Şimdi Ara

Topal'ın menajerinden açıklama - GG gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1- Mehmet Topal için 2 büyükler dışında Avrupa'dan da 2 kulüp 'teklif yapma isteğinde' olduklarını tarafımıza iletti.

    2- Transfer döneminde de önceliğimizin ve en büyük isteğimizin Fenerbahçe'de kalmak olduğunu, görüşmelerin sürdüğü dönemde anlaşma sağlanamazsa tekliflerin rakamsal boyutlara dökülebileceğini bildirdik.

    3- Transfer döneminde milli takımda olan sporcumuzu transfer polemiklerine sokmamak için tarafımıza ısrarla yapılan görüşme ve rakam sorma taleplerine rağmen 'önceliğimizin Fenerbahçe olacağını ancak anlaşamazsak görüşebileceğimizi' ilettik.


    4- Fenerbahçe ile anlaştık ve bunun haricinde kimseyle masaya oturmadık.

    5- Mehmet Topal futbol hayatını Fenerbahçe'de tamamlamak istiyor ve ismi verilmeden de olsa üstü kapalı şekilde oyuncumuzun bu tarz olayların içine çekilmesi çok üzücü... Olay bizim açımızdan tüm çıplaklığıyla ve gerçekliğiyle böyledir



    2. ve 3. maddelere dikkat.

    Bu da Mehmet Topal'in imzaladığı donemki cikan haber ve gelen zam

    quote:

    BAŞKANIN AÇIKLAMALARINA KIRILDI

    Haziran başında henüz Avrupa Şampiyonası başlamadan başkan Aziz Yıldırım'ın kendisiyle ilgili yaptığı açıklamalara çok üzülen ve sözleşme yenilemek istemeyen Topal'ın son anda ikna edildiği ortaya çıktı.

    "PARAGÖZ DEĞİLİM"

    Kulübün sembol isimlerinden bir tanesini daha kaybetmek istemeyen sarı-lacivertli yöneticiler, yıldız oyuncuyla yaptıkları görüşmede "Ücretine zam istemekte haklısın. Bu parayı hak ediyorsun" sözleriyle milli futbolcuyu yumuşattılar. Kendisinin paragöz olmadığını dile getiren Topal, bu son konuşmanın ardından 4 yıllık sözleşmeye 'Tamam' dedi. Her konuda uzlaşmaya varan tarafların önümüzdeki hafta basın önünde resmi imzaları atması bekleniyor.





    Olan olay cok basit yani. Aziz yildirim gokhan caner topal uclusune hayvan muamelesi yapti. Bunu 3u de soyluyor. Biri takimda kaldigi halde soyluyor. Caner intere gokhan besiktasa gitti. Eger gokhan besiktasa gitmese eminim topalla da sozlesme yenilenmeyecekti. ve topal da bjk'ye gidecekti. taraftarin tepkisinden korkup topalla ZAM YAPARAK sozlesme yenilendi. ve bu sekilde takimda kaldi. 2 milyondan 2 bucuklara geldi sozlesmesi.

    burda gokhan besiktasa daha dusuk ucrete gitmisken gokhana dolar atanlar, topalin menajeri fenerbahceyle anlasamazsak besiktasla gorusuruz diyip ardindan topalin zamli olarak kulupte kalmasiyla topala ne atacak?

    ben soyleyim topalin hicbir sucu yok. çerçöpe paralari sacip kendi kaptanlarina kopek muamalesi yaparsan 2si gider 1i de zamla kalir. uc adam da ayni seyi soylemis, muameleden dolayi kirildik demis. giden adam daha dusuge gitmis kalan daha fazla paraya kalmis. hala daha dolar atma klisesi ve acizligine giren koyun gibi adamlar var.

    uzuluyorum bu koca kulubun taraftarlarinin geldigi bu noktaya. sorulsa herkes yonetim muhalifi ama ne senaryo atilsa havada kapiyorlar. boyle adamlara maca bile cikmayan van der wiel gibi copler layik.

    dun gokhani gordu herkes mactan kacacak maca cikmayacak denen adam gecen sene macin yildizi olan volkan sene adim attirmadi macin en cok top kazanan oyuncusu oldu. fenerbahce kalitesi besiktasa geldi bize kalan çöpler oldu. istediginiz kadar inkar edin , bugun bagriniza bastiginiz hasan ali yarin çöp ismaile verilen paradan dolayi zam isteyecek, aziz yildirim kopek cekince o da gs'ye gidecek. o zaman da ona sovulecek. omurga falan kalmamis millette



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 4 Aralık 2016; 18:53:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda hak verilecek noktalar olsa da dünden beri zaten üzgünüz.Mehmet Topal da bizim için kritik bir rolde.Böyle olayların içine çekip kendisini saha dışı işlerle yormamak gerek.Kritik bir dönemeçteyiz.Önümüze bakmamız lazım.
  • GG kanımı akıtsanız sarı lacivert akar demedi mi?
    Taraftara oynamadı mı?
    Biz onu Fenerbahçeli sanmadık mı?

