Şimdi Ara

TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.735
Cevap
20
Favori
191.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Can Abi Selamlar,

    Oturma odası için hanımla bir organizasyon işine girdik. Yavaş yavaş yerleştirmeye çalışıyoruz.
    Geçen hafta netten Toshiba 46SV685 buldum. Seni aradım ama telefonun kapalı idi ulaşamadım.
    Arkadaşın dediğine göre paneli, 2 ay kullanmış daha sonra salona daha büyük bir panel alınca bunu da yatak odasına kaldırmış öylecene duruyormuş. Ara ara bluray film izledim dedi. Paneli yerinde inceledim. Senin zamanın paylaştığın testleri de flasha attım. Yerinde test ettim. Bluray açtık baktık. Sehbası ile birlikte arabaya yükledim getirdim. 55X4500 'de olduğu gibi bununda kutusu, kitapçığı vs. yok. Çatpat, köpük, kutu, battaniye ile çözdük işi

    Dün hanımla sehbası ile birlikte kurduk. Biraz kurcaladım paneli fakat kumandanın üzerindeki tuşların yazıları çoğu silinmiş durumda. Temizlerken kimyasallı beze maruz kalmış gibi geldi bana.

    Temiz kumanda bulabileceğim bildiğin bir yer var mı?

    Aşağıdaki yere stok için mail attım, haber bekliyorum. Olmadı tuşların yerlerini ezberleyeceğim

    http://www.tvparcasi.com/U3118,118,toshiba-lcd-tv-kumandasi-ct-90327-toshiba-tv-uzaktan-kumanda-ct90327-orjinal-toshiba-lcd-tv-kumanda.htm

    Bir de cihazın fabrika ayarlarına döndürmek istiyorum, sıfırlama yerini bulamadım.

    Cihazın üzerindeki yazılım : 2.2.60.5 FW:40 . Son firmware midir acaba?

    Daha bu konuyu okumaya da yeni başladım. Acil film ayarlarını bulmam lazım

    Bir de salondaki tiviar alpha'yı oturma odasına getirip bununla kullanmayı düşünüyorum fakat balkonda tek çanak ve tekli lnb var. O da direk salona gidiyor.

    Şimdi lnb'yi çift çıkışlı yaptırmayı düşünüyorum. Gerektiğinde oturma odasından salona receiverı götürürüm diye düşündüm. Bunun içinde çift çıkışlı bir önerebileceğin bir marka model bir lnb var mıdır? Ya da daha farklı bir kurulum nasıl olabilir ? Balkonda 2 çanak çok absürt olur diye düşündüm.

    Hayırlı pazarlar.




  • yaw ben akıllı ve uyanık adamları çok seviyorum,hele de bizim İzmirliler tam böyle çıkıyor

    -panelin hayırlı olsun,ülen SV ler de bizim Pio lar gibi efsane ve tarihi eser gibi oldu,2009 model ama varsın eski olsun,zaten yenilerin yanında bizim paneller çok daha yeni

    -kumandadan huylandım ben,aşırı kullanılmış olmasın?? gerçi kumandayı fazla kullanmayacaksın hatta hiç kullanmayacaksın çünkü bir kere set ettikden sonra bir daha işin olmaz
    SV nin kumandasıyla ve her bir işlemi Receiver kumandasından yaparsın!

    -ancak sen yinede kaç paraysa o bahsettiğin kumandayı kap derim sana,resimden gördüğüm kadarıyla aynı kumanda ama original mı orasını bilemiyorum ama önemli de değil

    -FW v.s işlerine takılma,kurcalama bir yerlerini,Tosh ların bu serilerinde FW filan yok yada senin işine yaramaz! bu herifler adam gibi sistem yapıyorlar hiç FW gereği de olmaz!
    olan FW ise seneler önce yazmıştım işimize yarayan bir şey değil,iki farklı iş için FW çıkarmışlar önemli değil,senin panel de ayrıca ikinci parti "40" SW olduğu için
    FW gerekmez! kısaca uğraşma FW ile

    -Default factory reset;MENU>>>SETUP>>>en aşağıya in>>RESET TV

    Buradan da Picture reset;MENU>>>PICTURE>>>Advanced Settings>>>RESET(sadece renk ayarları resetleme)

