Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.598
Cevap
222
Favori
1.547.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ali282 A kullanıcısına yanıt

    Makinelerin bir cogu uzrine marka basilan sekilde. Kendi muhendisligi ile yapildiysa Kenwood iyidir denilebilir. Ancak iki makine cok benzer oldugu icin sadece etikete ucret farki oduyor olabilirsiniz.


    Homend karacaya da. Jumboya da uretim yapiyor. Alt marka degil diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 19 Aralık 2023; 5:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali282 A kullanıcısına yanıt
    Dökümix ultra plus, demir döküm plaka.

    Izgara için ayrıca ızgara tavsiye sayfasında önerilen modellere bakın, rezistanslı altı sulu model var ona da bakın fiyatı uygun.

    https://www.hepsiburada.com/taner-tnriz1705-kebapci-elektrikli-izgara-mangal-barbeku-cift-telli-buyuk-boy-p-HBCV0000037WQ1

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba delonghi cgh 1020d modelini almayı düşünüyorum. Düz plakası var ve iki taraf ısıtılabiliyor ayrıca tepesi de havada asılı kalabiliyor. Silex markasının makinesine benziyor bu yanıyla. Aslında Silex markasının makinesini almak istiyorum ama sadece Almanya'da satılıyor ve Türkiye'de yok. Delonghinin bu modeli ise Silexe ölçü tip plaka vs neredeyse aynısı gibi. Delonghi cgh 1020d modelinde lahmacun yapılabilir mi? Silex de olduğu gibi?

    Silex
    https://www.amazon.de/dp/B00OVLPA0E?ref_=cm_sw_r_apan_dp_0P7E0TBM7XSEA18P0RJ1&language=tr-TR

    Delonghi 1020d
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01LXIOM25?ref_=cm_sw_r_apan_dp_WVT14M440GYC0AQ1PXEB&language=tr-TR

    Asıl amacın şu videodaki gibi lahmacun yapmak
    https://www.youtube.com/watch?si=9XedyutuJHh7uRNi&v=0OS0uDa3c08&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?si=RXP0hTc11Ucf5D8_&v=iVhCKMndQOo&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/shorts/etgXea5IKys?si=bKqqmWgIG1tQowlN

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Plaka ölçüleri silex ile aynı ise, yapılabilir. Bende 1030 modeli var. Alt-üst plakaları istediğiniz derecede hassas bir şekilde ısıtabilirsiniz.

  • Wmf lono 2100 watt palaka sabit 8400 tl
    tps://www.enplus.com.tr/wmf-0415110011-contactgrill-2in1/

    Sage ssg600 1500 watt alt ust duz plaka 5.500
    https://www.enplus.com.tr/sage-ssg600-bss-the-perfect-press-sandwich-maker-19524?recommended_by=dynamic&recommended_code=bab2cbabdf6395b6c10cd54d27f02d66


    Sage sgr 820 2400 watt ust cizgli alt duz plaka cikabiliyor 10.000 tl
    https://www.enplus.com.tr/sage-sgr820-bss-the-smart-grill-izgara-ve-tost-makinesi-19266

    Sage bgr200 1500 wat mi belli degil. Sabit plaka
    3.700 tl
    https://www.enplus.com.tr/sage-bgr200-bss-tost-makinesi-14497


    Sage bgr250 2500 watt. Sabit plaka. Duz cizgili
    4000 tl.

    https://www.enplus.com.tr/sage-bgr250bss-adjusta-sandvic-ve-grill-makinesi-12461

    delonghi cgh-1030d modeli piyasada yok. Waffle plakasi ici alacaktim.

    Sage de wafle plakali model yok. Varsa da piyasada yok.

    Yukarida sage midellerinden hangisini alayim sizce.

    Butce: 10.000 tl.
    Veya
    Sage ile esdeger kalite baska oneriniz var mi.

    Tsk ederim simdiden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali282 A kullanıcısına yanıt

    Sage bgr 840 modelini kullaniyoruz. 820'nin et problu modeli. Bu makineleri uzun sure takip ettigim ickn kampanya fiyatinin dogru oldugunu soyleyebilirim. Makine bilesenleri kaliteli. Plakalar islak bir jablunkagir ile cok kolay temixleniyor ve yagi damla damla uzerinde tutan bir yapida. Baska makinelerdr olmayan sekilde tek hareketle alt plaka hafif arakaya dogru meyilleniyor ve ust kapak acik pozisyondayken, ustteki plaka altttaki plakanin ic tarafinda kalarak ustten damlayan yag, alt plakaya oradan da hazneye gidiyor. Cok cabuk isiniyor. Kalak agir oldugunicin cogu zaman basmaya bile gerek kalmiyor. Kademeli kapak ezilmemesi gereken yiyecegi guzel isitiyor. Alt plaka dux oldugu icjn az yag ile lezzetli sonuclar cikiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    Bgr 250 modeli 4 bib tl ama 180 derece acilmiyor. Klasik tost makinasi. Plakalari da cikmiyor. Acaba bu modeli mi alsam. Cunku izgara icin kullanmayacam .sadece tost. Waffle de olsa iyi okurdu ama sage modellerinde waffle plakla yok. 10 bun tl lik model mi alsam acaba diyorum bazen de. 820 modeli. Onda da 180 aciliyir plakalar cikariliyor vs. Siz izgara icin kullandiniz mi hic izgara gercekten tavdaki gibi kizaryabiliyor mu. yani izgara ozelligi icin cok oara verm3k istemiyorum.


