Şimdi Ara

Toyota Yaris 1.0 MMT(Triptonik) arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    peşin para ile Toyota Yaris 1.0 MMT(Triptonik) arıyorum. 2004-2005 model tercihimdir.

    Satacak olan arkadaşlar varsa bana fiyat ve özelliklerini bildirirlerse yada forumda yazarlarsa sevinirim. Diğer kişilerde okuyup inceleyebilirler böylece.

    Şimdiden teşekkürler.



  • arkadaşım 1.3 düşünürsen çok temiz 3500 de siyah renk hatasız bi aracım var sana vereyim!sol mmt
  • merhaba, çok geç cevap aldım ya, ben aldım birtane. 1.0 mmt yaris aldım. Bayırlarda kalıyor araba. birazcık pişmanlık var. keşke 1.3 ilanını görebilseydim daha onceden.
  • hayırlı olsun
    bayırlar konusunda üzülme arabaya alıştıkça kolaylaşıyor
  • arkadaşlar 1.0 AC TOYOTA triptonik vites 2005 km 40 binde bugün aldım ve aranıza katıldım ama moralim çok bozuk, araç dik sayılabilecek bir rampayı E otomatik modunda iken çıkamadı ve bayıldı, daha sonra manuel moda alarak el freni ile kalkabildim. şimdi burada bu arabanın E otomatik modu ile o dik rampayı çıkamaması ve durması normalmidir? ayrıca bu tiptroniklerde rampada ayağınızı kaldırdığınız zaman araç zaten E KONUMUNDA olmasına rağmen öne değil arkaya gidiyor, frenden çekip hemen gaza basmak gerekiyor oysaki benim bildiğim otomatik vitesler frenden ayağını çektiğinde direk öne gidiyor, kendimi kandırılmış gibi hissediyorum, sözde hanıma aldık arabayı ve hanım arabayı zaten yokuşta kaldıramama problemi nedeni ile otomatik istemişti, akşam kıyamet kopacak gibi, yardım edin, buna yokuş kalkış destek sistemi eklenebilirmi, veya arabayı arkaya kaçırmamak için el freni çekmenin dışında yapılabilecek birşey varmı? tipronik toyota kullanıcıları yardım lütfen




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.