    -LNB için de Inverto dan "Twin" dediğimiz çift çıkışlı olandan alırsın içeriye iki kablo gider,zaten bir kablon var bir kablo daha ekleyip içeriye alıyorsun!
    balkonda da tek çanak işini görür yine onu kullanıyorsun++




  • Valla hiç yokken bir anda oturma odası planı oldu, derken nette 4-5 gün araştırdım. Güzel denk geldi,sehbası ile birlikte güzel fiyata aldım. .
    Dediğin ayarları da yaptım hemen, teşekkür ederim.
    Kumanda için yarın mail atarlar duruma göre karar vereceğim.
    Peki bu cihazın kullanım saatine bakalım o zaman, Toshibalarda Service Menu girip kullanım saatine bakmak kolay mı abi? Merak ettim bende kullanım saatini
    Cihazı Set etmek için konuda biraz gezineyim sonra takıldığım yerde danışırım sana yeniden.
    LNB içinde dediğin bu sanırım.
    http://www.hepsiburada.com/liste/atlanta-inverto-black-ultra-twin-lnb-cift-cikisli/productDetails.aspx?productId=evatlinvulttwn&categoryId=157193




  • LNB ok dir+

    Kullanım saati biraz sıkıntılıdır,sen hele biraz oyna onunla sonra bakarız,bana telefon açarsın öyle hallederiz,kaldıki 5bin KM de olsa ne yazar veya 2bin KM de olsa ne yazar
    benimki sanırım su aralar 8bin KM oldu
  • Can abi selam,

    Keyifler nasıl bayadır görüşemedik abi. Hayat öyle bir akıp geçiyor ki zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum işten güçten. Şu sv685 canavarını optimize edeyim diyorum artık.

    Filmlerde film mode'da diğer durumlarda standart mode'da takılıyorum. Konuyu da okuyorum.

    http://r apidshare.com/files/163350999/DisplayTuningbyCAN.rar adlı dosyalar elinde var mı abi? Paylaşabilir misin.

    Brightness
    Contrast
    Color ayarlarıyla yavaştan başlayayım diyorum.




  • albani kullanıcısına yanıt
    Üstad Merhaba, önerdiğiniz son ayarları tekrardan paylaşmanız mümkün mü?

    teşekkür ederim.
  • Merhaba

    TOSHIBA 58L9363 kullanıcı varsa aranızda deniyim rica edebilirmiyim?

    Sayın Albani ve diğer deneyimli arkadaşlar 4000 tl ye düşmüş olan bu tv ye fiyat performans açısından nasıl değerlendirirler?
    %40 SD yayın %60 pc den 1080p film izleyicisiyim,3d 4k smart özellikler öncelikli değil,bildiğiniz ham kalite görüntü öncelikli.

    Tavsiye ve payalaşım da bulunan,zaman ayıran herkese teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukari -- 25 Temmuz 2015; 19:29:23 >
  • Ben de teşhirden alınma bir tane 46sv685 var ve iki sorunum var. Birincisi taşınırken tv'yi sehpa üzerine koyduğumuz ayağının (top stand) civatalarını kaybettim, ölçülerinin verirseniz bulup takmak istiyorum.

    Ayrıca bu tv'yi duvara asmak istersem nasıl bir askı almayım. Öneriniz var mıdır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oldsage

    satışları başlamış L9363... albani üstad fiyat performans yorumunuz nedir?

    TOSHIBA 84L9363 Ultra HD 3D Smart LED TV 51,999 TL
    TOSHIBA 65L9363 Ultra HD 3D Smart LED TV 19,999 TL
    TOSHIBA 58L9363 Ultra HD 3D Smart LED TV 11,899 TL

    http://www.toshibashop.com.tr/TOSHIBA-58L9363-Ultra-HD-3D-Smart-LED-TV,PR-66141.html
     TOSHIBA 'FALD'Panel(FULL-LED+Local-Dimming) SV685 Serisi


