Şimdi Ara

Tp link vr2800 nasıl sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu modem iyi midir ben pek anlamam 50 mgbt vdsl net alıyorum bu modemle nasıl uyum sağlar net 50 alabilirmiyim menzili falanda önemli benim için tabi bilgilendirirseniz sevinirim Tp link vr2800 nasıl sizce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Güzel bir model. Yüksek Wi-Fi hızı sunuyor, AC desteği var. Üst model bir modem. Daha uygun fiyatlı olsun dersen Archer VR2100 diye yeni bir model tanıtıldı, ona da bakabilirsin.
  • eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    Hocam Fiber desteği varmı bunun ben özelliklerinde göremedim de.birkere alıp uzun ömürlü olsun istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • VR2100 geldi yeni nesil xDSL yongalı ona bakılabilir. VR2800 önümüzdeki 1 sene içerisinde gelecek AX Modem fiyatı denebilir. VR900 VR2600 kalktı onların yerine VR2100 konumlandırıldı. yakın zamanda VR400 ün revizyonu gelir kasa değişecek muhtemelen VR600 da versiyon değiştirecek yada VR2100 de onu kapsar.
    https://www.tp-link.com/tr/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr2100/

    https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-archer-vr2100-300mbps-1733mbps-vdsl2-kablosuz-ac-4-port-adsl2-modem.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 26 Ağustos 2020; 22:1:1 >




  • tarotan55 kullanıcısına yanıt
    Var ama fiber sağlayıcılar kendi verdikleri modem dışında ürün kullanılmaması için şifre bilgisi vermiyor. O nedenle router olarak kullanabilirsin.
  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    VR2100 güzel bir model evet, mesh desteği var ayrıca. TP-LINK mesh ürünleriyle birlikte çalışabiliyor.
  • eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    Bu üründe mesh desteği yokmu hocam sonuçta kendi sınıfının en üstü degilmi bu model

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mesh desteği yok, bu daha eski bir model.
  • eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    VR2800 uzun süre götürür mu beni modem hoşuma gitti gerçekten yorumlar çok iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güçlü ve güzel bir ürün, uzun süre işinizi görür bence.
  • eskikasaroysroys kullanıcısına yanıt
    Çok yorumlar varda çoğunluk iyi belli bi kısım eski diyor eskiden kasırları nedir onları anlamadım sonuçta 1800 tl modem

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1800 TL ye Mesh desteği olmayan bir modem alınmaz. O kadar para verecekseniz Wifi6 destekli ve Mesh destekli bir modem alın. Kasa bile nuh gününden kalma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alibaba A kullanıcısına yanıt
    O paraya wi-fi 6 zor hocam en düşüğü 3.4 diye biliyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.amazon.de/AVM-Fritz-Cable-DOCSIS-3-1-Kabelmodem-Gigabit-LAN-Port/dp/B084CC3GGD

    Bu kablo modem 190€. Aynı markanın AC (Wifi5) olanı da bu civarlarda

    Yakında vdsl i de çıkacaktır, takip edin. Çok aceleniz varsa AC destekli Fritzbox 7590 getirtin yurtdışına gidip gelen biri yardımıyla derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tarotan55 kullanıcısına yanıt
    Archer VR2800 modem. Benim bildiğim şu anda Wi-Fi 6 destekli modem yok satışta, router var. Bu ürün serinin tepe ürünü, AC destekli, gayet gelişmiş teknik özellikleri var, nesi eski merak ettim? Eski teknoloji değil ki. 802.11n model önermiyoruz sonuçta. Daha önce söylediğim gibi daha düşük hızda ama yeni model olan Archer VR2100'e bakabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45-50 Mbps download 4 Mbps upload internet için 2000 liralık dsl modem pek mantıklı bir yatırım olmaz. Anten sayısına şekline vs kapılıp karar vermeyin.

    İlerde fiber gelir router olarak kullanmaya devam ederim deseniz bile cihazın güncelleme desteği bu sene bitti bitiyor zaten 3+ yıllık cihaz, openwrt padavan gibi alternatif firmware desteği desen o dayok. Kutudan çıktığı gibi durur en fazla. Uzun ömürlü değil yani.

