Şimdi Ara

top tier fantezisi ve alt forumda ego tatmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TYT/AYT Genel Sohbet'te artık işe yarar bilgiye ulaşmak imkansız. Millet iş imkanlarından, bölümlerin içeriğinden vs bahsetmekten ziyade ODTÜ yeeeea BOUN yeeeeea kafasında olduğu için hele bunları yapanlar iyi üniversitelerde okuduğu için garip bir atmosfer var. Zaten yapmak istediğin iş her iki bölümden de aynı kapıya çıkıyorsa üniversite tercihi yapmak sosyal bakımdan mükemmel olacaktır buna kimsenin itiraz edebileceğini sanmıyorum ama herifin biri kalkmış forum içerisinde belirlenmiş listede TOP TIER ünilerden birinde okuduğu için her konuda fikir sunmaya özgür hissediyor kendini. Bizim de öğrenci kitlesinin hala anlamadığı şey şu "öğretmekle öğrenmek" aynı şey değil. Bir işi yapmak ile bir işin nasıl yapıldığını öğretmek aynı şey olsaydı emin olun satranç ustalarının hocaları onlardan daha iyi konumda olurdu.


    GTÜ'n muhabbetleri, afro vs bunlar keyifli zaten rezil bir sınav sistemi olduğu için dalgaya vurulmayacak gibi değil ama milletin moralini yok eden tayfa var. Hele üniversiteye yeni geçeceklerin bilgisizliğiyle eğlenen TOP TIERdeki o yüce, ulu önderlerimiz... Adam bir sıralama yapmış, başlık açıyor nereyi yazayım? Galatasaray mı BOUN mü ODTÜ mü? Ulan biri de çıkıp demiyor sen ne okumak istiyorsun?


    Birine yardım edelim diyoruz sürekli bir yerme, aşağılama. Arada pek fazla aktif olmayan üyeler işe yarar konu açıyor, şuranın mezunları hangi işte çalışıyor, burs imkanları vs. Bunun dışındaki çoğu şey tamamen gizli trollük.


    Söylemeden edemeyeceğim ama hala bazılarında "sen bilgisayardan anlıon gel benim bilgisayarı tamir et" kafasının modern versiyonu var. Psikolojik destek bakımından yazdığım yoruma gelen rezil yorumlar kahkaha attırdı. Açıkçası bu arkadaşların ergenliğine baktığımızda şey havası var, mühendislik geleceğin mesleği. teknokrasi gelecek. abi mühendislik zeka işidir, mühendis her işi yapar. tek zeki sayısalcılardır. sayısal seçmeyenler okumasın. akıllı çocuklar sayısal seçer. aslan oğlum benim. benim oğlan mühendis biliyon mu








  • '' GTÜ'n muhabbetleri, afro vs bunlar keyifli zaten ''

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73

    '' GTÜ'n muhabbetleri, afro vs bunlar keyifli zaten ''

    "rezil bir sınav sistemi olduğu için dalgaya vurulmayacak gibi değil"

  • Öğretmenlere hakaret eden birinin Top Tier üniversite başlıklarını açanlara kızması da ironik halbuki ayni kafadasiniz aşagi yukari.Sen ögretmenleri küçük görürsen Bogazici Odtü İtüdeki mühendisler iyi üniversitelerdeki Tipcilarda seni küçük görür gocunmayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki kişiler son sene çalışmıyor, en kötü 1.5 sene ya da daha fazla çalışıyorlar. adamlar istediklerini almak istiyor ki odtü boun diyip diğerlerine sallıyorlar. kocaeli uludağı son sene düzgün bir çalışma ile kazanabilirsin ama adamın verdiği emek fazla.
    adam 2k yapmış, son sene 5 saat çalıştım diyor sayısalda. acaba neden, 2-3 sene boyunca çalıştığı için olabilir mi?
    burada ben hariç 50k'dan kötü çok az adam var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    sınav sisteminin başarsız olması forumdaki 10iq trolleri haklı çıkarmaz . her şeye afro atmanın, açıklandı mı başlıkarlı acmanın mantıklı acıklaması yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4C95B3F73

    sınav sisteminin başarsız olması forumdaki 10iq trolleri haklı çıkarmaz . her şeye afro atmanın, açıklandı mı başlıkarlı acmanın mantıklı acıklaması yok

    ben ne anlatıyorum sen neye takılıyorsun, diyorum ya gizli trollük.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2021TytAytYolcusu

    Öğretmenlere hakaret eden birinin Top Tier üniversite başlıklarını açanlara kızması da ironik halbuki ayni kafadasiniz aşagi yukari.Sen ögretmenleri küçük görürsen Bogazici Odtü İtüdeki mühendisler iyi üniversitelerdeki Tipcilarda seni küçük görür gocunmayacaksın.

    Ben zaten iyi bir yerdeyim canım, aklının ermediği işlere karışmasan memnun olurum.

  • psikolog2010 kullanıcısına yanıt

    trolleri haklı bulan adamın fikirlerinin ciddiye alıncagını mı dusunuyorsun...

  • Seni haklı bulduğumu kim söyledi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık bir şekilde ciddi olmadığı belli oluyor. isteyen güler, engeller vs. Ama diğerleri konunun uzmanıymış gibi yazıp sadece ve sadece tahminlerini belirtiyor

  • İzahı olmayan şeyin mizahı olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.