    Ote yandan 3 yillik kullanimdan sonra ornegin plakalari degistirmek istesigimde bu defada plakalarin cikabildigi midwli almama lazim. Ki o zamana kadar o modele ait plakalar piyasafa mevcutsa.


    Bunungobi karar veremedim. 250 modeli ile 820 modeli arasi da 6 bin tl fark var. Bu fiyata deger mi.

    Birde sgr 700 var . 8 bin tl. ama plakalar seramik ve 1800 watt. Bu modelin ayrica walffle plakalari sariliyor o da 3 bin:))

    Sizdeki model 840. Su an 20 bin tl.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali282 -- 21 Aralık 2023; 2:47:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali282 A kullanıcısına yanıt

    Acikcasi ben breville zamanindan bu yana 820 ve 840 modelindeki alternatifleri takip ettim. Genrl maksatli kullanim bu cihazlarda var. Digerleri biraz daha spesifik urun odakli. Et yapmadik ama bu konuda zaten refere edilen bir makine. Biber domates guzel pisiyor. Zaten problu 840 aslinda bir tost makinesinden ziyade grill ve probu ile bu isi profesyonel yapanlar icin secenek. Dogrusu ben aldigimda 820 modeli 840'dan daha pahali satiliyordu bu nedenle 840 aldim. Simdi olsa 820'yi alirim fiyati daha avantajli.


    Makinenin isi ayari oldukca yukselebiliyor. Biz en dusuk isida dahi 4-5 dakikada istenilen lezzette tost alabiliyoruz. Izgara icinde rezistans isi konusunda makineyi cok hizlandiriyor ve plaka isitilmiyor, plaka zaten rezistansin bir parcasi gibi oliyor. Bu ozellikte olan daha ucuz alternatif makine Homend 1340h. Bu modele cok benzeyen kenwood'un plakalari da muhtemelen oyledir.


    Delonghi makineleri ucuz degildi ama sage'den pahali da degildi. Su anda delonghi sanirim cok ovgu aldigi icin segmente durumda.


    Bu arada internette Sage plakalari hakkinda yapisinin kisa surede bozulduguna dair bazi sikayetler var. Fotograflar paylasilmis. Amazon'da da gordum. Kendi makinemizdeki plakalar bence o duruma gelecek kadar kalitesiz degil hatta dedigim gibi neredeyse yikamaya bile gerek yok. Yapismayan plakalar sayesinde temizlik kolay.


    Benim hatirladigim kadari ile bgr 8xx modellerin Breville zamaninda olakalari dokumdu ve cikarilip yikanamiyordu. Sonrasinda guncellendi ama bu degisim ne zaman oldu hatirlamiyorum. Cihazin selef modelleri bu prensipte uretilen guclu, agir ve saglam yapidaydi. Sage genel olarak tum urunlerinde metalik renk celim kullaniyor ve renklendirmiyor. Kahve makinelerinden grillere kadar yurtdisinda dekorasyon programlarinda da kalite anlayisi ile tercih ediliyorlar.


    Arastirmaniza yardimci olmasi acisindan marka hakkinda bildiklerimi aktarmaya calistim, kolay gelsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dökümix tost makinesi aldım bu fark normal mi alt ve üst farklı

    ***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ...

    dökümix tost makinesi aldım bu fark normal mi alt ve üst farklı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilbar -- 22 Aralık 2023; 12:2:24 >
  • bilbar B kullanıcısına yanıt

    selamlar,hocam ucuz ürün olunca böyle oluyor maalesef , düzgün dökülmemiş,düzgün kumlanmamış vb vb

    Değişim yapın diyeceğim ama plaka sökülmüyor galiba o makinede,makine gitse gelse dert,belki daha iyisi belki daha kötüsü gelecek.


    üst plaka oldugundan bana sorarsanız -iade etmeyecekseniz- böyle kullanın derim.

