Şimdi Ara

Torrent destekli modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki model gözüme çarptı, özellikleri aynı gibi görünüyor. 51U fiyat olarak daha iyi üstelik 2 dış anteni var. Sanıyorum daha eski, rami işlemcisi vs daha düşük olabilir mi? Ya da başka tavsiyesi olan var mı.
    https://urun.n11.com/access-point-router/asus-rt-ac51u-dual-band-ac750-kablosuz-router-P133476022
    https://urun.n11.com/adsl/asus-dsl-n17u-300mbps-torrentvpn3g4gdlnaebeveyn-kontradsl2-P309181274







  • RT-AC51U bir modem değil routerdir ayrıca asus modemlerde torrent gibi özellikler stabil çalışmaz eğer farklı önerilere açıksanız 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alabilirsiniz ve xiaomi routera openwrt kurup o şekilde kullanabilirsiniz böylece reklam engelleme sqm ve torrent gibi özellikleri kullanabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AirJET

    RT-AC51U bir modem değil routerdir ayrıca asus modemlerde torrent gibi özellikler stabil çalışmaz eğer farklı önerilere açıksanız 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alabilirsiniz ve xiaomi routera openwrt kurup o şekilde kullanabilirsiniz böylece reklam engelleme sqm ve torrent gibi özellikleri kullanabilirsiniz
    Modem alıp yanına router kurmak çirkin ve kablo karmaşası yaratacak bi durum gibi. Hem openwrt kullanımı beni aşabilir, hiç denemedim. Sanırım en mantıklısı cep telefonuna flud torrent app. kurup geceleri telefondan indirmek. Arkadaki odaya wifi zayıf gelirse de bu elektrik hattından çalışan wifi extender tarzı bişi düşünebilirim.
  • torrent için pahalı router/modem almak yerinde raspberry pi gibi ufak basit bir sbc alıp kullanabilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre1393

    torrent için pahalı router/modem almak yerinde raspberry pi gibi ufak basit bir sbc alıp kullanabilirsin.
    Zaten modem almak zorundayım. Ev büyük, asus dsl n17u için çekim gücü yüksek diyorlar. raspberry pi baktım 300 lira istiyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.