Şimdi Ara

toshiba a300 15 a aldım birkaç sorum var yardım lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshiba a300 15 a aldım birkaç sorum var yardım lütfennn
    1785-ytl ye toshibashoptan aldım.
    1-yüz tanıma fonksiyonunun bulamıyorum
    2-sarzı 1,5 saat gidiyor normalmi
    3-çok yavas çıldırıyorum ne yapabilirim
    4-office yüklenmemis yardımm

    tesekkürler simdiden



  • Bence bunu A300-15A konusunda yazsan daha iyi olur...
  • A300 15A Donanım ve Değişim Sorunu !!!!
    Merhaba arkadaşlar,
    Yaşadığım tatsız bir durumu sizlerle hem paylaşmak hem de bunun hakkında fikir almak istiyorum,1 aylık detaylı araştırmamın ardından bundan 15 gün once “adı parlaklığı çağrıştıran” Türkiyenin en büyük elektronik perakendecilerinden birinin Sanayi mah. 4Levent mağazasından bir A300 15A aldım. Alır almaz makina açılmamaya ve açıkken restart isteğime kendini kapatarak cevap vermeye başladı. 2. gün o hale geldi ki 5 -6 kere açma tuşuna bastıktan sonra ancak açılmaya başladı. Temassızlık falan değildi çünkü tuşa bastığımda tuştaki ışık yanıyor ardından sönüyor ve bilgisayarda icraat olmuyordu.Neyse mağazaya gittim işim acil ben bunu iş amaçlı almıştım fakat şimdi işe gidemiyorum bunu acilen nasıl hallederiz,değişim istiyorum dedim beni mecidiyeköydeki bir servise gönderdiler arızalı ürün raporu almam için, gittim bu servise aleti orda açtım görevli kendisi de arızaya şahit oldu, biz bunu merkeze göndereceğiz biz yetkili değiliz dedi ona da peki dedik verdik, sonra 1 hafta boyunca müşteri hizmetlerine 10 sefer telefon ettim dedim ki ,”bu arıza tespiti 2 dakka işim acil” cevaben her seferinde ilgileniyoruz filan dediler fakat gelişme yok, merkez servisin numarasını araştırdım buldum açtım telefon, meğer 2 gün önce arızalı ürün raporu hazırlanmış fakat müşteri hizmetlerinin haberi yok neyse gittim aldım cihazı paketledim raporla beraber verdim satın aldığım mağazaya değişim istedim, ama bitti mi bitmedi, adamlar bana dediler ki biz bunu distribütöre göndereceğiz onlar onaylayacak en az 15 gün en çok 30 gün içinde öyle isteğiniz dikkate alınacak!!!!!!Yav kardeşim dedim ben malı distribütörden değil sizden aldım arıza raporu istediniz verdim aynen paket içinde istediniz verdim benimle ne ilgisi var sizin prosedürünüzün tüketici kanununu okudum orda yazmıyor böyle bir işlem, kaymakamlıktaki tüketici heyeti öyle şey olmaz diyor, bir tanıdığın avukat yakınına sordurdum olmaz öyle şey diyor bu ne biçim iş ayrıca para iadesi istemek, değişim yapmak, indirim talep etmek benim hakkım ve benim insiyatifimde, distribütör seçim yapamaz dedim ama adamlar yok ilettik yok durumunuzu anlıyoruz yok ilgileniyoruz diye bildiklerini okumaya devam ediyorlar. Verecem mahkemeye hem paramı iade edecekler hem masrafları ödeyecekler ama işim acil nasıl çözerimin derdindeyim, yarında gidip mağaza müdürünü falan görürüm ama bunlar bu işin uyanığı olduklarından bir sonuç alacağıma da pek ihtimal vermiyorum. Düşüncesi olanlar paylaşırsa sevinirim, herkese Allah kolaylık versin.



    ---------------------------------------
    Alakasız değil A300 15A dikkatinizi çekerim




  • sanırım fasla kullanan yok
  • forumda çok aktif yardım edilmiyor bu laptop ile ilgili bu doğru ama yinede laptopun ana başlığına yazarsan sevinirim.ayrıca 1.5 saat biraz az gibi geldi acaba bu değer oyun oynarken mi yoksa net ve müzik tarzı kullanımda mı? bahsettiğiniz yavaşlıkta bence olmaması lazım özellikleriyle bakılınca olaya.yakında bende edinecen bu laptopdan o zaman dahada detaylı yardımcı olmaya çalışırım
  • Bence tüketici koruma derneğine başvur,hemen bir zabıta bir de avukatla basarlar orayı 10 dk ya çözülür demekki sana arızalı ürün satmışlar.Bide utanmadan seni oyalıyolar.
  • Zaten A300 15A ile ilgili genel bir başlık var oralaya yazın darma dağın oluyor sonra başlıklar.. Bu yüzdende cevap almamanız gayet doğal..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lvd.disappear

    Zaten A300 15A ile ilgili genel bir başlık var oralaya yazın darma dağın oluyor sonra başlıklar.. Bu yüzdende cevap almamanız gayet doğal..


    haklısın dostum, ordan devam edelim bunlara bencede...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.