Şimdi Ara

TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar iş yerimde Asus DSL-AC68U kullanıcısı iken yaşadığım güç düğmesinde oluşan temas sorunu nedeniyle Asus yetersiz servise giden ve uzun bir süre geri gelmeyen modem yerine zorunlu olarak yeni almış olduğum TP-LINK Archer VR2600 modemi tanıtacağım.

    Neden Asus Yetersiz Servis dediğimi buraya tıklayarak anlayabilirsiniz. O servise Allah düşmanımı bile düşürmesin. Oysa yıllardır süre gelen ASUS markasına olan sempatim ve güvenim vardı.
    Artık şunu net anlamış bulunmaktayım hiçbir markaya körü körüne bağlanmayacaksın arkadaş !

    İLK İZLENİMLERİM;

    Ürün devasa bir boyutta (ilk kutudan çıkartırken netbook zannettik ) şaka bir yana yaklaşık 2 Kg ağırlığında. İlk izlenim olarak her haliyle kaliteli bir ürün olduğu hissini zaten veriyor.

    ADSL VDSL ve FIBER destekli modemimiz 802.11AC Kablosuz Standardına sahip belkide ülkemizde satılan en iyi modemlerden sadece bir kaçından biri.

    Haziran 2016 da Türkiye pazarına girmiş yeni bir ürün, hakkında çok fazla bir değerlendirme ve test yok en azından varsa da ben bulamadım. Kablosuz çekim gücü Asus DSL-AC68U ile kıyaslamak gerekirse Belki Asus tan biraz daha iyi diyebilirim. (LG G4 telefonum ile test ettim.)

    AirTies Air 5650 aşırı ısınma ve kopmalar sonrasında Asus DSL-AC68U güç düğmesi sorunu ve servisinin rezilliği nedeniyle en son tercihim olan TP-LINK Archer VR 2600 ü kısa bir araştırma sonucu HB dan 600 TL ya almış bulunmaktayım. Diğer bir çok yerde 700 TL ve üzeri fiyatlara sahip. Bugün yeni modemimle ilk iş günüm.

    TP-LINK HAKKINDA KISACA BİLGİ;

    1996 yılında kurulan TP-LINK, bugün 21 binin üzerinde çalışanı ile ağ (network) ürünleri konusunda üretim yapan küresel bir şirkettir. 33 denizaşırı ofisi ve distribütörlükleriyle 128’den fazla ülkede satış yapan şirketin, dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Modem, Router, IP Kamera, Powerline Adaptörler, Print Serverlar, Medya Çeviriciler ve Ağ Adaptörleri ürün gruplarında, güçlü AR-GE, efektif üretim ve katı kalite politikası ile ödüller kazanan ürünler sunmaya devam etmektedir.

    Tüm ürünlerini kendi fabrikalarında A’dan Z’ye üreten şirket, cirosunun yüzde 8’inden fazlasını Ar-Ge’ye ayırmaktadır. IDC verilerine göre kablosuz ağ (WLAN) pazarında yüzde 35’in üzerinde bir pazar payı ile dünya lideri olan şirket, 2013 yılında cirosunu 1.9 milyar dolara çıkarmıştır.


    ÜRÜN KUTU AÇILIM RESİMLERİ

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

     TP-LINK Archer VR2600 Modem/Router

    Ürün resimleri zaten bir çok şeyi anlatıyor detaylı anlatım yapma gereği duymuyorum. Yaklaşık 3 saatlik kullanım deneyimi ile bunları yazıyorum almayı düşünenlere fikir vermesi ümidiyle şimdilik bu kadar...

    TEKNİK VE DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtayfur83 -- 26 Ağustos 2016; 13:45:21 >







  • @ mtayfur83 ,

    Hayırlı olsun...Güle güle kullan...

    Bende 23/06/2016 tarihinde kullanmaya başladım...

    Yazılımını güncelledim...

    Yazılım Sürümü: 1.4.0 0.8.0 v0050.0 Build 160518 Rel.50944n

    İlk önce 16 Mbps ADSL+ kullandım....

    Şuan VDSL² 20 Mbps kullanıyorum...Mevcut Altyapı 50 Mbps destekliyor...

    İlerleyen zamanda üst paketlere geçerim sanırım...

    Hiç bir sorun yaşamadım, kurulumu çok kolay ve basit...Arayüz tamamen Türkçe...

