Şimdi Ara

TOSHİBA KULÜBÜ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
1
Favori
22.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BENDE DE A100-011 VAR,İYİKİ ALMIŞIM DİYEREKTEN BENDE BURADAYIM
  • Satellite A100-011 ile aranızdayım ama bir sorum olacak

    Şimdi anakart yanmasından dolayı servise yolladım laptopu ve değişti geldi ama sonra oyunlarda ısınıp kapanmaya başladı. Bu sefer başka bir servise gönderdim sorunu çözüp yolladılar ama format atınca yine aynı sorun ortaya çıktı. Yani driverlardan kaynaklanan bir sorun olabilir hatta bence driverlardan.

    Bu sorunu nasıl çözebilirim update yapacağım ama toshiba-tro.de dekiler eski nereden update yapabilirim yardımcı olurmusunuz?
  • Merhaba arkadaşlar 10 gü önce aldıgım TOSHİBA Tecra N13 S5 modeli bilgisayarımın güvenlik kısmındaki bios şifreleme kısmına parola oluşturdum sonra yeniden paşlattım ogün birkaç defa açtım sorun yoktu lakin bu gün bana açılışta parmak tanımlama ile açılan cihaz daha oraya gelmeden direk Password istiyor neyin nesidir anlamadım bios parolası desem onu bu bilgisayariçin kullndıgım tüm parolalrı giriyorm ama açmıyor arkadaşlar nedir bu parola nasıl açarım lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum .
  • TOSHIBA , Satellite, M115-S3094

    Beni de ekleyin lütfen. Hiçbir sorunum yok. Sadece 1 gb olan ramimi 2'ye çıkarmakla meşgulüm. O da ihtiyaçtan değil hani, 1 gb ram sanki bana batıyomuş gibi duruyo. Hani hesapta 2'nin tepesi yuvarlak da belki ondandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SMIRNOFF -- 12 Nisan 2008; 1:26:59 >
  • Merhaba,

    Sağlık bakanlığı A200-1bp sahibiyim. 1 yıldır kullanıyorum ve oldukça memnunum. 1 gb RAM takviyesi kesinlikle gerekli. Tek sıkıntım oyunlarda fazla performans vermemesi. Ekran kartını değiştirebilmeyi çok isterdim.
  • ya bana dizüstü gelecek bir bakıverin diye konu açtım ama ilgi gösteren olmadı. Gerçi
    onunla ilgili konuya da giren olmuyor ne zamandır YETER YAAAAAAAA! bi bakın
    nasıl bişey , performansı ...


    alın size (bilgisayar bu olabilir : hdd benimkinde 320 GB olacak ancak grafik kartını hala
    öğrenemedim)

    http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/toshiba_satellite_a2101bp_mit_highbrightness_display

    bi yorum yapın yahu !
  • toshiba lapyopta 1 numara yahu

    1VL KULLANICISI
  • Ben burayı niye görmedim yahu. Yoksa gördüm ve bişiiler yazdım da hatırlamıyor muyum. Neyse Toshiba A100-003. İmzama kızmayın sakın. Evde Laptop hari. herşey Sony amaaaaaa sözkonusu laptop oluncaaaaa TOSHIBA
  • Yahu arkadaşlar A100-003 kullanan yok mu hiç bu sitede yaaaa???
    Kendimi çok yalnız hissediyorum
  • slm arkadaşlar.ben satellite L10-205 kullanıorum.format attım ama bazı driverlarını bulamıorum.yardımcı olabilirseniz çok sevinicem.şimdiden teşekkürler...
  • yeni çıkan A300 modellerini inceleyen varmı arkadaşlar?Bu yaz yurtdışından almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?
  • Bende Toshiba Tecra A8-185 sahibiyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garen Yöndem -- 28 Nisan 2008; 20:01:41 >
  • TOSHIBA SATELLITE A200-23W MODELI ALARAK ARANIZA BENDE KATILDIM ARKADASLAR.BUYUK HARF YAZMAMIN KUSURUNA BAKMAYI HEYECANDANDIR.CORE2DUO T7500 2.2GHZ İŞLEMCİ,2 GB RAM,512 MB PAYLASIMSIZ ATI MOBILITY HD 2600 EKRAN KARTI,400 GB HARD DISK,15.4 '' PARLAK EKRANLI SUPER BIR BILGISAYAR HERKESE TAWSIYE EDERIM.SAYGILAR
  • arkadaşlar selamlar.. bugün babamın a200 1cr laptobuna xp kurdum.. toshibanın sitesinden indirdiğim driverları kurmaya başladım.. wlan adapteri yüklerken takıldı.. uzun bi süre bekledim fakat sonuç değişmedi.. ctrl+alt+del işe yaramadı.. bilgisayarı kapat, yeniden başlat gibi seçeneklerde çalışmadı.. hatta power düğmesine basılı tutunca bile kapanmadı laptop.. bende mecburen bataryayı çıkardım..

