Şimdi Ara

TİVİBU ABONELERİ LÜTFEN DİKKAT EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15.05.2018 tarihinden beri tivibu abonesiyim. Aboneliğimde 24 ay taahhüt verdim. Taahhüt süresi dolunca beni müşteri hizmetlerinden arayıp yeni bir kampanyalı fiyat teklif etmişlerdi. Ben de kabul ettim. 15.05.2020 tarihinden itibaren yeniden 24 ay süreyle aboneliğimi uzattım. Aradan yine iki yıl geçti. Sözleşme bitimi olan 15 Mayıs 2022 tarihinden çok kısa bir süre önce yeniden müşteri hizmetleri tarafından arandım. Bana yeni bir kampanya teklif ettiler. 29 TL gibi bir rakam karşılığında yeniden 24 ay süreyle taahhüt vererek aboneliğimi uzattım. Bu görüşmeyi yaptıktan sonra da 16.05.2022 tarihinde bana yeni kampanyaya dahi olduğuma dair mesaj geldi. Şimdi buraya kadar herşey normal. Fakat tivibu aboneleri için bundan sonrası çok önemli lütfen dikkatle okuyun.

    Daha önce faturalarım 3 ayda bir toplu gönderiliyordu. Ben de otomatik ödeme vermiştim. Maalesef tivibuya güvendiğim için de çok dikkat etmemişim. Sonrasında baktığımda her ay 108 TL fatura kesildiğini farkettim. Yani Mayıs 2022'den sonra kampanyalı yerine kampanyasız yüksek fiyattan fatura kesilmiş. Önce online işlemlere girip konrol edeyim dedim. Burada maalesef hiç bir şekilde kampanya bilgilerine ulaşamadım. Sonrasında şikayet kaydı oluşturdum. Ayrıca müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri kampanyamın olmadığını söyledi. Böyle bir aramanın da olmadığını söyledi. Ben de mesaj kayıtları durdurduğu için gönderdim. Kayıt oluşturdular. Daha sonra iptal etmek istediğimi söyledim. 20 dakika boyunca iptal işlemi için bekletilince kapattım. Sistem üzerinden iptal talebi yolladım.Kampanyalı fiyattan taahhütüm olduğu için 250 TL cezai şart ödeyeceğim şeklinde uyarı geldi. Yani hem kampanya yok diyorlar hem de tahhütü bozduğum için cezai şart uygulanacağını belirtiyorlar. Neyse bir kaç gün sonra tivibu müşteri hizmetleri tarafından arandım. Bana Mayıs 2022 tarihinde müşteri hizmetleri tarafından arandığıma dair bir kaydın olmadığını belirttiler. Bana mesaj geldiğini söylediğimde ise yanlışlıkla gönderilmiş olabileceğini söylediler. Düşünün kampanyaya dahil olduğuma dair mesajı da kabul etmediler. 250 tl cezai şartın ne olduğunu sorduğumda onu da dikkate almayın hataen olmuştur dediler. Ayrıca cihazı da süresinde teslim etmezsem 390 tl ceza ödeyeceğimi de belirttiler. Yani kurumsal olduğunu düşündüğümüz telekom ve tivibu ne halde görün ve dikkat edin. Ben sadece sizleri uyarmak istedim. Sözleşmelerinizi, aboneliklerinizi kontrol edin. Mesajlarınızı silmeyin. Arama kayıtlarınız varsa saklayın. Yarın aboneliğinizi iptal etmek istediğinizde hem muhatap bulamıyorsunuz. Hem sizi umursamıyorlar. Hem her şeye bir kılıf buluyorlar. Hem de fazladan ücret ödemek zorunda kalıyorsunuz. Aman dikkat.





    16.05.2022 tarihinde kampanyaya dahil olduğuma dair mesaj. Paket Fiyatının yer aldığı sözleşmeyi de sildikleri için şimdi göremiyorum. tıkladığımda sayfa açılmıyor artık.



    TİVİBU ABONELERİ LÜTFEN DİKKAT EDİN




    Bu da benim sözleşmenin başladığı 15.05.2018 tarihli sözleşmenin ilgili kısmı


    TİVİBU ABONELERİ LÜTFEN DİKKAT EDİN



    Bu da son ay gelen fatura.

    TİVİBU ABONELERİ LÜTFEN DİKKAT EDİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antispider -- 20 Ocak 2023; 10:59:7 >







  • Hocam çok geçmiş olsun. Tivibu ve TT o konuda çoo sorun çıksrtıyor.bizimde tahattütümüz bitmek üzere (mart ayında bitiyor) hiç beklemeden iptal edip ıptv geçeceğiz şuan geçmek istesem bile geçemiyorum full paket bayiye özel aylık 90 TL yerine 30 TL zte cihaz inşallah kampanya bitmeden başvuru yaparız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tivibu ve telekomdan uzak durun. Bugün olmasa yarın sizi pişman ettiriyorlar. Sürekli aramalarınızı, mesajlarını saklamak zorundasınız. Sürekli kesilen faturayı incelemek zorundasınız. Her an bir yamuk olabilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.