    O ne yaptı menajerini ocak ayında başka takımlarla görüştürdü belli imza bile atıldı.
    Aziz başkan çağırırken menajerim ile görüşün dedi Aziz başkan bunu yedi mi? YEMEDİ.
    İyi de oldu güzel de oldu.Böyle menajer küçük oyunlarına niye anlayış göstersin koca kulüp.
    GG zaten bizde sözleşme uzatırken 500 bin 1 milyon da menajer kendi cebine atacaktı.
    9 yıldır takımda olan, kanım sarı lacıvert akar diyen oyuncuda önemli olan kulüp ile arasındaki bağ olsa idi menajerini aradan çıkartması gerekiyordu. Şimdi bu menajerle Jimlastik kulübü yakınlar...Yarın birgün futbolcu olmayan adamları yüksek fiyatlarla onlara ittirdiklerinde görücem onları.

    Gökhan Gönül olsun Caner olsun büyük takımları düşündüğümüzde gerçekten değeri olmayan futbolcular. Sneijder gitse ne Galatasaray kendinden kaybeder , Quaresma gitse Beşiktaş kendinden kaybeder. Aslolan gösterilen duruştur . Belki GG açığı zor kapanır belki daha fazla para harcarız ama elbet halledilir. Gösterilen tutum son derece doğrudur, bizleri büyük yapan da bu tarz şeylerdir. Mahalle takımı yönetilmiyor burada , hatalı pas atar olabilir kendi kalesine gol atar olabilir ama gel dedikleri zaman gidecekler , ne yeni transferler ne de yabancı oyuncular... Kim ne yapsın senin tilki menajerini, o tilkiyse Aziz Başkan kurt olur...
    Yok olmaz ille de menajerim gelsin dersen hadi anam güle güle derler .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • "PARAGÖZ DEĞİLİM"

    Kulübün sembol isimlerinden bir tanesini daha kaybetmek istemeyen sarı-lacivertli yöneticiler, yıldız oyuncuyla yaptıkları görüşmede "Ücretine zam istemekte haklısın. Bu parayı hak ediyorsun" sözleriyle milli futbolcuyu yumuşattılar. Kendisinin paragöz olmadığını dile getiren Topal, bu son konuşmanın ardından 4 yıllık sözleşmeye 'Tamam' dedi. Her konuda uzlaşmaya varan tarafların önümüzdeki hafta basın önünde resmi imzaları atması bekleniyor.

    Paragöz değilim deyip ücretine zam istemek nasıl oluyor
    Türk Dil Kurumu'nda paragözün tanımı mı değişti yoksa
  • Mehmet topal adamdır. Futbolcular gider adamlar kalır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenecek hiçbir şey Gökhan Gönül'ü aklayamaz. Caner'e kızgın değilim, o Beşiktaş'a değil Inter'e gitti daha sonra Fenerbahçe geri istemediği için Beşiktaş'a gitmek zorunda kaldı. Topal gitse ona da bir şey demezdim.
    Gökhan olayındaki karaktersizlik şampiyonluk mücadelesinde olduğu rakibiyle ocak ayında flört etmesidir.
  • Yonetim karsiti kisiler baslamis algi operasyonuna. $$77 hak ettigini aldi. Macta da guzel taclar kullandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet Topal adamda, adamlık bir şeye yaramıyor

    Keşke futbolcular kalıp adamlar gitseydi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    Söylenecek hiçbir şey Gökhan Gönül'ü aklayamaz. Caner'e kızgın değilim, o Beşiktaş'a değil Inter'e gitti daha sonra Fenerbahçe geri istemediği için Beşiktaş'a gitmek zorunda kaldı. Topal gitse ona da bir şey demezdim.
    Gökhan olayındaki karaktersizlik şampiyonluk mücadelesinde olduğu rakibiyle ocak ayında flört etmesidir.

    mahmut uslu bile bu konuda emin konusmuyor ki boyle bir sey olsa ilk o ortaligi ayaga kaldirir. ya ocakta anlasti ya baska bir sey falan var diyor. gokhan gonul 9 sene formamizi giydi az cok tanimistir insanlar mayista ben fenerbahceden baska kimseyle gorusmedim deyip cocugu uzerine yemin ediyorsa inanirim. mayistan sonra gorusmustur ya da ocakta menajeriyle iletisime gecmistir bjk onu bilemem ama kendisi ocakta falan anlasmadigini soyledi.

    ki derbilerde nasil kendini parcaladigini biliyoruz sampiyonlugu satan adam boyle mi yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bize adamlar lazım. Gökhanlar değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın arkadaşlar. Gökhan sırf köpek çekildi bana diye mi gitti ?

