Şimdi Ara

TOGG,Turkcell ve Turkcell Grup Şirketlerinde Çalışanlar Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta belirttiğim duruma istinaden Turkcell Çalışan yakını koduna ihtiyacım var bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Aşağıdaki şirketlerde bu konuya dahil.

    GLOBAL TOWER - KULE HİZMET VE İŞLETMECİLİK A.Ş.,SUPERONLINE - SUPERONLINE İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.,BIP - BİP İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE DİJİTAL SERVİSLER A.Ş.,BOYUT GRUP ENERJİ - BOYUT GRUP ENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM İNŞAAT SAN. VE TİC. A.Ş.,DBS - TURKCELL DİJİTAL İŞ SERVİSLERİ A.Ş.,DETEK - DİJİTAL EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ A.Ş.,DSS - LİFECELL DİJİTAL SERVİSLER VE ÇÖZÜMLER A.Ş.,ENERJI - TURKCELL ENERJİ ÇÖZÜMLERİ VE ELEKTRİK SATIŞ TİCARET A.Ş.,FIZY - LİFECELL MÜZİK YAYIN VE İLETİM A.Ş.,GAYRIMENKUL - TURKCELL GAYRİMENKUL HİZMETLERİ A.Ş.,KKTCELL - KIBRIS MOBILE TELEKOMUNIKASYON LIMITED ŞİRKETİ,LIFEBOX - LİFECELL BULUT ÇÖZÜMLERİ A.Ş.,LIFECELL KKTCELL - LIFECELL DIGITAL LIMITED ŞİRKETİ,MOBİL FİNANS - TURKCELL ÖDEME VE ELEKTRONİK PARA HİZMETLERİ A.Ş.,SATIS ve DAGITIM A.S - TURKCELL SATIŞ VE DİJİTAL İŞ SERVİSLERİ A.Ş.,TDS - TURKCELL DİJİTAL SİGORTA A.Ş.,TFS - TURKCELL FİNANSMAN A.Ş,TSAH - TURKCELL SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ A.Ş.,TTECH - TURKCELL TEKNOLOJİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME A.Ş.,TURKCELL – TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş.,TV+ - LİFECELL TV YAYIN VE İÇERİK HİZMETLERİ A.Ş., ULTİA TEKNOLOJİ YAZILIM VE UYGULAMA GELİŞTİRME TİCARET A.Ş. - ATMOSWARE TEKNOLOJİ EĞİTİM VE DANIŞMANLIK A.Ş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Fırsat olan paketi/tarifeyi paylaşmış olsaydınız olabilirdi ama bu şekliyle yanlış yerde konu.

  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam sonradan anladım yanlış yerde konuyu açtığımı. Forum deneyimim olmadığı için farklı bir bölümde farkında olmadan açmışım konuyu. Bu şekilde yaklaşım sergilediğiniz için teşekkür ederim. Tecrübe edindikçe öğreneceğiz artık forum çalışma şeklini.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.