Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.078
Cevap
48
Favori
135.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Videoyu biraz izledim, kişi videoyu çok güzel hazırlamış. İzlediğim kadar içerisinde videoda adam hikayeyi noktasına kadar anlatmış. Ben de yazılı olarak DH'ye bir gün paylaşırım kendi perspektifimden.


    Türkçe çeviri konusunda Ubisoft'a başvursak bir şey çıkacağını zannetmiyorum, GPT çevirileri deneyebiliriz ama oyun sürekli çevrimiçi olduğu için ban verme ihtimali olabilir


    The Division 1 DLC'leri konusunda da Underground ve Survival solo oynanabilirken Last Stand direkt arena PVP modu olduğu için solo zor. Fakat şunu da belirteyim, Survival ve Underground'da bir grupla oynamak işleri kolaylaştırabilir. Underground'da düşmanlar kişi sayısına göre zorluk oranlaması yaşasa da takımların toplam perk miktarı işe dahil olunca toplam firepower'dan daha büyük avantaja sahip oluyor.


    Solo olarak özellikle Survival DLC'sinde açık dünyada hayatta kalmaya çalışmak daha zor. Karşılığında da loot paylaşımı gibi muhabbetler biraz karışabiliyor. En sonda da extraction'a geldiğinizde de ayrı bir muhabbet oluyor.


    Genel oynanış konusunda The Division 1 Survival modu için PC'ye indirmiştim Xbox'ta hep dövülünce. Hiç çökme felan yaşamadım.


    Eğer DLC'lere sahip değilseniz Steam'da indirimde season pass, 57 TL'ye düşmüş. Ubisoft içerisinde oyuna sahipseniz birkaç güne halloween indirimi gelip aynı fiyata düşer, %20 kupon felan da gelir hatta.


    Oynamak için grup kurulumu bu forumdan çıkar herhalde. Ben de hatta belki katılırım da yeni bir VR aldım, o oyuncak beni meşgul ediyor anlık Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 





  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Çeviri yaması denenebilir fakat banlanma ihtimali var mı bilmiyorum. Riske değmeyebilir.


    Survival DLC Battle royale modu. Eğer bu tür oyunları sevmezseniz grupla da sevmezsiniz. Solo da bitirilir bir mod, her oynayışta extraction üstüne verilen sürede solo bitirme imkanınız var. Genel fark gruplu girmezseniz Dark Zone içerisinde savaşa girmeniz çok zor oluyor. Light Zone içinde named enemy encounter dışı hemen hemen her rakip yenilebilir. Dediğim gibi bir grupla da girebilirsiniz grup bulursanız


    Hocam mission pop-up ile çıkan yazının pek önemi yok. Replay yazarken görevi modifiye etme yaparsanız yine mavi şekilde görülür diye hatırlıyorum.


    Contamined zone'lar The Division 2'de gri görünebiliyor muydu? Bunu hatırlamıyorum. The Division 1'de side mission'u bitirince grileşiyordu, fakat The Division 2'de aynı mekanik var mıydı? Buradaki evidence'ları almak için YouTube'dan bakabilirsiniz, xyz contaminated area tutorial diyerek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

    Contimated Zone denilen The Angel of Mercy vardı buraya bakayım dedim giriş noktasını çok gizlemişler bulasıya kadar döndüm dolaştım bina etrafında, mekandaki gayet duygusal anlamlı iki ses/not mesajı sonrası kırmızı simgesi gri renge döndü. Üste mesajımda size sorduğum kırmızı olan The Ark ve The Sanatorium mekanların girişlerini imkanı yok bulamadım iyice sinir olup zaten Angel of Mercy tarafına yönelmiştim neyse. Youtube sağolsun şu son kalan iki Contimated zone girişlerine bakıp buralardaki ses mesajları-notları kendim keşfedip oralardaki olayları anlamlandırmak istiyorum.


