Şimdi Ara

Toybox Bonus Kod isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
21.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bonus kodu girip oyun oynayıp puan kazanıyorsunuz. Sadece bu işe yarıyor. Oyunlar çöp ama puan kasan kardeşi olanlar ya da canı sıkılan varsa 5 tane verebilirim.


    quote:

    Toybox kutularının içinden çıkan Bonus Kod ile bu sitede birbirinden heyecanlı oyunlar oynayabilirsin. Tek yapman gereken anasayfadaki Bonus Kod kutucuğuna Toybox kutusundan çıkan Bonus Kodu doğru şekilde yazıp 'Gönder' tuşuna basmak! Unutma, her Bonus Kod ile bir oyun oynama hakkın var.

    Bonus Kod ile oyun oynamak için üye olmam gerekiyor mu?
    Hayır, gerekmiyor. Ama oyunlardan kazandığın puanlarla ilerde çeşitli hediyeler kazanabilirsin. Puanlarını biriktirmek istiyorsan üye olmalısın. Üye olmazsan oyun oynayabilirsin ama oyun bittikten sonra puanların silinir.

    Bedava Bonus Kod Kazanmak için Ne Yapmalıyım?
    Üye olduktan sonra sayfanın sol üst tarafındaki kutucuklara e-postanı ve şifreni yaz, Gönder tuşuna bas. "Toykent'e Hoşgeldin" yazısını gördükten sonra Bonus Kod girişi yaparsan her 3 Bonus Kod girişinde bir tane "Bedava Oyun Hakkı" kazanırsın! Üstelik oyunlardan kazandığın puanları biriktirirsen ilerde hediye kazanma şansına sahip olabilirsin!

    Bedava Oyun Hakkımı Nasıl Kullanabilirim?
    E-postanı ve şifreni yazarak Toykent'e giriş yaptıktan sonra Kazandığım Bonus Kodlarım bölümündeki "Oyna" tuşuna basman yeterli!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.