Şimdi Ara

ToplisTR.NET Toplist Sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Toplist Sitemiz Yenilenmis Olup Eklemek isteyen Arkadaslar

    www.ToplisTR.NET e Sitenizi Ekleyebilirsiniz

    Amacımız, ziyaretçiye nitelikli siteler sunmak ve dolayısıyle nitelikli sitelerin hitini arttırmaktır. Bu bağlamda, sitelerinizin listeye kabul edilebilmesi için:

    Sitenizin içeriği tamamlanmış ve ulaşılabilir olmalı. Başka bir siteye hit saglamak amacıyla yapılmış, özgün ve orjinal içeriği olmayan paravan siteler üyeliğe kabul edilmez.

    Kendinize ait bir domain olmalı! Free domainler, sub-domainler veya alt sayfalar, yönlendirme vb. ya da kendi domaininiz altında bile olsa, sitenizin bir bölümü niteligindeki, www.domain.com/forum/index.php gibi linkler üyeliğe kabul edilmez!

    Birden fazla PopUp açan, dialer, spyware, adware gibi ziyaretçiye zarar veren veya tedirgin eden unsurları içeren siteler üyeliğe kabul edilmez!

    Pornografik içerikli, ya da bu tür sitelere link veren, yönlendiren bir site olmamalı! Makul ölçülerdeki erotik siteler kabul edilebilir.

    Site adı ve Açıklaması site içeriğine uygun ve mantıklı olmalı. Site içeriği ile ilgisi olmadığı halde, ilgi çekmek amacıyla, örneğin; " Nez çırılçıplak " gibi gayrı-ciddi isimler veya " ..::~AMAN ALLAHIM~::.. " gibi gereksiz noktalama ve işaretler içeren isimler kabul edilmez. Ayrıca tamamen büyük harf veya bold (kalın) yazmaya çalışmanız sonuç vermeyecektir. Eğer liste yetkilisi, site adını sitenizin içeriğine uygun bulmazsa, sitenizi inceleyerek uygun bir isim yazabilir.

    Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra size verilecek olan HTML sayaç kodunu bir saat içinde, değiştirmeden, sitenizin görünür bir yerine eklemeniz gerekir. Sitenizin kontrolü sırasında liste sayacı sitenizde görülemezse başvurunuz red edilir. Sayaç kodu, sitenizde, aşağıdaki logoyu görüntüleyecektir:



    ToplisTR.NET Hakkında Aklınıza Takilabilecek Sorular için; Sıkça Sorulan Sorular bölümüne gözatmanızı tavsiye ederiz.
  • hocam ekledimwww.istanbulklima-servisi.com inşallah onaylarsın
  • Konu Gunceldir.

    Eklemek isteyen Arkadaslar Ekleyebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.