    ---

    Operation Dark Hours ve Operation Iron Horse isimli mission yerleri var "Raid" mekanı dediği nedir bilmiyorum tamamen keşfetme amaçlı gidilemiyormuş sanırım. PentCo Fairview Power Plant bölgesi var "Countdown" diyor bir görev yeridir diye merak ediyorum bakmak isterdim. Paradise Lost isimli görev yerine mesela "Incursion" diyor, hiç tek başına bakmaya değer bir yer değil acayip hardcore zorlukta zaman kaybı olur diye uğraşmadım... Şu an için The Division 2 genel haritasında bulamadığım birkaç tane kalan ses/not kayıtlarını aramakla meşgulüm girmediğim görmediğim yerleri keşfetmek gezmek hala çok daha zevkli eğlenceli gerçekçi harika.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 27 Ekim 2023; 10:34:6 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt

    Raid'ler oyunun en zor modları mânâsında çıkartılan modlardı, 4 kişilik 2 grup, toplam 8 kişi için yapılmış bir mod. Solo oynanmaya izin yok, sadece matchmaking ile toplam grup oluşturmaya izin veriyor oyun. Eğer matchmaking ile bir grup bulursanız da basit mod açıyor. Direkt 8 kişili bir grup olarak girerseniz gerçek mod açılıyor, o çok çok daha zor. Karşılığında da o modu bitirdiğinizde Eaglebearer silahını veriyor. Bu silah geçen seneye kadar sadece o modda alınıyordu, en son hatırladığım Dark Zone'a da koydular.


    Ki zaten eğer modu matchmaking ile oynarsanız kendinizde hissedersiniz ki bu mod solo için yapılmamış. Düşman çokluğu ve zorluğundan da öte verdiği yepyeni düşman türleri biraz daha etken sayılır. The Division 1'deki incursion'ları oynadıysanız hatırlarsınız, düşman sayısı ve türü açısından olan değişim yüzünden solo bitirmek neredeyse imkansızdı. The Division 2 incursionlar da raidler de aynı mantıkta çalışıyor. Solo bitirmesi ya yasak, ya da imkansız olan görevler.


    Haritada etrafı gezinmek çok güzel bir tecrübe. FPS bir oyun olmasa da oyunun genel gerçekçiliği ve yapısı çok güzel hazırlanmış


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Division 2 haritasının her yeri Main Mission'ların geçtiği ana mekanlar zaten atmosferi etkileyiciliği muhteşemdi bunlar haricinde de en çok şuralar inanılmaz harika keşfedilesi geldi:

    District Union Arena, National Nature Museum, Manning National Zoo, Coney Island Amusement Park, American History Museum, DC Central Aquarium, Museum Of Native People ve Warlords of New York dünyası bambaşka bir atmosferdi.


    Roosevelt Island, Federal Emergency Bunker: 1960'lar Amerikasından başkan J.F.Kennedy zamanından kalmış ortam mekanlar tozlarla kaplı eşyalarıyla günümüze kadar kapalı kalmış belli ve günümüz 'The Division' olayları yüzünden yeniden açılmış acayip etkileyici bir yerdi... Oyun geneline yayılan arkaplan senaryosu notlar ses kayıtları Collectibles'lar zaten efsane olmuş da yani tamamen 'online pvp pve co-op multiplayer' olan bir oyuna böyle detaylar çok yakışmış, normalde Singleplayer/solo oyunlarda bile böylesini zor görüyoruz ki gerçekten "The Division 1-2" ekibini/yapımcıları takdir ediyorum ellerinden öpüyorum helal olsun hepsine.


    The Division 1'den bahsetmeden olmaz yine kar kış kıyamet New York atmosferiyle o karlar altında görevler yaptığımız şehir ortam mekanlar yine acayip etkileyiciydi. Yani düşünün koskoca dünyayı(Amerikan şehirlerini) bir Yılbaşı(Holidays) döneminde bu hale getiren "The Dollar Flu / Green Poison" olaylarından etrafta bulduğumuz telefon/telsiz ses kayıt mesajlarında anlatılanlardan yaşanan ölüm kalım savaşından ve tüm şehre her yerlere saçılmış bavullar çantalar giysiler eşyalar ceset torbaları yığınlarından bunlardan etkilenmemek imkansız.


