Şimdi Ara

Touch Diamond - Teknosa macerasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o cevap öyle değildi sanırım. doğrusu : "güven kaybedeceğime para kaybederim." ama aynı anlama çıkıyor farketmez tabiki.
    quote:

    evet bu sekilde bilincsizce hareket eden yoneticilerde var ulkemizde malesef. musterisini korumak yerine kendi personelini korumaya calısan ve musteri kaybetmeyi göze alan...

    robert bosch un bir lafı vardır; müşteri kaybedecegime para kyabederim... bu geldi aklıma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El Fuego

    Diamond alan arkadaşlara da hayırlı olsun, gerçekten çok iyi bir cihaz


    Saolasin, guzel cihaz, hatta su ana kadar aldigim en iyi cep - telefonu/bilgisayari diyebilirim, birde pili adam gibi gitse...
  • pil kesin çıkaracaklar bence,ticaret kafası işte. Önce eksik özellikli bir ürünü piyasaya sür,sonra yan ürünleri ile voleyi vur.
  • Teknosa ile ilgili bir rezillik haberi de benden,

    Yer Teknosa Istinye park, zaman dun oglen. Bu teknosa da telefonlar demo degil gercek ama pilleri ve arka kapalari cikarilmis halde sergileniyorlar diger Teknosalarin aksine. Tabii diamond un arka kapagi acik oldugu icin Imei dan tutun da seri numarasina kadar herseyi meydan da. Bende gorevliye dedim ki rezalet neden bu Diamond un arka kapagi acik imei i falan oldugu gibi gozukuyor ya klonlanirsa ? (Muhtemelern o telefonu da bir musteriye saticaklar sonunda), oyle sey olmaz oyle birsey yok dedi (Anlayin ne kadar cahil adamlar Teknosa da musteriye hizmet veriyor, Iphone u olan biri bir klonlasa o imei yi al sana basa bela adamada soyledim bunu. En son sozu "haa" oldu.). Rezalet baska hicbirsey degil, yakinsaniz Istinye park a gidin bence gorun bu rezilligi gozunuzle.

    Teknosa dan telefon almayi dusunenlere tek tavsiyem kesinlikle acilmamis kutudaki urunleri alin, yoksa yukardaki gibi sergilenip imei falan klonlanmis cikabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 23 Ağustos 2008; 14:11:54 >




  • Aslinda benim bu cevaplardan anladigim kadariyla herkes herseyin farkinda gibi, sevmedigi yerden alisveris yapsada bilincli, bende bir diger sevmedigim ama vazgecemedigim internet magazasindan bahsedecegim. Hepsiburada.com, aslinda bana hicbir problem yasatmadi, ne siparisim gecikti, ne kazik yedim, ne de herhangi birsey. Ama bir turlu de kanim isinmiyor, belki sahibinin cevirdigi uckagitlardan belkide sitesinin dandikliginden. Ama 6-7 senedir her alisverisimi de oradan yaptim ve hele su en son weblebi olayindan sonra degistirmeye de zorlanirim. Sizin favori internet magazalariniz neler?
  • Teknosa iste!
  • Ankara Bahcelievler Teknosa'dan, hard-diskli bir video-kamera almak istemiştim. Ellerinde yoktu, diğer mağazaların stoklarına baktılar ve izmir caddesi'nin stoğunda 2 tane olduğunu gördüler. Birisi teşhir ürünü, birisi açılmamış kutu oluyor. Satış işlemini Bahçeli şubesi yaptı, ben gidip İzmir Caddesi'nden aldım. Eve geldim, pili şarja taktık. Sonra denemek için kayıt yapmak istedim, kayıt yapmıyor. USB'den bilgisayara bağladım, içine baktım. Bir de ne göreyim. 40 gigabyte harddisk ağzına kadar dolu. Mağazanın vitrininden çekilen görüntüler, fotoğraflar, ....
    Bahçeli şubesine geri gittim, iade edip parasını almak istediğimi söyledim. Tezgahtarla tartıştım, mağaza müdürünü çağırtıp onunla konuştum. İkisi de bana göre çocuk. İkisi de yapılan şeyde bir kusur olmadığını, yeni kurallara göre bana para iade etseler %15 kesinti yapmaları gerektiğini söylediler. Teşhir ürünüyse ne olmuş? Mağazadan çıkmadı ki diyorlar. Bana göre ise durum ayıplı ürün ve dolandırıcılık. İstanbul'dan bana kutusu açılmamış ürün bulup getireceklerini söylediler. Ben de, param iade edilmezse bir daha Teknosa'dan hiç alışveriş yapmayacağımı söyledim ve telefonla merkeze şikayette bulundum. Birkaç gün sonra hiç açılmamış kutuyu almaya gittim ve kutu gene açıktı. Bu şekilde alamayacağımı söyledim, kutu bir kere açıldıktan sonra harddisk içindekilerin silinebileceğini, onlara güvenmediğimi söyledim. Bu sefer paramı geri verdiler. Bu tür geri iade durumlarını hep düşündüğümden alışverişimi hep nakit yaparım, visa kullanmam. 850YTL vermiştim, 850YTL geri aldım, teşekkür ettim, çıktım.
    Bu durumu Teknosa için genellemek istemiyorum. Bu şans işi, mağazada konuştuğunuz kişiye bağlı.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: aadnan