    şu an sol altta yanan setallite ışığı yanmıyor ve ekrana hiç bir görüntü gelmiyor.. fakat ortadaki çalışma simgesi yanıyo.. sebebi ne olabilir..

    not:a200 1cr başlığında yazdığıı direk kopyaladım kusura bakmayın.. şimdiden teşekkürler..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bocukler

    TOSHIBA SATELLITE A200-23W MODELI ALARAK ARANIZA BENDE KATILDIM ARKADASLAR.BUYUK HARF YAZMAMIN KUSURUNA BAKMAYI HEYECANDANDIR.CORE2DUO T7500 2.2GHZ İŞLEMCİ,2 GB RAM,512 MB PAYLASIMSIZ ATI MOBILITY HD 2600 EKRAN KARTI,400 GB HARD DISK,15.4 '' PARLAK EKRANLI SUPER BIR BILGISAYAR HERKESE TAWSIYE EDERIM.SAYGILAR

    hayırlı olsun.Güzel makina...
  • arkadaslar toshiba satellite a200-23w makinamı üzülerek satmak durumundayım.ilgilenen olursa pm atsın bana.2250 ytl satıcam.tekliflerınızı beklıyorum.acıl paraya ıhtıyacım oldugu ıcın satıyorum.makına 1 aylık vede cok azz kullanılmıstır.faturası 2 yıl fabrıka garantısı vardır.en ufak bır cızık bıle yoktur.istanbul kadıkoydedır.
  • arkadaşlar toshiba m70-340 bilgisayarım ve bazı CD leri okuyor bazılarını okumuyor. yazma hiç yapmıyor sorun ne olabilir.
  • slm arkadaşlar ben de A200 1YX kullanıcısıyım vistadan xp ye geçmek istiyorum.bana yardımcı olabilecek var mı??
  • TOSHIBA SATELLITE U300-154 INTEL CORE 2 DUO T5450 1.66Ghz 2GB 200GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR


    arkadaşlar bu bilgisayar nasıldır, ısınma problemi varmı, autocad rahatlıkla çalışırmı, bir de xp kurabilirmiyim...

    cevaplara teşekkürler...

    bir üst modelinde tv out yok , bu nedenle üstteki modele bakıyorum...
  • merhaba arkadaslar.1 hafta önce satellite L40-14h modelinde notebook aldım.acaba bu bilgisayar nasıl.bilen bu konu hakkında bilgisi olan arkadasların yardımı bekliyorum.benim oyun oynamak gibi bir beklentim yok.internete girsin bana kafidir.birde sunu belirteyim kutusunda 512+512 yazıyor.bu ram midir.bilgisayarıma girdiğimde bellek 1.99 gb yazıyor.bu bilgisayar nasıldır.internette aradım ama 1 tane bile yorum bulamadım.cevaplarınızı bekliyorum....

    bir soru daha bana toshiba notebook konusunda bu işin piridir dediler.bu ne kadar doğru???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 16 Haziran 2008; 23:46:30 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.