Şimdi Ara

Tivibu cayma bedeli??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam,

    Zamanında (23 ay evvel), cep faturanıza ek 1 TL kampanyasıyla tivibu ev aboneliği başlatmıştım.
    Bu aboneliği (tivibu) sonlandıracağım. Ve ilili tivibu taahhütü 27 Mayısta son buluyor.
    Az önce aradım müşteri hizmetlerini ve olası bugün itibariyle sonlandırmak istersem tivibu aboneliğini, ödemem gereken herhangi bir cayma bedeli olmaması gerektiğini ve bu durumun taraflarınca da kontrol edilip bana bildirilmesini istedim.

    Verdikleri cevap şu şekildeydi : "Tivibu aboneliğiniz 27.05.2020 tarihinde sonlanacak. Bu tarihten bir gün evvel bile aboneliğinizi iptal ettirmeye kalkarsanız, son ayın abonelik bedelinin indirimsiz hali, tamamıyla son faturanıza ceza olarak yansıtılacaktır. Sizin şu an için tek opsiyonunuz, 27 Mayıs tarihinde kutu ve eksiksiz içeriğini abone olduğunuz ilgili bayimize teslim etmektir. Ne bir gün önce; ne de bir gün sonra. Aksi halde (önce teslim için) taahhüt bozma bedeli, ya da (taahhüt bitiş süresinden birgün sonra iptal için) tam bir aylık indirimsiz fatura bedeli ödersiniz." dediler.

    Aklıma yatmadı müşteri hizmetlerinin bu beyanı.
    Taahhütün son bir ayı içerisinde yapılacak ola iptal ve taahhüt bozmalarında herhangi bir ceza bedeli yansıltılamayacağını belirtmeye çalıştım ama, bunun "Tivibu" hizmeti için geçerli olmadığını ısrarla yineledi.

    Nacizane yorumlarınızı beklerim..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.