Şimdi Ara

toolbar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nerden bulaştığını bilmediğim ask.com sitesine bağlanan ask toolbar diye bişey var pc de.Program ekle/kaldırda kaldır diorum error verior ve c: sürücüsünde klasörünü silmeye izin vermiyor bundan nasıl kurtulabilirim acaba.Şimdiden teşekkürler.



  • Myuninstaller programı ile kaldırmayı dene
  • Evet porgram ekle/kaldır kısmında program artık gözükmüyor fakat int explorerde hala duruyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22569179/tm.htm

    anladığım kadarıyla açılış sayfana yapıştı

    burayı bi incelersen sorunun çözümünü bulacaksın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeki41

    Myuninstaller programı ile kaldırmayı dene

    Bu programı bende çok denedim ve çok yararını gördüm.Muhtemelen o toolbar indirdiğin bir dosyanın yanında geldi.Download ederken yüklediğin bir dosya olabilir.Silmek için bu programı kullanabilirsin
  • malware bulaşmış sana, arkadaşın verdiği linki kullan olmadı malwarebyte ın programı halleder büyük ihtimalle.
  • spyware doctor programiyla temizlik yap.. düzeltirsin...
  • sanırım programı tam kullanamıyorum.Programı çalıştırdığımda ekle/kaldır ekranı geliyor ve program bu ekranda gözkmüyor.Fakat bilgisayarımda dosyaları duruyor vede explorerden gitmiş değil hala.
  • Kardeşlerim herkeze selamlar
    Asktool bar illetlini bir türlü kaldıramamıştım çok uğraştım ama sonunda buldum bunu sizinle paylaşmak istiyorum toolbar asktoolbar yada başka kaldıramadığınız bir programı kaldırmak için öncelikle programın kendisini kurulumunu bulup yeniden kurun. Kaldırmak istediğimiz program tam olarak kurulduktan sonra bilgisayarımıza uninstal programlarından birini kurun çünki bu programlar regedit ten program log larını (bilgilerini bulup silmekte başarılılar ) benim tercih ettiğim program Your Uninstaller 2006 bu programı da kurduktan sonra bilgisayarımızı kapatıp güvenli kipte açıyoruz. Güvenli kipte açmak için bilgisayarınızı kapatıp tekrar açılırken sıklıkla ara ile F8 tuşuna basıp çekiyoruz karşımıza gelen menüden güvenli kip seceneğini işaretleyip bilgisayarımızı bu modda açıyoruz.bilgisayarımız açıldıktan sonra silmek istediğimiz programın yüklü olduğu klasörü bulmamız gerekiyor. Ben asktool bar ı sildiğim için bilgisayarımdan-program files den – silmek istediğimiz program klasörünü secip siliyoruz ben ask isimli program klasörünü sildim.sonrada uninstaller programımızı açıyoruz ben Your Uninstaller! 2006 programımı açtım ve silmek istediğiniz programı yine güvenli kip yada güvenli mod da bu programda secip uninstall yapıyoruz yani kaldırıyoruz.ve bu kadar programımız biraz uğraşarak kaldırdık inanınki başka türlü silemiyoruz çok illet bir program bu asktool bar..
    tşk




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.