Şimdi Ara

Toshiba almayı düşnünen varsa dalsın iceri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk olarak belirtmeden gecemicem bende senin gibiydim toshiba gercekten kalite olarak iyi sanıyordum.
    kiiiiii yaşadıklarımdan sonra toshibanın uzakdan yakından alakası olmadığını gördüm.
    sana tek söyleyeceğim Şikayet var sitesine gir ve toshiba tnb bilgisayarı bir incele

    herneyse kendi hikayemi anlatayım
    Yurt dışından satın aldığım Qosmio marka ürünü ısınması sonucu kapanmasından dolayı TNC bilgisayara teslim ettim ürünümün en kısa zamanda fanın temizleneceği düşüncesiyle gönül rahatlığıyla verdim.Cihazımın anakartı ve ekran kartında sorun olduğunu belirterek en kısa zamanda değiştireleceğini ve teslim alacağına dair bi telefon aldım.tabikinede mutlu oldum.fakat üstünden gecen 3 aylık sürecte sürekli olarak parca beklenmesi pekte hoş olmadı.
    Yurt dışı ürünü olmasını bahane ettiler.Ki Türkiyedende satın alınmış olsa hiç bir şekilde fark eden bişey yok.
    herneyse 4. ayın başında bana yeni bir marka verileceğini belirttiler tabkinede aynı kasa aynı özellkler benim kendi laptopumunda yurt dışına yollanacağını tabikinede sorun yok sadece bilgilerimi almak istediğimi belirttim.Tabi dediler üsküdardaki şubemizden alabilirsiniz.
    Ben bakırköyden altunizadeye gittim cumartesi saat 1 sularından yardımcı olamayacaklarını cünki yetkili arkadaşların gelmediğini söylediler.Ki üstüne basa basa uzak yoldan gidicem haftasonu olması birşey fark edermi dememe rağmen hiç sorun olmayacagını söyleyen bey orda yoktu ne yazıkki
    Herneyse gene sorun etmedim 2 hafta daha gecti tekrar bir telefon ki bu arada bende sürekli arayıp yeni laptopumun durumunu soruyorum.
    Yeni verecekleri laptopdan ellerinde bulunmadığını onun yerine farklı bir laptop vereceklerini belirttiler verecekleri laptop da qosmio ama benim laptopumla uzakdan yakından alakası yok.kendi laptopumunda almanyaya yollananbilmiş olabileceğini geri veremeyeceklerini belirttiler.
    Yeni verileni kabul etmemem üzerine telefondaki bayan la yaptığımız hararetli konuşma sonucunda ki ben cok sakindim telefon suratıma kapatıldı.
    Saygısızlık,güvensizlik,düzenbazlık herşey toshibanın satış sonrasında bulunmakta.
    2.hikayede arkadaşım toshiba dan aldığı yerli laptopunu aynı problemle servise götürdü fanı sökülmüş bi şekilde geri aldı.cünki kullanıcı hatası olduğunu 70 ytl para ödeme yapmaz ise tamir etmeyeceklerini belirttklerinde yapmayın dedi.aynı kişinini ram ide laptopun icinde yoktu

    aman siz siz olun toshiba satın almayın paranızı cöpe atmayın







  • GARANTİDEKİ ÇALISANLAR ALLAH HEPİNİZİ MAGDUR ETSİN BİZİ NASIL MAGDUR ETTİYSENİZ
  • toshiba L500 kullanıyorum. Toshiba bişey olmaz diyordum, burda ve çeşitli formlardaki sorunları görünce daha dikkatli kullanmaya başladım. Toshiba servise inşallah işimiz düşmez. Düşenlerin hali malesef
  • inş düşmez:D
  • başından, servis konusunda kötü olay geçen arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun diyorum.ve o arkadaşlara birşey sormak istiyorum.mademki toshiba gibi bir notebookun servisi bu kadar kötü ve tavsiye etmiyorsunuz,hangi markayı tavsiye edersiniz?hangi marka notebookun satış sonrası servisi iyidir?iyi geceler.
  • forum.donanimhaber.com/register.asp

    16.madde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.