Şimdi Ara

Toshiba'nın Gereksiz Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Toshiba L655-15H notebook var. Sorun şu ki bilgisayar çok yavaş ve açılması çok uzun sürüyor. Görev yöneticisinden baktığımda birsürü Toshiba programının çalıştığını gördüm. Bu programları kullanmıyorum. Bilgisayardan kaldırsam bir sorun olur mu?

    - Toshiba Bulletin Board
    - Toshiba Reel Time
    - Toshiba eco Utility
    - Toshiba Tempro



  • bu programları başlattan etkisiz hale getirebilirsdiniz.başlata msconfig yazın açılan percerede başlatma bölümündeki bütün programları kaldırın yeniden başlatın.o programlar daha çalışmazdı. bildiğim kadarıyla eco utulity yarayışlı bir program.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Radzinsky

    quote:

    Orijinalden alıntı: vercenik53

    bu programları başlattan etkisiz hale getirebilirsdiniz.başlata msconfig yazın açılan percerede başlatma bölümündeki bütün programları kaldırın yeniden başlatın.o programlar daha çalışmazdı. bildiğim kadarıyla eco utulity yarayışlı bir program.

    Cevap için teşekkür ederim. Özellikle Tempro sistemi çok kasıyor. Gerekli bi program mı? Bildiğim kadarıyla güncellemeler için gerekliymiş ancak ben Windows Update dışında güncelleme yapmıyorum.

    "Toshiba eco Utility" programı laptopunuzu bataryadan çalıştırdığınız zaman güç tüketimini minimuma indirip bataryanın daha uzun süre gitmesini sağlar.Bu açıdan bu programı kaldırmanızı önermem. "Toshiba Tempro" programı bilgisayarınızdaki donanımların yeni çıkan güncel sürücülerini size hatırlatır.Aynı zamanda bilgisayarınızın garanti durumuyla ilgili bilgilendirir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.