    Cihaz ısınıyor fakat daha kopma ve düşme sorunu yaşamadım...

    Android Tether uygulama desteği var... Bunun üzerinden tüm işlemleri yapabiliyorsun....

    Bir de TP Link RE-450 aldım, ağımı genişlettim evin her tarafında AC desteğini aktif olarak kullanıyorum...

    Bütçe sorunu olmayanlar için güzel bir ürün dahili ağda HD (Henüz 4K denemedim) yayınları donmadan rahatlıkla izleyebiliyorum...

    Satın alanın pişman olmayacağı bir ürün...




  • mngb kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sizinde ürününüz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşaallah.

    Ben yazılımı güncellemedim neden derseniz varsayılan yazılım ile önce bir kaç gün bir deneyim sahibi olmak istedim en kısa sürede elbette update ederim...

    32 Mbps VDSL2 AKN siz Limitsiz hat kullanıyorum ve gün boyu bir defa bile kopma yavaşlama vb sorun görmedim. Tıpkı Asus DSL-AC68U daki güven ve kararlılığı gördüm diyebilirim.

    Arayüzünün Türkçe olması gerçekten anlaşılırlığı açısından gayet iyi.

    İlk izlenim açısından gerçekten alanın pişman olmayacağı bir ürün. Fiyat bakımından USD kuru yüzünden herşey çok pahalı malum ürününde fiyatı biraz tuzlu, umarım Ülke meseleleri ve olaylar bir an evvel diner de piyasa tekrar eski canlılığına kavuşur...
  • Bu ürünü son zamanlarda satın alan ve kullananlardan yorum alabilir miyim? Alım aşamasındayım son karar için tahrik edici birşeyler bekliyorum
  • Bu ürünle trnet fiber+tivibu kullanıp, kablosuz ağda 1080p yüksek bitrate'li filmleri takılmadan izleyebilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasada 700-800tl arasında satılan bu ürünü Bimeks'in dün gece yaptığı indirim sayesinde 480tl ücretsiz kargoyla almış bulunuyorum. Kargonun keyfi yerine gelip paketi teslim ettikten sonra deneyimlerimi yazarım. TiviBU çalıştırıyor diye yazmışlar. Menüsünde özel IPTV ayar bölümü var. Ama kendim daha denemedim malum. Bu cihazın router'i ile değil 1080p 4k filmleri bile ağ içinde çok rahat izlersiniz. Tabi router bunu sağlıyor ama kullandığınız kablosuz cihazın kablosuz adaptörünün de yüksek hızları desteklemesi lazım. Eski bir cihaz kullanıyorsanız harici bir AC destekli kablosuz adaptörü kullanabilirsiniz.
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam çok iyi fiyata almışınız. Sizin ki tam F/P ürünü olmuş :D
  • mtayfur83 kullanıcısına yanıt
    Özellikle akşamları bimeks sitesinde ihtiyaç olan ürünlere göz atmakta fayda var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    Özellikle akşamları bimeks sitesinde ihtiyaç olan ürünlere göz atmakta fayda var.

    Burada Ankara ACity Mağazalarını bazen dolaşırım bomboş. Yakındır mağaza kalmayacak bu gidişle. Sırf ayakta kalabilmek adına neredeyse geliş fiyatına satış yapıyorlar artık hocam. USD kuru mahvetti tüm piyasayı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    piyasada 700-800tl arasında satılan bu ürünü Bimeks'in dün gece yaptığı indirim sayesinde 480tl ücretsiz kargoyla almış bulunuyorum. Kargonun keyfi yerine gelip paketi teslim ettikten sonra deneyimlerimi yazarım. TiviBU çalıştırıyor diye yazmışlar. Menüsünde özel IPTV ayar bölümü var. Ama kendim daha denemedim malum. Bu cihazın router'i ile değil 1080p 4k filmleri bile ağ içinde çok rahat izlersiniz. Tabi router bunu sağlıyor ama kullandığınız kablosuz cihazın kablosuz adaptörünün de yüksek hızları desteklemesi lazım. Eski bir cihaz kullanıyorsanız harici bir AC destekli kablosuz adaptörü kullanabilirsiniz.


    Hayırlı olsun...

    Güle güle kullan...

    Güzel bir rakama müthiş bir cihaz aldınız...

    Bimeks bazen acayip rakamlara satış yapıyor...

