Şimdi Ara

##### TOBB ETÜ DONANIMHABER ÖĞRENCİ TOPLULUĞU ##### (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.093
Cevap
26
Favori
67.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • aylar sonra kendi soruma kendim cevap vereyim;

    Tobb Etu telc almanca muafiyet sınavı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 17 Temmuz 2020; 19:42:54 >
  • Merhabalar, Tobb Bilgisayar veya yapay zeka okuyan birisi bana ulaşabilirse sevinirim
  • Okulun yeni kayıtlara açtığı whatsapp grubu var mıdır?
  • Merhaba arkadaşlar. Bu sene sınava sözelden girip TOBB görsel iletişim tasarımını kazanmak istiyorum. Eğer kazanabilirsem gelince hukukla çap yapmak istiyorum fakat biraz tereddüt oluştu geçmiş mesajları okuyunca. İstediğim bölüm yani görsel iletişim tasarımı çok zor değil,kazanırsam tam burslu kazanacağım yönergeyi okudum zaten okul 1 sene uzatma hakkı veriyor çap yapanlar için burs da devam ediyor bu bir senede. Tavsiyeleriniz düşünceleriniz nedir sizce çok mu zor bunu başarmam? Bu iki bölümden birinde okuyan varsa buraya yazarsa çok mutlu olurum çünkü bi kaç sorum daha var. Şimdiden teşekkürler.

  • Başka bölümlerden gelip hukuk ile çap yapan çok arkadaşım var. Ama belli bir başarıyı tutturmak gerekiyor. Tasarım fakültesinde ise verilen notlar biraz subjektif kaçabilir. Bu genel tasarım fakültelerinin sorunudur bence. Sana tavsiyem hiç bir okulun hiç bir bölümünü geçiş yaparım, çap yaparım diye tercih etme. Her zaman yapamama ihtimalin var.
  • Peki notların subjektif olması çap değerlendirmesinde hocaların kabul etmesine engel teşkil eder mi? Ya ben zaten başka bi üniversitede okuyorum şuan ama şuanki durumumdan memnun değilim,değiştirmek istiyorum bi şeyleri. Olmuşken en yapabildiğim olsun istiyorum derdim o yoksa tabiki çift anadala bel bağlamıyorum olmama durumunu da göz önünde bulundurdum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: penyeztancot

    Peki notların subjektif olması çap değerlendirmesinde hocaların kabul etmesine engel teşkil eder mi? Ya ben zaten başka bi üniversitede okuyorum şuan ama şuanki durumumdan memnun değilim,değiştirmek istiyorum bi şeyleri. Olmuşken en yapabildiğim olsun istiyorum derdim o yoksa tabiki çift anadala bel bağlamıyorum olmama durumunu da göz önünde bulundurdum.

    Bildiğim kadarıyla notların çap'a başlayacağın fakülte/bölüm tarafından değerlendiriliyor. Böyle bir bahaneyi kabul edeceklerini sanmıyorum.


    Bu arada şurayı açmak isterim: notların subjektif olması tasarım bölümlerinin şanındandır. Bir çok hoca ister istemez subjektif not vermek durumunda kalır. Sonuçta 2+2=4 tarzında bir şey değil yaptıkları.





  • Arkadaşlar reddit kullanan varsa bekleriz.

    https://www.reddit.com/r/tobbetu/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rustemturkmen -- 26 Aralık 2020; 22:49:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: visioneer

    Başka bölümlerden gelip hukuk ile çap yapan çok arkadaşım var. Ama belli bir başarıyı tutturmak gerekiyor. Tasarım fakültesinde ise verilen notlar biraz subjektif kaçabilir. Bu genel tasarım fakültelerinin sorunudur bence. Sana tavsiyem hiç bir okulun hiç bir bölümünü geçiş yaparım, çap yaparım diye tercih etme. Her zaman yapamama ihtimalin var.

    hocam yurt hakkında fikriniz var mı? kontenjanı kısıtlı sorun olur mu diye düşünüyorum.

  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt

    Kontenjan kısıtlı. Okulun şehir dışında popülerliği arttığından beri yer bulmak sorun olabiliyor. Bazı 2 kişilik odaları 3 kişiliğe, bazı tek kişilik odaları da 2 kişiliğe çevirdiler bundan dolayı. Tahminen 1500 kişilik bir kapasitesi olduğunu düşünüyorum, ancak yine de yetmeyebilir. Okul, tam burslu öğrencilere ve bazı durumlara öncelikler tanıyor, bu durumlar ne tam olarak ben de bilmiyorum. En iyi sonucu bütün başvuruları yapabildiğiniz kadar erken yaparak elde edebilirsiniz muhtemelen.

  • dhyeyolgosterenadam kullanıcısına yanıt
    Hocam yurtta tam burslu, şehir dışı ve giriş puanınıza göre öncelikleriniz oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hoho bizim okulke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.