Şimdi Ara

TOSHIBA 32AV500 32'' HD READY LCD TELEVİZYON (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
68.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TOSHIBA 32AV500 32'' HD LCD TELEVİZYON kullanan arkadaşlar, bu tv de teletex var mı yok mu. Bu tv nin muadili tv özelliklerinde teletex 700 sayfa gibi ibareler varken bu tv nin özelliklerinde teletexle ilgili herhangi bir açıklamaya rastlayamadım.. Yanıtlarsanız sevinirim..
  • teletex var
  • kesinlikle güzel bir tv
    herkese tavsiye ederim

    Ben 42" aldım bimeks'den , 1 haftadır salonda kullanıyorum digiturk ile
    görüntü kalitesi çok tatmin edici
    henüz HD görüntü kaynağım yok, birde onu yaparsam herhalde süper görüntü verecek
  • bu arada tvye zam gelmiş sanırsam talep var 1.199ytl idi 1.400ytl olmuş teknosada.
  • arkadaslar yok mu tv yi pc ye baglayabılen ne olur yardım ... serkansungu@hotmail.com
  • atı catalyst in hangi surumunu onerırsınız ya da ??? cunku gormesıne ragmen tv yı aktıf hale getıremıyorum.. acaba cozunurlukler mı farklı? okdr cok sey denedım kı...
  • tv yı gordu pc... fakatt masaustumu bu monıtore gore yap fllan dedıgımde hala tv de tık yok... acaba hangı cozunurlukte denemelıyım cogunu denedım olmuyor... format atsam o sıra yuklenırken wındows xp tanır ve otomatık cozunurluk flan verır mı tv ye?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkan88

    tv yı gordu pc... fakatt masaustumu bu monıtore gore yap fllan dedıgımde hala tv de tık yok... acaba hangı cozunurlukte denemelıyım cogunu denedım olmuyor... format atsam o sıra yuklenırken wındows xp tanır ve otomatık cozunurluk flan verır mı tv ye?

    Ekran kartınızın desteklediği Ekran Çözünürlüğünü ve Renk Kalitesini en düşük ayarlara getirip deneyin. Tanırsa ve çalışırsa yavaş yavaş yükseltirsiniz. Yine de olmazsa bağlantınızda bir problem vardır..
  • tv den bı ayar yapmam lazım mı? sadece dvı-hdmı bagladım hdmı1 e kanalı da sectım hdmı 1... dedıım gbı cıkıyor wındows xp yuklenırken gorunuyo sonra yok... kablo veya baglantıda sorun olmaz dıe dsunuorm yıne de sonucta goruntu alıyorum acılırken... kısa surede olsa.. denıyorum hemen .. 640x480 den baslayarak
  • yıne bır sonuc elde edemedim... ekran kartımda vga vedvı cıkıs var vga dan monıtorum baglı ve aynı anda wındows xpnın generıc televısıon olarak grdugu toshıba av500 32" tv baglı. pc yı actıgımda her ıksınden de wındows xp yuklenme asamasını goruyorum ama ardından masaustu sadece monıtore gelıyor..tv hdmı 1 den baglı ve kanal secılı durumda.. yanlız baska hıcbır ayar yapılmadı tv den. atı catalyst programını kullanan arkadaslar ! tv yı gordu program ama hangı cozunurlukte ve hangı ayarda acabılrırım goruntu alablırım?? mutlaka bı yerde programda gormedıgım bı ayar var ve bu yuzsden sabahlara kdr oturup ugrasıyorum.. lutfen ayarlarınızı benımle paylasın . wındowsun goruntu ozellıklerınden gırdıgımde de 2. tv olarak gorunuyor fakaty maasaustumu bu monıtore genıslet dedıgımde yıne yok tepkı... gelısmıs sekmesınden bagdastırıcıda tum modları lısteleyıp denıyorum kıtapcıktakı cozunurluklerı ama 1 kere bıle goruntu alamadım .. asus a9550 ger ekran kartım .. lutfen hala cozume ulasamadım .. en dusuk cozunurlukle de denedım o da fayda etmedı yınde tesekkur ederım onerınız ıcın




  • gittim bimekse bılgısayara bı taktı anında oluyor.... surumunu oradakı ıle aynı yaptım hala olmadı xp toshıba dıye gormuyor tv yı anlayamadım sorunu ne.. format bıle attım neden gormuyo neden?????* sımsıyah ya da masmavı ekrana bakmaktan bıktım yok mu hıc atı catalyst kullanıp yapan??? ayarlarını soyleyecek bırı?




