Şimdi Ara

Torpidonun yapış yapış olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Linea aracımın ön konsoluna torpido sütü yedirmiştim, güneş de görmesiyle bu şey yüzünden torpido çok ince şekilde yapış yapış oldu, tozu kiri bırakın parmak izi bile kalıyor. Silseniz tozlar yapıştığı için geçmiyor, dediğim gibi parmak izi bile kalıyor.

    İnternetten biraz araştırma yaptım, konular hep eski. Kimisi sıcak su, kimisi fırın temizleyici, saf alkol bişeyler yazılmış. Sıcak suyu denedim biraz etkisi oldu fakat yapışkanlık devam ediyor.

    Ne yapabilir bu konuda?



  • Palio aracimin konsolu oyleydi.arabamdan sogumustum.yag sokucu ile kazidim adeta yapiskan tabakayi.zor oluyor ama sebat edince basariyor insan.cok ugrastiryor.deneme amaci ile ufak bir kisma sikin bekleyin biraz.sonra bastirin veya kaziyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fazla aşındırıcı uygularsanız şu sıcak günlerde daha büyük bir bela ile karşılaşabilirsiniz. Migroslarda satılan All Purpase Cleaner isminde renksiz ve güzel kokulu bir temizleyici var. Bundan çok çok az miktarda sadece suyla karıştırıp torpidonun sıcak olmadığı saatlerde silerseniz bir kaç uygulamada geçer diye tahmin ediyorum. Lastik parlatıcı özellikli silikon katkılı bir ürün sanıyorum, havayla temas ettiği sürece etkisi hiç bir şey yapmasanız da azalacaktır. İlla tek seferde çözmek istiyorsanız aşındırıcı etkisi az olan insan cildine uygun temizleyiciler kullanın, makyaj temizleme toniği vb.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.