  • bilbar B kullanıcısına yanıt
    Bendekide böyle kullanıyoz kaç yıl oldu 👍

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GRUNDING TM 4246 K Tost Makinesi Kullanan var mı acaba, Vatan'da 2500 tl şuanda. Özellikleri,2400 watt olması ve markanın servis desteği vs açısından iyi olması bakımından ayrıca fiyat açısından 2-3 bin tl bandındaki muadillerine göre uygun geldi açıkçası. Yine de konuya göz atmak istedim.


    Önceki mesajlarda CG 4046 CK modeli @Bayberty (bu arada konuya desteğiniz için teşekkürler) tarafından da tavsiye edilmiş ama üretimden kalkıp yerine TM 4246 K çıkmış sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagles2 -- 27 Aralık 2023; 15:13:31 >
  • Izgara ve fırınlama işini airfryer lar güzel yapıyor deniyor. O zaman da sadece tost yapmak için tost makinesi almak yerine ocak üstü modellerden mi alsam diye düşünüyorum. Bu durum için tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt

    Lava 'nın ocak üstü tost aparatını kullanıyorum. Demir döküm olduğu için oldukça ağır... Ağır olunca, hanım temizliğine itiraz ediyor. Temizliğini ben yapıyorum genellikle... Ama temizliği çok kolay. Plakalar ılık iken, deterjanlı suya koyuyorum, kolayca temizleniyor.


    Ara sıra kalın köy ekmeği ile tost yaptığımda, dökümde tost yapmanın lezzeti bir başka oluyor. Pirzola, biftek, tavuk kanadı, balık vs etler de, bu demir döküm aparatta çok güzel pişiriliyor. Et pişireceğim zaman, bu aparatı balkonda piknik tüpünün üzerinde yapıyorum, evde et kokusu olmuyor.


    Birde bu ocak üstü tost aparatlarının alüminyum plakalı olanları var. Bu aparatlar harcıalem her yerde satılıyor. Fiyatları da Lava'nın demir döküm tost aparatına göre çok uygun.


    Alüminyum olduğu için sağlıksız olur diye ben tercih etmedim. Genellikle uzun yol tır şoförlerinin bu alüminyum plakalı tost aparatını kullandığını çok gördüm.





  • Gercek dokum pfas pfoa falatsiz urun var mi?

    Sage marke dokum dese de gercek islenmemis dokum sirlanmazsa paslanmasi gerekmez mi? Bana alasim gibi geldi o.

    Ne diyorsunuz?

    Cok kararsiz kaldim. Cam seramikler iyi gibi ama onlarda cok pahali be... o kagitlarda da agartici cart curt yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Türkiyedeysen sage make hikaye remta dökümix vs markalar varken al dökümü bas bas ye. Dökümix kaç sene oldu şahane tostlar yiyoruz senelerdir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dökümcübaba kullanıcısına yanıt

    Sage bgr250 alinir mi sizce ? Kafam karisti. Gercek dokum diyorlar da gercek dokum gibi gelmedi bana pek sanki yapismaz teflon turevi ile kapli gibi geldi. Ayrica gercek dokum yaglanmazsa pas yapmiyor mu?


    Az kullanacagim saglikli bi urun bakiyorum onerilerimiz var mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Sage dokum diyor yalan o zaman o


    Peki dokumix de yaglama sirlama yapiyor musunuz? Yoksa emaye dokum mu?


    Pfas pfao bitmis hfpo-da cikmis hepsi kanser yapiyor. Aluminyumlu deodorant bile kullanmiyorum.


    Turkiyedeyim evet. Hangi modelleri oneriyorsunuz maks butcem 4k


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt
    Ucuz kompakt demir döküm gerisini bilmem bize buradan tavsiye verdi bayberti üstad iyikide almışız hiç gerek yok çok paralara. Mutfak büyük olsa remta alırdım ama neyse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoCat kullanıcısına yanıt

    Sage'de plakalar, alüminyum döküm üzerine teflon kaplamadır.


    Dökümix'te yalın demir döküm. Yani demir döküm üzerinde herhangi bir kaplama yok. Bu nedenle temizliğini kazıyarak yaptıktan sonra, plakaları yağlı bırakıyorsunuz. Yoksa uzun süre kullanılmadığı durumlarda paslanma oluyor.


    Bir de aygaz ocak üstünde portatif olarak kullanılabilen Lava marka tost aparatı var. Lavanın plakaları demir döküm olup, Plakaların tamamı yüksek ısıya dayanımlı emaye benzeri bir kaplaması var. Tost yaptıktan sonra deterjanlı su ile yıkanabiliyor. Bende bu aparattan var. Genellikle balkonda piknik tüpünün üzerinde et pişirirken kullanıyorum. Tostu da harika yapıyor. Taş fırın ekmeği aldığım zaman, tostu bu aparatta yapıyorum. Oldukça lezzetli oluyor.

  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.