Şimdi Ara

Toric Lens Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni lens kullanmaya başladım. Astigmatım var. Torik lens aldım, 2 hafta oldu. Yalnız sol gözüm bir türlü alışamadı. Lensi taktıktan yarım saat sonra gözüm ve başım ağrımaya başlıyor, sol gözümde aynı zamanda batma da var. 2 kez doktora gittim, yanlış ölçülme gibi durum var mı diye ama yok. 2. kez gittiğimde doktor normal(torik olmayan) lens tavsiye etti, uydum tavsiyeye, normal lens aldım ama onda da hafif bulanık görüyorum. Aldığım lenslerin markası Acuvue. Ne tavsiye edersiniz bana?



  • Dostum bende de 0,75 astigmat var aynı durumu 2 sene önce yaşamıştım o zaman 0,50 astigmat vardı ve toric lens kullanmıştım gözüm kabul etmedi.2 yıldır normal kullanıyorum üstü değilse astgmatın hayatını çok etkilemiyo ama üstünde etkileyebilir. Doktor o mercekli gözlüğü takıp göstermişti bana böyle görücekken böyle görüceksin tarzında ama arada farkı pek anlayamadım bile açıkçası.
  • Yaşlı Coni kullanıcısına yanıt
    Benim sol gözde bir problem var, bugün normal lensi de kabul etmiyor, lens gözüme oturmadı, sürekli batma ve bulanık görme var. Ben lens kullanamayacağım galiba ya. Çıkarıp atasım geliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.