Şimdi Ara

Tp Link 7210N Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar, Bir komşuma 400-500 m mesafedeki kablosuz modemden internet alabilmesi bu cihazı aldık. Cihaz 5210g nin aksine 192.168.0.254 ip si. Kurulum klavuzunu da dikkate alarak bağlantıyı kurmaya çalıştım. Modemi 16-17 db. olarak çekiyor. Cihazı client modda wireless adaptör gibi kullanıyoruz. Herşey tamam ama bilgisayar internete gitmiyor. Cihaz bağlantıyı görüyor sonra no signal uyarısı geliyor. Sonra yeniden bağlantıyı görüyür sinyal şiddeti filan çıkıyor. Sonra yeniden no signal. Sinir etti iyice. Tabi bu arada pc hiç nete girmedi.
    Sizce neyi eksik yapıyoruz.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsevgim

    Değerli arkadaşlar, Bir komşuma 400-500 m mesafedeki kablosuz modemden internet alabilmesi bu cihazı aldık. Cihaz 5210g nin aksine 192.168.0.254 ip si. Kurulum klavuzunu da dikkate alarak bağlantıyı kurmaya çalıştım. Modemi 16-17 db. olarak çekiyor. Cihazı client modda wireless adaptör gibi kullanıyoruz. Herşey tamam ama bilgisayar internete gitmiyor. Cihaz bağlantıyı görüyor sonra no signal uyarısı geliyor. Sonra yeniden bağlantıyı görüyür sinyal şiddeti filan çıkıyor. Sonra yeniden no signal. Sinir etti iyice. Tabi bu arada pc hiç nete girmedi.
    Sizce neyi eksik yapıyoruz.

    Anten aysrlarindan horizontal yaptınız mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsevgim C kullanıcısına yanıt
    Değerli Müşterimiz;

    Konu ile ilgili olarak size yardımcı olunabilmesi için iletişim bilgilerinizi mesaj yoluyla iletiniz.

    Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • hocam onu denemedim ama bir etkisi bi bakayım
  • Anten aysrlarindan horizontal yaptınız mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @coolsevgim

    IEEE 802.11n aygıtları ile iç mekanda 70 metreye kadar, dış mekanda ise 250 metreye kadar bağlantı kurulabilmektedir. Fakat High Power (Yüksek Güçlü) kablosuz aygıtlar ise çok daha uzak mesafelerde haberleşme desteği sunmaktadır. Kablosuz haberleşme verici ve alıcı aygıtlardan alınacak verimli sinyaller sonucundan sağlanabilmektedir. Bu durumda TL-WA7210N aygıtınız 400-500 metre mesafedeki kablosuz erişim noktanız ile haberleşebilirken, erişim noktası bu aygıt ile bağlantı kuramamakta ve veri alışverişi tamamlanamamaktadır. Bunun için uzak mesafeler arasında bağlantı kurmak istediğiniz mevcut verici ve alıcı aygıtlarınızın bu mesafelerde bağlantı desteği olup olmadığından emin olunuz.

     Tp Link 7210N Bağlantı Sorunu



     Tp Link 7210N Bağlantı Sorunu

    10400mAh Mobil Güç Deposu TL-PB10400




  • aynı sorun benım başımdada var mac filtreleme yaptıgım zaman 7210n 5210g ye baglanamıyor ama sifresiz yapınca calısıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.