    Onun yerine yukarıda diğer arkadaşın dediği gibi fb 7530 ya da fb 7590 gibi bir cihaz aynı paraya alınıyor. Bundan da daha uzun ömürlüdür. Güncelleme vs sorunu yaşamazsınız.

    En olmadı piyasa malı bilindik bir modem ve yanına 600 liraya archer c7 router alın. Taş çatlasın ikisi toplam 1000 liraya daha kullanışlı bir altyapı elde edersiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de modem almak istiyorum ama tp link vr2100 için düşünüyorum ama emin olamadım şu an elimde dsl ac68u modem var ama dsl de sıkıntı olduğu için dandik bir modemle router olarak kullanıyorum evde nas kullanıyorum 4k film vs için hızlı bir modem lazım sizce alınır mı tp-link vr2100 asusun yazılım olayı ve sürekli güncel tutma olayı gibi olur mu tp-link

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajım bulunsun.
  • cenk501923 C kullanıcısına yanıt
    DSL-AC68u gibi bir modem varsa ve xDSL tarafı sağlam ise VR2100 gibi bir değişime gerek yok çünkü DSL-AC68U da G-Vectoring gibi hat iyileştirici teknolojiler mevcut.
    buna rağmen çok sık kopma yaşanıyorsa download esnasında dalgalanma yaşanıyorsa xDSL tarafından beklenen verim alınamıyorsa değişim yapılabilir.

    TP-LINK ve güncelleme bunlar çok uzak şeyler sırf bu yüzden bir cihazın kasa aynı olsa bile VER:1.0 VER:2.0 VER:3.0 gibi sürümlerini çıkarıp eskilere desteği kesiyor ki en son an için satışta olan VR400 ler VER:2.0 iken yakın zamanda kasası değişmiş VER:3.0 VR400 ler gelecek tam anlamı ile TP-Link Archer C80 Router kasasına sahip VR400 modem çarşıda yer alacak. VR900 VR2600 gibi seçenekler piyasadan kalktı son VR600 ün herhangi bir VER durumu gözükmüyor yeni olarak AC tarafındaki çeşitliliği azaltıp 2-3 model bırakıp AX tarafına geçiş yapma planları olduğu açık.

    benim değiştirme senaryom şu 2014 te aldığım Draft-N destekli TP-LINK TD-W9980 mevcut zaman içinde Xiaomi Mi Router 3 eklemiştim AP modunda AC 5 Ghz kullanıyordum ancak 35 Mbit e kadar Modemde xDSl verimi iyi olsa da 50 Mbit ve üstüne çıktığında çok sık kopmalar hat zayıflaması olduğu için verim kayıpları gibi sorunlar yaşıyorum G-Vectoring gibi desteklerde modemde olmayınca ve en son firmware 2016 da geldiği için değişim kaçınılmaz oluyor. yoksa niyetim Wifi6E xDSL Modemleri beklemekti.

    şimdi ise VR2100 alarak xDSL verimliliğini arttırıp zaman içinde Mesh Destekli Wifi6E Router yada Deco gibi ürünler ile hem kablosuz teknolojiye bir yenilik katma hemde verimi arttırma planlaması yapmaktayım. 2 cihaz kullanılsa bile yine en üst verimi alma düşüncesindeyim.

    son olarak Network ürünlerinde en iyi firmware yayınlayan firma ASUS o tartışılmaz bir gerçek VR2100 içinse Firmware noktasında ne derece destek olur bilinmez ama AC ailesini azalma yoluna gittikleri varsayılırsa bunlar son nesil AC destekli modemler olacağından zaten güncel xDSL yongası var herşey rafine min 2 yıl kadar güncelleme yayınlanır zaten Mesh destekli Wifi6E eklemesi yapılırsa tüm kablosuz özellikle ona geçer bunda sadece temel xDSL erişimi olur.




  • aceleciburak A kullanıcısına yanıt
    Ac68u nün dsl yazılımı uçuyor o yüzden alacaktım ama tp link in modemler sanki mükemmel yapılmış gibi hiç yazılım güncellemesi yok asus kaç yıllık modeme 2 3 ayda bazen daha kısa sürede güncelleme veriyor. Ac68u yu kullanırken nasdan 4k film izlerken bile bayilmiyor ve İnternet kopması vs gibi bir sorun olmuyor. Bu arada modem alma işi iptal oldu sagolsun asus yetkilileri yardımcı oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.