    Toshiba’nın En İyi UHD TV Adayı; Toshiba 58L9363

    Televizyon endüstrisinde yaşanan gelişmeler karşısında hayran kalmamak elde değil. İlk çıktığında fiyatları nedeniyle pek rağbet görmeyen Ultra HD akıllı TV’ler artık piyasanın elit kısmını oluşturuyor desek yalan olmaz. Samsung ve LG gibi Güney Koreli elektronik firmaları yaptıkları ataklar sonucu akıllı TV sektörünün liderleri konumuna yükselmişlerdi fakat piyasanın gizli bir lideri daha var ki o da Japon firması Toshiba. Dünyanın en iyi LED Ultra HD akıllı TV’leri arasında sayılabilecek televizyonlardan biri de hiç şüphesiz TOSHIBA 58L9363 akıllı TV’dir.

    58 inç yani 146 cm ekran boyutuyla her eve uygun olmasa da üstün performansı ile her zevke uygun olduğunu söyleyebiliriz. Ultra HD çözünürlük kapasitesine sahip olması dolayısıyla inanılmaz netlik ve keskinlik sunan TOSHIBA 58L9363 Ultra HD TV, bazı teknoloji siteleri tarafından da dünyanın en iyi 10 UHD TV’den biri olarak gösterilmektedir. 3840×2160 piksel kapasitesine sahip olan akıllı TV’miz Kontrast ayarlarına ihtiyaç duymuyor, çünkü TOSHIBA 58L9363 akıllı TV’miz plazma TV’lerin dahi erişemediği kontrast değeri olan 9.000.000:1 kontrast oranına sahip. Çoğu plazma TV’ler 3.000.000:1 yada 5.000.000:1 kontrast oranlarına sahipken TOSHIBA 58L9363 UHD TV’sinin LED panele sahip olup da sınırsız olarak nitelendirilebilecek kontrast değerine olması, Toshiba’nın bu alandaki gücünün bir kanıtı olsa gerek.

    58L9363
    58L9363 RGB yani üç renk teknolojisi ile yetiniyor. Fakat bu renk kalitesi anlamında hiçbir sorun yaratmıyor.
    Sharp Electronics tarafından geliştirilen 4 renk teknolojisine ne yazık ki sahip olmayan TOSHIBA 58L9363 RGB yani üç renk teknolojisi ile yetiniyor. Fakat bu renk kalitesi anlamında hiçbir sorun yaratmıyor. Renk kalitesi anlamında en yakın rakibi olarak LG’yi gösterebileceğimiz Toshiba akıllı TV’mizin; renkleri gerçekçi ve doğal hale getirebilmek için kullandığı özellik ise Color and Depth Adaptive Resolution+ özelliği. Türkçeye “Renk ve Derinlik Uyarlamalı Çözünürlük” olarak çevirebileceğimiz bu özellik sayesinde akıllı TV’miz UHD özelliğinin tüm artılarını renk çeşitliliğini kullanarak çok daha üstün hale getiriyor. Özellikle siyah ve koyu renk bölgelerine derinlik hissi kazandırmak için bu özellikten faydalanan TOSHIBA 58L9363 Ultra HD TV, görüntülerin gerçekçiliğine yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yeni boyutu kazandırabilmek için renkler üzerinde çokça oynamak gerektiği bir gerçek ki bu gerçeğin farkında olan Toshiba, renk kalitesini arttırabilmek için sadece bir özellikle yetinmemektedir. Color Gamut Enhancer (Renk Dizisi Arttırıcı) ve Surface Brilliance Enhancement (Yüzey Parlaklık Geliştirici) özellikleri sayesinde renklerin ara tonlamalarını geliştirip renk çeşitliliğini arttırarak, parlaklılığı ve canlılığı üst seviyeye taşıyor. Sayılan tüm bu özellikler de UHD bir akıllı TV’de sizlere çok büyük bir kalite avantajı sağlıyor.

    Gerçekçi görüntüleriyle göz kamaştıran 58L9363 Ultra HD TV, görüntüleri işlemek için ise CQ Engine adlı bir görüntü motoru kullanıyor. LG’nin Triple XD Engine motoruna benzetebileceğimiz CQ Engine motoru görüntüleri istediğiniz moda geliştiriyor. Sizlere uzunca bir menü sunarak sizden istediğiniz resim kalitesini seçmenizi isteyen TOSHIBA 58L9363 Ultra HD TV, bu moda uygun iyileştirmeleri görüntüye uyguluyor.

