz gibi falan tanesi 200'den.al geç bu sene normal fiyat hani apu sistemin olsa satayı uydur geç hatta sata3 ssd hdd de bağlama m2 bağla derdim ama ekran kartın var sanırım o zaman lazım.

  • Ben miningde kullanicam hocam açıkçası 😬 5 pcie çıkışı var 2 tanesi işlemci için sanırım ama işlemciyi tek çıkıştan bağlayıp kalan 4 çıkışın hepsine 90w çeken ekran kartları baglasam sorun olur mu sence.çubku orjinalinde 2 tane PCI kablosu geliyo ben 4 pcie cikisinada takıcam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emredvn

    2 pcie kablosu 2 satakablosu 125 tl fiyat verdiler.maili teknobiyotikten almışlar zaten seasonice atmıştım yüksek ihtimal onlarda onlara atmış :)

    nereye mail attın bu fiyatı verdiler? artı kablolar düz kablo mu yani uçlarında kapisatör yok mu?

  • Akorteke attım.Ama önce fiyat vermediler seri no sordu sonra fiyat verdi.O yüzden bu kadar ucuz sanırım yoksa bu 4 kabloyu bu fiyata vericeklerini hiç sanmiyorum.kapasitorludur diye düşünüyorum çünkü eski versiyon olduğunu belirttim resim.attilar bunu diye evet dedim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    dağıtıcı olunca yedek parça bulundurma zorunluluğu olabilir seri no da verince ondan o fiyattır.90w çeken kartın ne hayrı var da mining yapacan yani mining için kütük gibi 1200w'lar var ya onları kullanıyorlar bu psu oyun için bir de nereye kadar besler o kadar kartı sat üzerine para koy kütüklerden al sonra yakan makan ziyan olmasın güzel alet.tabi orj kablo ve kapasitörlüdür sea çakmasını yollamamış ya da akortek çakmasını yaptırmamış arayıp bulmamıştır.

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    kapasitor olmayan yollasalar ne olur sanki unun için gx yaptılar ya bu psuyu lavuklar sözde kapasitor hata verdiriyormuşTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w resim psu mu kablonun mu yolladılar? neden soruyorum varsa kapasitor olmayan kablolarını alacağım da ondanTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w  neyse bir ara yazar sorarımTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w 

  • 2 power var bu hiç kullanılmiyordu kablo yok diye şimdi bunu takip aynda anda 2 power kullanicam o yüzden 1200w almadım ekstra masrafa gerek yok diye. @mito1172 bencede kablonun ucu uysun yeter kapasitor çok önemli olsa yeni modelde kaldirmazlardi. Bende sorsammi acaba kapasitorlu mu kapasitorsuz mu diye benim için. İkisininde farkı yok gerçi ben hala kapasitorlu kablo ile kapasitorsuzun görüntü olarak farkını anlamadım 😬

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    ben e posta yazdım henüz cevap vermediler dedim kapasitörsüz olan varsa uygunsa alayım dedim.


    kapasitör şöyle sorun yaratmış bazı ekran kartlarında siyah ekran olmuş ve kapasitörsüz kablo takınca bu sorun düzelmiş sonradan bu serinin 2017 de çıkan pasularını toplatıp gx olan modelini çıkarmışlar yani kapasitör olmayan kablolu

  • kablolar geldi kapasitörsüz yeni nesil kablo göndermişler.Cidden akorteke teşekkür etmem gerekiyor bu fiyata asla bulamazdım orjinal kablolaları.

  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    hayırlı olsunTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w  sen teşekkür et de benimde küfür etmem gerekiyor akorteke yaptıkları iş ahlakına sığmaz bana kablo yok yedek parça satmıyoruz dediler bu nasıl bir yalancılıktırTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w neyse tatilden döneyim her yere yazıp rezil edeceğim ben bu firmayıTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w 


    Not: Yanlış anlama daha 1 yıl önce de diğer yetkili teknobiyotike sormuştum yok dediler. bunların amacı nedir çözemedim adam mı seçiyorlar anlamadım TR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w  bunu e postayla akorteke de yazdım zatenTR'de İLK: Seasonic Focus GX 750w 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 18 Temmuz 2021; 4:49:15 >




  • emredvn E kullanıcısına yanıt

    rica ederim biz de sayende kabloların başına bir şey gelirse akortek'ten alabileceğimizi görmüş olduk.giriş yerleri falan sıkıntı olurdu başka kablo uydurmaya kalksan bence çok iyi oldu kafa rahat takarsın güle güle kullan.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.