Şimdi Ara

Toshiba XV550P izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tvler hakkında pek bilgim yok. sıradan kullanıcı olarak fikirlerimi aktarayım dedim. almadan önce bu model hakkında pek bilgi bulamadım burada.
    pek fazla tv izlemiyorum, çoğunlukla pc ve ps3 kullanıyorum. tv izleyişim haftada 1 dizi, 3 maç. tvden film izlemiyorum.
    mediamarkttan 1.299tl cardfinans a 6 taksitle aldım. 32inch full hd.

    ps3: arkadaşımla her oyunun her sahnesinin, her resminin hastası olduk.

    pc: ilk taktığım anda mükemmel görüntü aldım, köşeler falan cuk oturdu, laptoptan hdmi çıkış ile her mesafeden her açıdan mükemmel net. fakat 2 gün sonra bilgisayar error vermeye başladı. görüntü taşıyor ve ekran kartı sürücüsü kendini kapatıyor. sürücüyü güncelleyip tekrar deneyecem, ya da fikri olan varsa yazarsa sevinirim.(msi pr200)

    ps3 ve pcden dvd: bilgisayar ekranında nasıl görünüyorsa öyle. gayet kaliteli görüntü aldım.

    sd digitürk: kötü, ps3 oynadığınız mesafeden tv izlemeye kalkarsanız kötü görünüyor. sabit görüntüler net ama hareketli görüntüler kötü. biraz uzaktan izlemek gerekiyor.

    kablo tv: rezalet. normal tvde çok net olmayan kanallar full hd de tamamen batıyor. ekrana sığdıramıyor vs. temiz çeken kanallar en azından düzgün görüntüleniyor ama yakından izlerseniz hareketli görüntüler commodore 64 grafikleri gibi.

    digiturk plus: bugün sipariş verdim akşama bağlanacak, izledikten sonra yazarım.

    hiç bir ayar yapmadım default ayarları kullanıyorum.

    teknik bilgi sahibi olmadan, sıradan kullanıcı gözüyle öneri: sd yayın ağırlıklı kullanacaksanız hiç tavsiye etmiyorum, hd ready alın. ps3, pc, blueray vs. kullanacaksanız kesinlikle tavsiye ediyorum. arkadaşların evlerinde, oyun salonlarında falan epey ps3 oynamıştım. gördüğüm en iyi görüntü diyebilirim.
    ama hd ready ile de ps3ten falan gayet tatminkar görüntü alabilirsiniz fakat full hd nin sd kalitesi gerçekten kötü. en azından benimki kötü.







  • digiturk plus takınca sd kanallarda gayet güzel görüntü vermeye başladılar. fakat digiturk 720p yayın yapıyormuş, fullhd ye gerek yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.