Şimdi Ara

TOSHİBA TEKNİK SERVİSİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. 1 yıllık toshiba satellite pro serisinden olan laptopum dün fanla ilgili bir arıza verdi. makinayı kapatıp servise göndermem gerektiğini belirten ciddi bir uyarıydı anladığım kadarıyla.
    Zaten hali hazır da ufak tefek problemleri vardı. Webcam ı görmüyordu. TOPİ de sıkıntı vardı.
    Ve son olarak da RAM ini de yükseltirim diye düşünerek teknik destek hattını aradım. Kutusu ve belgeleri yanımda olmadığı için servise gönderme imkanım olmadığını düşünerek sadece yardım amaçlı aradım. Ama kayıtlı olduğu sürece yardımcı olabileceklerini belirterek hemen bir servis kaydı oluşturdular gerekli bilgiler alındı ve taşınması için bana bir kutu yolladıklarını söylediler. 3 gün içerisin de elimde olurmuş kutu.

    Toshiba nın teknik servisinin çalışması hakkın da bilgi almak için biraz araştırma yaptım forumlarda. En yakın tarihli 2005 senesinden yorumlar var ve onlar da kaygılandırdı biraz beni. Zira çok olumsuz eleştiriler var.

    Ama bir umut aradan geçen 9 sene de birşeyleri değişmiş olmasını ümid ediyorum.

    Bu konuda bana bilgi verebilecek olan vardır diye düşündüm. Eğer aynı olumsuz eleştiriler gelirse göndermem bilgisayarımı. Kaldırır çöpe atarım daha yoksa katil ederler beni. Aylarca peşlerinde koşamam ben.

    Ne olur bu konu hakkın da bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsunlar bana. Şimdiden teşekkür ediyorum







  • Nerede oturuyorsun ben istanbul mecidiyeköydeki iris bilgisayara verdim toshıba yetkili servisi orada garantisi yoktu fanı çalışmıyordu 155 tl ye yaptırdım 3-4 günde teslim ettiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shamshiel

    Nerede oturuyorsun ben istanbul mecidiyeköydeki iris bilgisayara verdim toshıba yetkili servisi orada garantisi yoktu fanı çalışmıyordu 155 tl ye yaptırdım 3-4 günde teslim ettiler.

    muğlada kalıyorum ben hocam. kutu bugün yarın gelir. gelir gelmez tekrar yollicam. 1 hafta öyle gidecek zaten. o kısmı önemli değil. ondan sonrası için garanti kapsamında belirtilen iş günü süresince beklemekte problem değil. ama daha fazlasıyla uğraşır mıyım acaba diye kaygılandım.
    istanbula gönderecem tahminimce bende kargoyu bana adres vermediler bir kod verdiler. kargoya o kodu verecem. zaten anlaşmalı oldukları için doğrudan adrese iletecekler. senin bahsettiğin yer mi bilmiyorum ama gönderilecek yer.

    nasıl peki sorunların tam olarak halloldu mu bilgisayarında.




  • ciziri48 kullanıcısına yanıt
    Bir sıkıntı yok şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Hocam gönderdiğiniz ya da göndereceğiniz servis TNB bilgisayar ise gerçekten alakasız ve para göz bir servis. 322 tl ödedeiğim onarımının tamamlandığını söyledikleri bilgisayarımı kargodan teslim aldığımda çalışmıyordu geri gönderdim hemen şimdi tekrardan 342 TL istiyorlar. Onarımı tamamlamadan ve kontrol etmeden geri göndermişler. Muğlada yaptırabileceğim yer yok diye servise göndermiştim sonuç ortada. Ya 342 Tl odeyip onarimı yaptıracağım ya da ilk verdiğim 322 tl cöpe gidecek. Ne yapacağımı bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben elden çıkardım toshibayi hocam. Hp sipariş verdim cumartesi gelecek. Muğla da misin sende. Mugladaysan gözü kapalı tavsiye edebilecegim bi yer var. Garantili ürünler de senin yerine de takip yapıp onlar kendileri sana garanti sunuyorlar. Uzman olmaları dolayısıyla tnb ile farklı bir dille muhattap oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mugla merkezdeyim hocam özelden ya da buradan o yeri yazarsan sevinirim. 342Tl odemek istemiyorum cunku itiraz edecegim sonuc alamazsam dedigin yerde yaptiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitech computer. Kurşunlu camiinin karsisindaki turkcell in yanından giriyorsun hemen 10 metre sağdaki binanin 2. Katında. Yani turkcelin önüne gelip şöyle bi kafanı kaldırıp baksan bile görürsün. Hedef kirtasiyenin de karşısı oluyor hemen. anladigim kadarıyla garantisi yok ürünün. Bence tnb pole hiç muhattap olma. En azından buraya git bir akıl danış. Her türlü yardımcı oluyorlar. Benim adım özgür bu arada. eğer gidersen benden de çok selam söylersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciziri48

    Hitech computer. Kurşunlu camiinin karsisindaki turkcell in yanından giriyorsun hemen 10 metre sağdaki binanin 2. Katında. Yani turkcelin önüne gelip şöyle bi kafanı kaldırıp baksan bile görürsün. Hedef kirtasiyenin de karşısı oluyor hemen. anladigim kadarıyla garantisi yok ürünün. Bence tnb pole hiç muhattap olma. En azından buraya git bir akıl danış. Her türlü yardımcı oluyorlar. Benim adım özgür bu arada. eğer gidersen benden de çok selam söylersin.

    Tamamdır hocam şu tnb den olayı çözemezsem giderim çok sağol selamını iletirim gidersem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.