Şimdi Ara

TOEFL KURSLARI HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    bazı yabancı dil eğitimi veren kurumlara Toefl ile alakalı bilgi almak için gittim. Bir kaç tanesi deneme yaptı ve toefl kurusu için uygun olduğumu dile getirdiler. Kayıt olmadan önce kafamda büyük bir soru işareti oluştu.

    British culture academy 3000tl civarı ücret isterken oydem adlı kurum 650tl ücret istemektedir. British culture özel ders olarak oydem ise 2-3 kişilik grublarla bu dersi vermektedir. British culture 35 saat olup oydem takribi 2 hafta ve haftada ortalama 3-4 ders civarındadır. İkisinde de ekstra konuşma dersleri mevcut. Buna benzer çeşitli yerlerle de görüştüm, fiyatlar çok farklı. en ucuzu oydem en pahalısı british culture. Bu fiyatlar izmir için.


    Bu gibi kurumlarda toefl eğitimi almış veya çevresindeki bir yakını eğitim almış olan kişi var mı? Sonuçları nedir? Fiyat farkı gibi verilen eğitimde o derece farklı mıdır?

    Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.







  • Yok mu hiç bu konuda bilgisi tecrübesi olan ?
  • Istanbul lisan merkezi kurs olarak cok iyi. ozellikle ogretmenleri sayesinde derslere keyifle geliyorum her sorunla tek tek ilgileniyorlar sende calistigin surece basarisiz olma ihtimalin cok dusuk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.