Şimdi Ara

Tivibuev HD vs DVBS-2 HD Yayın Karşılaştırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar tivibu ev iptv ile uydu yayınlarını karşılaştırdım.meraklısı için örnek video da kaydettim.
    http://s4.dosya.tc/server6/9f1sij/tivibu-iptv-vs-dvbs2.rar.html
    https://www.youtube.com/watch?v=97YLNV_UlD0








  • Tivibu IPTV'nin bütün kanalları DVBviewer ile izlenebiliyor mu? Herhangi bir kısıtlama var mı? Adım adım ne gibi ayarlar gerektiğini özet olarak yazabilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • Regor kullanıcısına yanıt
    şifreli sinema kanalları çıkıyor ancak bozuk şekilde izleniyor.onu anlayamadım ve evet hd ve sd kanalları kablolu bağlantı ile çıkıyor.uygun zamanda anlatım yaparım
  • tivibu bitrate düşük görünüyor (dvb-s2 6-7 Mbit, tivibu 1-2 Mbit arası) , aynı zamanda çözünürlük de düşük (dvb-s2 1920 x 1080 full hd, tivibu 1280 x 720). bu gelen yayın frekansından mı yoksa kutudan mı böyle acaba?
  • Heavy1 H kullanıcısına yanıt
    uydu üzerinde sabit 1920*1080 yayın varken nispeten düşük bant genişlikli tivibuev de full hd ve hd olarak iki iletim ve daha düşük bitrate değerleri var.bant genişliği düşük tutulduğu için kanalalrdaki bitrateler haliyle düşük.her kanalın ayrı ayrı 1080p ve 720p akışı var.tivibev ayarlarından tv çıkışını 720p seçerseniz tahminimce akış değişiyor.ama gözüme bi fark görünmedi benim.uydu halen daha kaliteli yayın gönderiyor.
  • aslında sizin videoda pencere altında her iki yayının da çözünürlük ve bitrate değerleri geliyor, ben oradaki değerleri söyledim. bunun dışında görüntü sanki dvbs2'de dvd görüntüsü, tivibuda vcd gibi fark ediyor bence.

    kendim de evde seç izledeki filmlere baktığımda görüntü kalitesi hiç iyi değil. aynı içeriği daha önce digitürk'te VOD olarak seyrettiğim için iyi biliyorum arada ciddi fark var malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.