Şimdi Ara

Toshiba Recovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. D de recovery dosyaları duruyor fakat hiç bir şekilde recovery işlemini gerçekleştiremiyorum.F8 e basınca hiç bir şey olmuyor bilgisayar açılmaya devam ediyor.Benim sizlere sormak istediğim şey şu halihazırda yüklü toshiba programlarını kullanmıyorum , driverları ise internet üzerinden bulabilirim.Bilgisayarda yüklü olan win7nin orjinal keyini kullanarak yeni bir win7 yükleyebilir miyim ? Sürümlerinin vs. aynı olması mı gerekir ? Ve ya bu orjinal keyi kullanarak microsoftun sitesinden win7yi indirme gibi bir şansımız var mı ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler....



  • Merhaba,

    Recovery dosyaları sağlamsa yani bir zarar gelmemişse FN+F8 tuşu ile deneme yapın yüksek ihtimal ile recorvery başlayacaktır. Tabii F8 tuşunun recorvery tuşu olduğuna emin olun diğer kombinasyonları da deneyebilirsiniz. (F10,F11,F12 v.s.) ama FN tuşunu kullanarak deneyin.

    Eğer bunlar olmazsa, yani recorvery dosyalarınız hata görmüşse fazla dert etmeyin, cihazın altındaki key ile sorunsuz olarak orjinal windows kullanabilirsiniz. Örneğin key Windows 7 Home Premium'a aitse internet den bu sürümü indirebilirsiniz, size cihaz key sormaz otomatik olarak görür yada sorarsa altındaki keyi girersiniz sisteminiz orjinal olur güncelleme yapabilirsiniz.

    Driver içinse dert etmeyin, zaten recorvery içerisinde gelen driverlar güncel değildir, üretici web adresinden güncel driverları indirip kurmanız daha sağlıklı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.