Şimdi Ara

toshiba laptobun recovery yi sildim format atamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaslar . ben toshiba laptobuma format atmak istedim recovery yi sildim . normalde yenı alınmıs bilgisayarlarda korumalı olan recovery yi silip sistemi kurdugumda oluyordu tosbhiba laptopta olmadı . sebebini bulamıyorum . acill bi yardım .



  • murataga5858 kullanıcısına yanıt
    pc açılıyor dimi ? kullanabiliyorsun. nasıl olmuyor acıklarmısın ?
  • Bios dan boot ediceksin bilgisayarı başka türlü atamazsın zaten
  • toshıba laptobumdan harddiski cıkarttım ve harıcı harddısk kutusuna taktım baska bılgısayardan ıcındekılerı sıldım bı kac kez fotmat attım gerı taktıgımda herhangı bı format dvdsınden nede usb flash dıskten atamadım formatı . sorunu bugun cozdum. benim bi ara calıstıgım casper teknık servıse giitim ve oradan orıjınal casper bılgısayarlar ıcın kurulum dvd si vardı onu taktım okudu ve sistemi orijinal dvd ile kurmak gerekiyomus. ama su an sıstemı actıgımda toshıba satalıte laptobum casper nırvana olarak gozukuyor su anlık bu benm ıcın sorun degıl ama sıstemı orıjınal yapamıyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murataga5858

    toshıba laptobumdan harddiski cıkarttım ve harıcı harddısk kutusuna taktım baska bılgısayardan ıcındekılerı sıldım bı kac kez fotmat attım gerı taktıgımda herhangı bı format dvdsınden nede usb flash dıskten atamadım formatı . sorunu bugun cozdum. benim bi ara calıstıgım casper teknık servıse giitim ve oradan orıjınal casper bılgısayarlar ıcın kurulum dvd si vardı onu taktım okudu ve sistemi orijinal dvd ile kurmak gerekiyomus. ama su an sıstemı actıgımda toshıba satalıte laptobum casper nırvana olarak gozukuyor su anlık bu benm ıcın sorun degıl ama sıstemı orıjınal yapamıyorum .

    Çok saçma bir şey bu sen direk boot edip dvd ile kuramıyormusun
  • HDD'nin içindeki hiçbir dosya format atmanızı engelleyemez. Biçimlendirir ve formatı basarsınız. Sanırım format konusunda bilgi eksikliğiniz söz konusu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.