    TOSHIBA 58L9363 4K TV’nin öne çıkan bir diğer özelliği ise Ultra Clear Dynamic Noise Reduction özelliğidir. Ultra Clear Dynamic Noise Reduction özelliği görüntüdeki sesin kristal berraklığında çıkması için gürültüyü azaltıp temiz bir ses deneyimi sunuyor.

    4K kalitesinde görüntüler sunabilmek için arka planda gayet iyi bir iş çıkaran 58L9363 UHD TV, Full HD çözünürlüklü yayınları da 4K kalitesine çıkarabiliyor. Bunu yaparken CEVO 4K görüntü motorunu kullanan TOSHIBA 58L9363 akıllı TV, çift çekirdekli güçlü bir işlemci ile çalışıyor. Detay ve bilgi dolu işlemleri kolayca yapabilmek ve karmaşık algoritmaların altından kalkabilmek için yeterli olan çift çekirdekli işlemci, gayet de iyi bir hızda çalışarak sizleri yarı yolda bırakmıyor. LG ve Samsung gibi Toshiba da kendi hız terimini kullanıyor ve TOSHIBA 58L9363 UHD TV’sinin 800 AMR (Active Motion & Resolution) hızında çalıştığını belirtiyor. Görüntüleri tarama hızı ise yaklaşık olarak 250 Hz olan TOSHIBA 58L9363 4K TV’nin bu hızı, görüntülerin bulanıklılığını giderebilmek için çok önemli ve yeterince iyi olduğunu söyleyebiliriz.

    toshiba-58L9363
    Gerçekçi görüntüleriyle göz kamaştıran TOSHIBA 58L9363 Ultra HD TV, görüntüleri işlemek için ise CQ Engine adlı bir görüntü motoru kullanıyor.
    3D özellikli olan TOSHIBA 58L9363 akıllı TV, 2D’den 3D’ye gibi standart özellikleri de gayet başarılı bir şekilde yerine getirebiliyor. 20 Watt ses çıkış gücüne sahip UHD TV’miz; Dolby Digital Plus ses kalitesinde kaliteli sesler üretebiliyor. DLNA sertifikasına sahip TOSHIBA 58L9363 4K TV’sinin Miracast, WiDi ve Wifi özellikleri de mevcut. Uzaktan akıllı cihazlarınız (tablet, akıllı telefon ve bilgisayar) sayesinde kumanda edebileceğiniz TOSHIBA 58L9363 TV’de filmlerinizi izleyebilir ve oyunlarınızı dev ekranda oynayabilirsiniz.

    Cloud TV özelliği ile bulut hizmeti de alabileceğiniz akıllı TV’niz ile dosyalarınızın kaybolma derdi ortadan kalkıyor ve internetin olduğu her yerden dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Böylece, akıllı TV’niz sayesinde bu dosyalarınızı TV’niz –üzerinden de düzenleyebilirisiniz. Akıllı telefon ve tabletiniz üzerinden kanal değişimi gibi standart kumanda özelliklerini kullanabileceğiniz akıllı TV’nin REGZA-Link yani bilinen adıyla HDMI™-CEC özelliği de bulunuyor. Bu sayede televizyonunuzu ve ona bağladığınız tüm cihazlarınızı tek bir kumandadan kontrol edebiliyorsunuz.

    Kutusunda 4 adet 3D gözlüğüyle gelen akıllı TV’mizin önemli sensörlerinden biri olan ortam ışığı sensörü televizyonunuzu yaz aylarında rahatlıkla kullanabilmenizi sağlıyor. Şöyle ki dışarıdaki ışık akısı çok yüksek olduğunda akıllı TV’niz ekran parlaklılığını otomatik olarak arttırıp ekran yansımasını önlüyor. Piyasada yaklaşık 11 bin TL’lik fiyatıyla rakiplerine nazaran iyi bir fiyat performans oranı yakalayan TOSHIBA 58L9363 4K TV, akıllarda iyi bir iz bırakıyor diyebiliriz.