    Yahu 9 senedir burdasın kulüpteki yöneticiler başkanlar hep aynıydı. Çoğu takım arkadaşın aynıydı. Çoğu adamın sözleşmesi geçen sene bitti işte. Sen Azizle 9 Senedir anlaşırken bu yıl ne değişti ki ?

    Paşamız para için gitmedim diyor, e geçen seneye kadar benim Fbliliğim sorgulanamaz diyordun. Ne için gittin o zaman ? Bugün görüyoruzki mesele para işte. Kimse Gökhanı olağanüstü bek diye sevmedi. Mücadeleci, Fbli diye sevdi. Üzülecek durum yok ortada.

    Gökhanın gitmesi koydu bana. Bugünden sonra hiç bir adamın lafına inanmam zaten. Artık Tottiler, Buffonlar, Metin Oktay, Can Bartu, Gerrard gibi bağlı adamlar kalmamış.

    Topalla Caner önceden Gsde oymamış isimler. Ama hala burda oynayanları tribünlerin önüne atmak istemeleri karaktersizlik işte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yönetim gelip geçicidir Fenerbahçe hep kalıcak caner ve gökhan hain olarak hatırlanacak bunu göze aldılar bir dünya para alıyorlar zaten aynı paraya devam edebilirlerdi azizlede uğraşmazlardı bu futbolcular boş kağıda imza atması gerekenlerdi biz taraftar olarak böyle bakıyorduk bu açıklamaları yaparak kimseyi haklı durumuna çıkarmasınlar herkes aziz yıldırımın ne olduğunu biliyor ama dediğim gibi caner ve gg takımı sattı olarak görülecek bundan sonra bunu kimse değiştiremeyecek avrupaya yada başka takıma gitseler anlardım ama beşiktaş olmadı.
  • Volkan şen beceriksizi sayesinde maçın yıldızı oldu :D
  • Öncelikle Mehmet Topal ve bahsi geçen şahıs aynı durumda değiller. Topal dediğimiz futbolcu oynadığı takımlarda taraftara şirin gözükmek için cümleler kurmaz , hareketler yapmaz.

    Malum şahısa bakalım ;

    Ama bugun sizin yazdiklariniza kahroluyorum.benim FENERBAHCE liligimden suphe duyanlar var inanamiyorum.

    Mehmet topal takım değiştirseydi emin ol ufak tefek tepkiler haricinde tepki olmazdı.

    Eğer damarımı kesin vs. muhabbetine girecek kadar özgüvenli isen hareketlerine dikkat edeceksin. Bu kulüpte 9 yıl durmuşsun , yeni mi öğreniyorsun kulübün yonetim kurulunun tarzını. Daha evvel ayrılsaydın.

    Mehmet topal önceliğim Fenerbahçe demiştir. Anlaşamazsa tabi ki ayrılmak istediği yere gitmek hakkı.

    2 yıl sözleşme alacağı yerde 4 yil + imza parasi aldı bu şahıs.

    Dolarlarını artık istediği kadar harcayabilir.

    Olaylardan sıyrılmak için Topal ı taraftarın önüne atmaya çalışması da bu şahsın karakterini açıkça gösteriyor.

    10 - 11 sampiyonu ts dir diyen adamlarla takilmaya devam etsin gökhan efendi .

    Bu şahıs ayrıca kulübe geri dönecekti kulüpte yanaştı , sonra avrupa dan teklif geldi şu an diyerek kulübü 2.defa şaşırtmıştır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya para iççn gidecek tabıki işimize gelen parayı veririz bizde Topala cok para verildi o yasta adama 4 sene o para verilmez gerekirse oda gitseydi. gökhan topal bu adamlar 1.7 den fazla etmez sınır kalkmıs zaten . Ne dıye takılıp kalınıyor kı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para pazarlığı yapan para için gitmiştir.

    - Mishakal
  • beşiktaşa daha ucuza gitmiş olması para için gitmediği anlamına gelmez. para için gitmedi, fbyi sevmediğinden gitmedi, neden gitti o zaman bu adam? aziz yüzünden gitmiş. e madem aziz yüzünden gidesi vardı 2 ay neyi bekledi gökhan bey. madem para için gitmedi neyin pazarlığıydı yapılan? bazen kabullenmek zor gelse de gerçekler acıdır. gökhan fenerbahçeyi fenerbahçeliler gibi sevmedi. her ay hesabına yatan paralar yüzünden sevdi. bjkye daha düşük ücretten imza attığında da kahrolmuştur eminim. ama iş işten geçmiş. gökhanın parasını konuşuyor herkes sonra da para için gitmedi diyor, daha arada menajerine verilen 2 milyon var, -fener 500 veriyordu.- kendisine ödenen imza ücreti var. vs vs.

    para pazarlığı yapan para için gitmiştir.

    - Mishakal

    iyi demiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.