Şimdi Ara

Top Toplayıcı Genç Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Top Toplayıcı Genç Oyunu

    Futbol maçlarında mutlaka rastlamışsınızdır. Saha içindeki oyuncuların kullandığı şutlardan bazı toplar saha dışına çıkar. Dışarı çıkan bu topları tekrar saha içine gönderen bazı kişiler vardır. İşte bu görevlilere top toplayıcı denir.

    Futbol oyunları arasında sadece futbol oynamayı gerektirecek durumlardan başka bu tür oyunlara rastlamak mümkündür. Saha dışına atılan topları tekrar futbol sahasının içine atmak işi ilk başta biraz sıkıcı gelebilir.Ama alıştığınız zaman son derece kolayınıza gelecek.

    Top toplayıcı genç oyunu oynarken bazı taraftarların attığı yabancı maddelerden de korunmanız gerek. Yani sadece top toplamakla kalmayıp hızlı hareket etmeniz gerekmekte. Yabancı maddeler size değerse kısa süre hareket edemeyeceksiniz zamana karşı oynadığınızı düşünürsek kısa bir zaman kaybı bile oyunu kaybetmenize yol açabilir. Bu nedenle oldukça dikkatli olmalısınız.

    Kısacası oyun eğlenceli vakit geçirmek isterseniz zaman kaybetmeden oynamanız gereken türden bir oyun. Sitede yer alan bir çok futbol oyunu arasında yer alan oyunlardan istediğinizi seçebileceksiniz. Hem eğlence için hemde futbol bilginizi ölçebileceğiniz bir çok seçenek bulunmakta.

    www.futboloyunlari.net/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberrx -- 7 Ekim 2012; 17:01:40 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.