    Özetle TOSHIBA 58L9363 Ultra HD LED TV
    toshiba-58l9363-

    Yani çok beğenmişler fiyat da iyi düşmüş...insanın kafası karışıyor :)




  • Toshiba 58L9363 nasıl bir paneldir kullanan biri var mı?

    albani hocam önümüzdeki ay ebat büyütmek için 46" Samsung d7000(genel olarak memnunum) tv mi aileme verip yeni bir panele geçmeyi düşünüyorum. Teknik konulardan çok anlamam yukarıdaki tv dikkatimi çekti ciddi bir fiyat düşüşü var ne dersin? Tv fazla izlemem, belgesel ve dizilerde vivid ciyim, film izlerken film moduna alırım tv yi. Tv lerin fasa fiso özelliklerini kullanmam sadece verdiği görüntü önemli. Karanlıkta ışık kaçırma, bulutlanma sorunu makul düzeyde max 6000TL civarında 55" ne önerirsin.

    Düzeltme: Can abi artık panel önerisi yapmıyormuşun. Yeni gördüm. Toshiba 58L9363 hakkında bilgin var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan.Kedi -- 1 Ağustos 2015; 9:09:45 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fottili

    http://www.teknosa.com/urunler/119962068/toshiba-58l9363-uhd-4k-3d-smart-led-lcd-tv-1-1001?gclid=CMiO_aikhccCFdMatAodaYYK0Q

    Cevap gelmemis ama bu hafta mediamrkt internet fiyati 3299 olmjs. Bir arkadas soruyordu. Tavsiye edikebilir mi? Alan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozciva O kullanıcısına yanıt
    Bende yeni gördüm ama almaya karar veremedim.Keşke Can abi yada bu modelin panel ve görüntüsü konusunda bize bilgi verecek birisi olsa.
  • almayın! L/M serileri v.s artık Tosh işi bitti+
  • albani kullanıcısına yanıt
    Can abi teşekkür ediyorum iyi geceler diliyorum.Saygılarımla.
  • mediamarkt dan 46wl768 tv aldım çok beğendim. sorun tvde bulutlanma ve sensörlerin birisi yarım deforme olmuş. toshibashop tvlerin tamamını satıştan kaldırmış. sorunsuz bir tanesini bulup 5- 10 sene kullanmayı düşünüyorum... mediamark dışında gold.com.tr de vestel garanlili var? biliyorum tosh bitti ancak bu kalitede başka yok.. sony 2015 ler dahi geride kalıyor...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redferrari

    mediamarkt dan 46wl768 tv aldım çok beğendim. sorun tvde bulutlanma ve sensörlerin birisi yarım deforme olmuş. toshibashop tvlerin tamamını satıştan kaldırmış. sorunsuz bir tanesini bulup 5- 10 sene kullanmayı düşünüyorum... mediamark dışında gold.com.tr de vestel garanlili var? biliyorum tosh bitti ancak bu kalitede başka yok.. sony 2015 ler dahi geride kalıyor...

    Ben Toshiba Shop üzerinden almıştım 46WL863 modelini ama 42WL863 ile uzaktan yakından alakası yok. Bir kere siyah diye birşey yok. Sulu boya grisi gibi birşeydi. Teknik özellik olarak iyi olup da pratikte böyle çuvallayan bir tv görmedim. Ayarlarla oynasanız da sonuç değişmiyor. Işık sızması ve bulutlanma da vardı. HD ve SD yayın işleme kalitesi iyi olsa da o renkler ile devam edemezdim. Ertesi gün iade ettim. Aradan 3 ay geçti. Parayı da daha geçen hafta iade alabildim. İlgilenenler için bu modeli ve firmayı tavsiye edemeyeceğim.

    42 lik modelin renk ve SD-HD işleme kalitesi güzeldi. Kontrast düşük de olsa gündüz ve ışıklı ortamlarda izleme kalitesi en keyifli tvlerden biri.




  • Arkadaslar tv yi yeni aldim 2 el. Infoya basinca gelen kare hizi nasil degistiriliyo bilen var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nomatter03

    Arkadaslar tv yi yeni aldim 2 el. Infoya basinca gelen kare hizi nasil degistiriliyo bilen var mi

    Dostum tvden değil kaynaktan kare hızını degiştirebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.