    Neyse işte geçen haftalarda haberi çıktı ikinci oyunun baş yapımcısı/tasarımcısı galiba "The Division 3" geliştirmeye başladık diyordu buna çok ama çok sevindim. Mesela oyunda ilerlerken o an gördüğümüz geçtiğimiz her yerde (The Division 1-2 içerisinde bunu çok nefis sunmuşlardı) her detaya önem verilerek her ayrıntı düşünülerek tasarlanan şekilde (özünde yine 'online pvp pve co-op multiplayer' oyun olsa bile) Singleplayer/solo oynayış içerecek bir The Division 3 yapmalılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 19 Kasım 2023; 7:23:1 >




  • Ubisoft black friday indirimleri başlamış. The Division 2 için WoNY indirime girmemiş garip şekilde. İki oyunun da baz versiyonları indirimde.

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]


    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]


    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

    The Division 1 DLC'leri indirime girmiş(Season pass indirime girmemiş ama). 100 U point kullanarak ekstra %20 de indirim alabilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 16 Kasım 2023; 21:24:14 >




  • MIKE 01 HATASI ALIYORUM OYUN AÇILMIYOR SİZDE DURUM NEDİR

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt
    Bakım uzamış ondan Server kapalı şuan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Nerde yazıyor üstad bende takip edeyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt
    https://discord.com/invite/thedivisiongame

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt
    Hala açılmadı bende ne biçim bakımmış bu sende açıldı mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekto C kullanıcısına yanıt

    Uzun sürdü bir sorun oluşmuş güncellemeden sonra şimdi online server Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

  • https://www.youtube.com/watch?si=66_AkJnVBrVYmISq&v=AmePY26y33Y&feature=youtu.be

    The Division 2'ye herhalde gelecek son büyük SOTG güncellemesi tanıtılmış. Mekanikleri değiştireceklerini söylüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Division III yok mu ufukta?

  • Rwenzori kullanıcısına yanıt

    Oyunun yapılacağı sözü verildi gibi, The Division geliştirici takım başına Julian Gerigthy getirildi. Geliştirici firma Massive Avatar ve Star Wars oyunlarını, Ubisoft da The Division IP'si altına ücretsiz iki oyun, BR-Last Stand modu gibi Heartland, mobil için Resurgence çıkacak. Bu dört oyun ardından çıkması beklenir 3.oyunun. Şahsi tahminim 2026'da The Division'un 10.yıl dönümünde beta tarzı bir şey yaparlar, 2027 civarında oyun çıkar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunda PC ile PS5 crossplay desteği var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Hocam,güncelleme desteği tamamen kesiliyor mu artık yani küçük güncellemeler ile devam ederler diye düşünüyordum hala ama yaklaşık 3000 saat oynayan biri olarak. Sizce tahminen serverlar ne zaman kapanır zira The Division 1 oyununun sanırım hala açık diye biliyorum serverları ama,yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FallenDemon kullanıcısına yanıt

    2025'e kadar güncelleme sözü verdiler diye hatırlıyorum The Division 2 için. Son köklü değişiklik bu olur gibi 2.oyun için


    The Division 1 için de bence 10.yılından sonra kapanır oyun. 2026 gibi olur bu da. The Crew normalde çok tutulan bir oyun olmasa da 10.yılında kapatıyorlar sunucuyu. Ki The Division Ubisoft'un son zamanlarda çıkarttığı en büyük oyunlardan birisi, daha uzun süre yaşaması beklenir. Sunucular kapandıktan sonra da P2P desteği eklenip grupların kendi arasında oynamaya devam etmesi belki mümkün de olabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 15 Aralık 2023; 8:18:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam teşekkürler. Açıkçası her ne kadar ilk oyundaki karlı hava atmosferinin şehire yanstılmasına bayılmıştım çok az oynamama rağmen fakat aynısını neden 2.oyuna yapmadılar anlamadım en azından mevsimsel bir geçiş süreci olarak eklenebilirdi diye düşünüyorum.Şu anki durumu kötü değil fakat eklenmiş olsaydı eğer cidden farklı bir bakış açısıyla bakmak isterdim. Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

  • The Division 1 Xbox'cu tayfa kaldıysa Stolen Signal görevini yıllardır yapmamışım. Yardım edebilecek varsa yaparsak güzel olur. Görev yapısı yüzünden solo bitirilmiyor, veya solo yapmak için oyun mekaniklerini bükmek gerekiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.