  • serkan bende vista var hdmi bağladım hemen gördü hiç bir ayar istemedi.Sen en iyisi vista kur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetsary

    bu arada tvye zam gelmiş sanırsam talep var 1.199ytl idi 1.400ytl olmuş teknosada.

    dostum bu ürünün fiyatı teknosalarda 1099 ytl.Ürün Redtag ürün grubunda yani devamı gelmeyen bir an önce satılarak yerine yeni tv teşhir edilmesini hızlandırma olayı.Bu olay öncesi fiyat dediğin gibi 1400 ytl idi.Bu nedenler ürün sadece bir kaç mağazada 2-3- adet kalmıştır.
  • selam arkadaşlar bende Aydın migros,tan aldım.10 gün oldu 990ytl-12 taksit uyduda kullanıyorum çok ta memnunum.doğal renklerinden kaliteli görüntüsünden memnunum hiç sorun yaşamadım alacak arkadaşlara tavsiye ederim.arıza yaptığından bahsetmiş bazı arkadaşlar vazgeçmiş almaktan,şu unutulmamalıki her elektronik arıza yapabilir.birazda şans işi yani anlıyacağınız,şurda haklı olabilirler bazı seriler çok arıza yapıyor bukonuda arkadaşlara katılıyorum şimdilik ben herşeyinden memnunum umarım bi arıza ile karşılaşmam herkese selam...
  • bir kaç ss

     TOSHIBA 32AV500 32'' HD READY LCD TELEVİZYON


     TOSHIBA 32AV500 32'' HD READY LCD TELEVİZYON
  • Arkadaşlar ben de bu üründen satınalmak üzereyim. sanırım en uygun fiyat 1051 ytl. internette bi sitede.
    Benim asıl sormak istediğim laptopumu bu tv'ye film izlemek için nasıl bağlarım??
    Laptopumda hdmi çıkış yok. bütün çıkışlarının listesini yazıyorum bilen varsa yardımcı olursa sevinirim..

    6-in-1 integrated Digital Media Reader
    3 Universal Serial Bus (USB) 2.0
    1 Headphone out w/SPDIF Digital Audio
    1 microphone-in
    1 VGA (15-pin)
    1 TV-Out (S-video)
    1 RJ-11 (modem)
    1 RJ -45 (LAN)
    1 notebook expansion port 2
    1 IEEE 1394 Firewire (4-pin)
    1 Consumer IR
  • s-video sarı jack le bağlarsın fakat görüntü iyi olmaz çözünürlük düşük olur.
  • Bugün Ankara Mediamarkt'tan 999 YTL'ye aldık. WorldCard'a aynı fiyata taksit yapıyorlar. Kanal sayısı 50'den fazla, (bence 99 kanalı var).
    bir yerde 50 olduğu söylenmişti (koko69'un birinci sayfadaki 4. mesajı). Kablo TV kurduk (54 Kanal buldu, Nickelodeon'u bulmamıştı, elle ekledim).
    Bilgisayar bağlantısı düşünmüyorduk zaten. Görüntü beklediğimden iyi veya kötü değil. Şimdilik bir sorun yok.
    quote:

    Orjinalden alıntı: lansing
    Arkadaşlar ben de bu üründen satınalmak üzereyim. sanırım en uygun fiyat 1051 ytl. internette bi sitede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 12 Temmuz 2008; 20:30:19 >
  • ben aldım. 2 aydır kullanıyorum
    renkler çok güzel. 50 kanal var ve kanal geçişleri bana biraz yavaş geldi. 1 sn gibi.
    benimki arada bir kendi kendine kapanıyor. elektrik dalgalanmalarından olabilir, fikrim yok.

    bir diğer kötü tarafı VGA girişi yok bu aletin. Yani HDMI çıkışlı bir notebookunuz yoksa notebooktan LCD ye görüntü vermek için conveter'a ihtiyacınız olur.

    tepkime süresi güzel. dvd seyretmek oldukça keyifli. donma, dalgalanma hiç böyle şeyler görmedim.


    bu paraya 20.000/1 kontraslı başka ürün bulmazsınız.


    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferkilic -- 25 Nisan 2008; 13:19:33 >

    _____________________________

    Sefer KILIÇ

    Sevgili Asus535 yukarıya da alıntıladığım ve senin de mesajında geçen 50 kanal hafızası olayı sayın sefer kılıç arkadaşımızın mesajından alıntıdır. Sefer arkadaşımız forumdan benim ulaştığım ve bu modeli ilk alan arkadaşımız.

    Kanal sayısı konusunda benim şahsi bir fikrim yok. Çünkü ben d smart kullanıyorum. Ama bu kanal hafıza sayısı 99 diye bilgim var. Teletexti var .

    1000 ytl ve civarına alınabilecek en iyi lcd olarak halen yerini koruyor ürün. Daha iyisi bu fiyata gelene kadar da bu böyle kalacak gibi. Bir çok ihtiyaca ve bir çok bütçeye hitap eden bir lcd.

    Sevgili mehmetsary bu güzel fotograflar için teşekkürler. Bu çözünürlüğü çok da yüksek olmayan kanalların görüntülerini koymuşsun. Kanal D , TNT gibi kanalların biraz daha iyi sinyal seviyesi olmasından dolayı daha güzel görüntü alınır. Bir de bu fotoları hangi mesefeden ve hangi cihazla çektiğini paylaşırsan sevinirim.




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.