Şimdi Ara

TP LINK TL-WA5210G ÜRETİM HATASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Değerli Müşterimiz;

    Konu ile ilgili olarak sales.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bu konuyla ilgili satış bilgilerini temin edebilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.

    Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

    Değerli Müşterimiz;

    Konu ile ilgili olarak sales.tr@tp-link.com adresimize mail atarak bu konuyla ilgili satış bilgilerini temin edebilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.

    Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye

    CEVAP VERMİYORLAR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef aynı durum wa7210n de de var.
  • teknologs T kullanıcısına yanıt
    saçmalama kardeş yivli vida neresi çıkacam üretim hatası bu ben tplink kablosunu harici anten çıkışına bağlarken kasılmadan dolayısma jak kırılacaktı
  • hayır yanılıyorsunuz . tp linkin uzatma kabloları sert harici anten çıkışındaki sma jacka bağlanırken çapraz denggeliyor vede sma jackı kıracak şekilde kasılıyor zaten allaha emanet duruyor sma jckta çıkışları deliklere göre ayarlansaydı çok güze olurdu bence . mesela kaliteli markalarda öyle m2 station da felan ubuquiti ürünlerinde
  • Bendeki ürünün deliklerinin hepsi eşit . nedense topraklama hattının ve harici anten çıkışının deliklerini büyük görüyorum ethernetinki küçük . sizce matkapla büyültülmüş olabilirmi ?
  • mesutyakar kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterilerimiz ;

    Üretim ile ilgili olarak yurtdışına önerileriniz iletilecektir. Dilerseniz support@tp-link.com adresine sizlerde dilek ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. iyi günler dileriz.
  • arkadaşlar TP LINK TL-WA5210G modelini 1yılı aşkın süredir kullanıyorum.açıkcası arkaşın belirttiği şey bence bi sorun ya da hata değil.zaten adamlar da sebebini açıklamışlar.ayrıca daha geçen gün firmware ni sorunsuz update ettim.:)

    ürünün özellikleri ve performansına gelirsek: 10 üzerinden 9 alır benden.1 puan eksik alır çünkü bağlantı hızı 54mb de sınırlı o kadar ( o da çok sorun değil eğer 50mb üzeri fiber internete sahip değilseniz.)
    özellik olarak 15km kadar bağlantı sağlanabilir diyor.ancak bi şartı var tabiki.o da aynı üründen 2 tane olup karşılıklı alıcı-verici olarak kullanmak.

    ürün profesyonel kullanıcıya hitaben yapılmış yani çok fonksiyonlu. mesela bağlanan aygıtlara kota koyabilme veya hız limitini düşürebilme veya tamamen engelleme özelliği var.ama amatör kullanım için şu 2 özelliği yeterli olur.
    birincisi range extender-mesafe artırıcı/yineleyeci . ikincisi access poınt olarak kullanmak. ben access poınt/ap özelliğini kullanmaktayım.bu özellikte kullandığınız modemden tamamen farklı olarak başka isim/ssıd ve şifre (kendine ait sizin belirlediğiniz şifre koyma özelliği var) ile ikinci bi modem gibi işlem yapabilirsiniz.

    ürünün ayarlarına ıp adres üzerinden sayfa olarak ulaşıyorsunuz.kendi sitesinde ve k.kılavuzunda anlatımı var.

    çekim kalite ve mesafesine gelirsek.ayarlar sayfasında ındoor-oda içi / outdoor diye seçeneği var.ayrıca anten dbi çekim gücünü artırıp azaltma özelliği de var.bir de wireless yönünü vertical veya horizontal ayarlama seçeneği de var.kullanım yönüne göre sinyal kalitesini artırmak için( kanımca çok uzak mesafeler için) outdoor da mesafe 500 metre ile 54 km arasında bi değer verilebilir görünüyo ama ben denemedim.indoor olarak kullanıyorum. indoor mesafe kalitesini şöyle anlatayım.komşumun fiber internetini ortak kullanıyoruz arada.betonarme apartmanda benim 3 kat üstümde oturuyor.mesafe yaklaşık 20 metre ve 3 tane de beton duvar var haliyle.bu durumda bile çekim orta-iyi arası gidip geliyor. odalar arası bağlantı kalitesi mükemmel olarak görünüyor. hatta şöyle bişi var. apartmanın yakın çevresinde bile ağ görülebiliyor.( yön olarak dikey konumda ayarlandığı için böyle-yatay olsa daha geniş olur tabi ki)
    dikkat : ındoor modda böyleyse outdoor modu siz düşünün artık.:)

    yani kısacası wifi sini güçlendirmek isteyenler için çok iyi bi çözüm. 24 saat eletrikte takılı çalışıyor ve bi kere bile arıza yapmadı.ben yaklaşık 110 tl ye almıştım şuanki fiyatını bilmiyorum.

    AMACIM KİMSENİN AVUKATLIĞINI YAPMAK DEĞİL KULLANMAK İSTEYENLERİ BİLGİLENDİRMEKTİR.SAYGILAR:)
    (detaylı kullanım ve yardım bilgisi isteyen varsa her zaman beklerim)




  • 5210G candır can..

    5210 Bilmeyeni başlarda uğraştırır,Kafayı yedirtir
    Ama kurduktan sonra yerini unutursun işte o kadar
    Yılda bir kabloyu değiştirmekte fayda var.
    Üretim hatası var deyip ortaya çıkmak büyük konuşmaktır.
    Bir bildikleri vardır demekten başka bir şey gelmez elden.
  • Arkadaşlar tp-link 7210n modelini alıpta kullanan var mı acaba bende 5210g ve 7210n modelinden birisini alacağım ama hangisi alacağıma karar veremedim sizce hangisini almalıyım arkadaşımın internetini kendi evimde kullanmak istiyorum aramızdaki mesafe 100 mt civarı arkadaşlar 7210n veya 5210g modelinden herhangi birisini alsam sadece cihazı biryere sabitleyip ethernet kablosuyla masaüstü bilgisayarımda kullanabilirmiyim yardımcı olurmusunuz
  • mecberk kullanıcısına yanıt
    5210G'de yalnızca 802.11b/g var ve ağ içi maksimum ulaşabileceği hız 54 Mbps - Yalnızca 802.11b/g destekleyen modemlerle iletişim kurmak için uygun bu da eski tip modem ve yönlendiricilerde mevcut.
    7210N'de ise 802.11b/g'nin dışında bir de 802.11n desteği var (hem eski tip modem ve yönlendiricilerle geriye dönük uyumlu hem de yeni nesil kablosuz teknolojisi olan 802.11n destekliyor bu da eğer 802.11n destekleyen bir modemle cihaz arasında bağlantı kurarsanız alacağınız performansı artırıyor.)
    bir başka deyişle 802.11n destekleyen cihazların kablosuz menzil mesafesi 802.11b/g destekleyen cihazlara göre daha yüksektir.
    Ayrıca 7210N'in 150 Mbps ağ için maksimum ulaşabileceği bir hız var.
    Kararınızı siz verin.
  • Bende 7210N modeli var. Ben ürünü ince hesap sitesinden almıştım sorunsuz bir şekilde geldi. İki ürün arasında fiyat farkı olarak 15 tl var. 15 tl fazla verip daha güçlü bir cihaz almak daha mantıklı geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.