Şimdi Ara

toplam kullanılabilir grafık belleği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
15.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • senin olaya iki tane resim lazım birincisi şu ayrılmış bellek toplam bellek olan yer ikincisi gpu-z'den bir resim hani yanlışlık var mı 2gb vram var doğru mu görüyor kullanıyor bakımından yoksa 1366 res. varsa 2gb yeterli olur zaten sana ve o toplam ayrılmış kısmında bir ayar yok al birazını buraya ver diye.o şekilde görünmesi kafanı karıştırmamalı bellek sorunun yok bence ama oyunlardan verim alamıyorsan ekran kartı çipi yüzünden olabilir ya da düşük çözünürlük ve işlemciye çok yük binmesinden olabilir ya da oyun oynarken altta bıraktığın skype virüs programı gibi şeyler sistemi yoruyor olabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    senin olaya iki tane resim lazım birincisi şu ayrılmış bellek toplam bellek olan yer ikincisi gpu-z'den bir resim hani yanlışlık var mı 2gb vram var doğru mu görüyor kullanıyor bakımından yoksa 1366 res. varsa 2gb yeterli olur zaten sana ve o toplam ayrılmış kısmında bir ayar yok al birazını buraya ver diye.o şekilde görünmesi kafanı karıştırmamalı bellek sorunun yok bence ama oyunlardan verim alamıyorsan ekran kartı çipi yüzünden olabilir ya da düşük çözünürlük ve işlemciye çok yük binmesinden olabilir ya da oyun oynarken altta bıraktığın skype virüs programı gibi şeyler sistemi yoruyor olabilir.

    performans sıkıntım yok çok şükür sadece kafama takıldı bu soru teşekkürler sistemden memnunum suan çok çok iyi yetiyo 3 yada bilemedin 5 seneye (tabi iş durumuna görede) masaüstüne dönüş yapcam




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.