    o cevap öyle değildi sanırım. doğrusu : "güven kaybedeceğime para kaybederim." ama aynı anlama çıkıyor farketmez tabiki.
    quote:

    evet bu sekilde bilincsizce hareket eden yoneticilerde var ulkemizde malesef. musterisini korumak yerine kendi personelini korumaya calısan ve musteri kaybetmeyi göze alan...

    robert bosch un bir lafı vardır; müşteri kaybedecegime para kyabederim... bu geldi aklıma



    öyle biseydi tam aklımda degil benimde. ikiside aynı kapıya cıkıyor.
  • Bende z2300 arıyorum bi bulamadım satan war ama cvp yok yardımcı olurmusunuz acaba 200 ytl almayı duşunuyorum bu forumda satış formu yokmu ?
  • benzer sorunlar sebebiyle teknosa ile bende çok uğraştım
    ancak 2 hafta önce şaşırtıcı bir olay yaşadım
    nokia 5310 alacaktım, ancak kafaya taktım kırmızı rengini istiyordum, sadece mavisi vardı armadadaki 2 teknosadada.Çekiliş muhabbeti yüzünden de Armada dan almalıydım yazık 4 bilet gidiyor :)
    elemana rica ettim çayyolunda oturduğumu yolumun üstündeki mağazalarda varsa bakmasını, ücreti burdan ödemeyi rica ettim, sağolsun Arcadium teknosada buldu ürünü, ödemeyi yapıp faturalattım, çekiliş biletlerimi aldım, arcadiuma geçip cihazı teslim aldım :)
    bu ilgileri şaşırttı gerçekten, geçmişteki tecrübelelere bakarak :)
  • sahibini ne kadar sevmesemde hepsburada yı tek geçerim. kesinlikle yapmış olduğum 10 larca alışveriş ve sipariş iade etme işlemimde en ufak bir sıkıntı yaşamadım. daha doğrusu bi sıkıntı yaşadım ama kesinlikle sinir ızdırabı çekmeden hallettim. artık insanlarla uğraşacak değilim hepsiburadadan alıyorum ürünü kafam rahat beyenmedim mi iade ediyorum 7 gün içinde. bütün yazılanları okudum bahsettiğiniz kişiler sanırım ilkokul mezunu yada onun gibi bişi. ee neden uğraşıyorsunuz.

    int alış veriş en güzel sağlam firmalar ile alış veriş yapın ne benzin yakın nede sinir krizi geçirin
  • Yazılanları okuyunca bu site geldi aklıma:http://t e k n os a m a g d u r l a r i.b l o g s p o t.c o m/ Tmm her firma ile yaşanabilir bu tür olaylar ama teknosa'da bir yoğunlaşma var ve sabancı bu işe bir el atmalı bence!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.