    Takip etmekte fayda var, ihtiyacı olanlar için cazip fırsatlar yakalanabiliyor...

    Ben ikinci TP_LINK_RE450 cihazımı biraz önce aldım bimeks'ten...

    VR2600 ile çok uyumlu çalışıyor...İhtiyacı olan kaçırmasın...
    https://www.bimeks.com.tr/urun/tp-link-re450-ac1750-wi-fi-range-extender-151064



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mngb -- 6 Kasım 2016; 20:17:11 >




  • Geçen ay media markt'da aynı ürün 399'a satılıyordu.
  • Bimeks RE450 fiyatını 227 TL ye çıkarmış...

    Ben 185 - 8 (Bi Para) varmış hesabımda 177 TL ye aldım...

    Firmalar ürün linkine tıklamaya göre fiyat ayarlaması yapıyor gibi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimeks bu fiyat değişikliklerini çok yapıyor. VR2600'ü 480tl'ye aldığında geceden 3 gün önce 505tl'ye düşürmüştü. Sabah satın alma işlemini yapmak için girdiğimde fiyat 587tl artı kargo olmuştu. Aynı anda HB'de 599tl kargosuz fiyat vardı. Tüh kaçırdık HB'den alayım mı falan derken HB'de de 699 oluverdi. O gece 480tl gördüğüm anda hiç beklemeden işlemi yapıp bitirdim. İkinci defa tüh demek zorunda kalsaydım kendime çok kızardım çünkü. Ve bu tür kısa süreli indirimleri fiyat araştırma ve karşılaştırma siteleri yakalayamıyor. O nedenle bir şeye ihtiyacınız olduğunda bu tür iyi indirimler yapan siteleri sık sık kontrol etmek gerekiyor.

    Cihazla ilgili TiviBu veya IPTV konusunda soru soranlar olmuştu. Evet, çok basit iki ayar yapıp hemen görüntü alıyorsunuz. Sorun yok.


    Not: TP_LINK_RE450 bu gece yine 185tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 7 Kasım 2016; 23:50:0 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    Bimeks bu fiyat değişikliklerini çok yapıyor. VR2600'ü 480tl'ye aldığında geceden 3 gün önce 505tl'ye düşürmüştü. Sabah satın alma işlemini yapmak için girdiğimde fiyat 587tl artı kargo olmuştu. Aynı anda HB'de 599tl kargosuz fiyat vardı. Tüh kaçırdık HB'den alayım mı falan derken HB'de de 699 oluverdi. O gece 480tl gördüğüm anda hiç beklemeden işlemi yapıp bitirdim. İkinci defa tüh demek zorunda kalsaydım kendime çok kızardım çünkü. Ve bu tür kısa süreli indirimleri fiyat araştırma ve karşılaştırma siteleri yakalayamıyor. O nedenle bir şeye ihtiyacınız olduğunda bu tür iyi indirimler yapan siteleri sık sık kontrol etmek gerekiyor.

    Cihazla ilgili TiviBu veya IPTV konusunda soru soranlar olmuştu. Evet, çok basit iki ayar yapıp hemen görüntü alıyorsunuz. Sorun yok.


    Not: TP_LINK_RE450 bu gece yine 185tl

    Evet bende baktım geçenler de hakikaten bir çok ürünü piyasa fiyatının altına veriyorlar. Takipte kalmak almak istediklerimiz için yararlı olacaktır, bilgilendirmeniz için teşekkürler...




  • acaba ürünün torrent destegi varmı?
    veya ayrı bir yazılımla bu özellik kazandırılabiliyormu kullanan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürün piyasada bulanamıyor. neden acaba? bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barylu

    bu ürün piyasada bulanamıyor. neden acaba? bilgisi olan var mı?

    Merhabalar malum ülke meseleleri nedeniyle USD EURO tavan yaptı bunu fırsat bilen distribütörler ve büyük mağazalar ürünleri depoya çektiler. Malum yıl sonu da eklenince izleyin görün olacakları...
  • hepsiburada var sanırım. ama onlar da fiyatı baya yükseltmişler. 800tl civarı olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barylu

    bu ürün piyasada bulanamıyor. neden acaba? bilgisi olan var mı?

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-vr2600-kablosuz-2600-mbps-gigabit-vdsl-adsl-modem-router-p-BD805547

    Stoklara tekrar girmiş görünüyor ama fiyatı EURO dan epeyce nasibini almış....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.