Şimdi Ara

titreme yapmayan tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    LG uf8507'den sony 807'ye oradan philips puk7150'ye kadar bütün modelleri araştırdım. Titreme yapmayan sorunsuz cihazı bir türlü bulamadım. Herkes ayrı bir sorunundan şikayet ediyor. 4k'dan 3d'den vaz geçtim adam gibi tv izleyip titremesiz karıncalanmasız kullanabileceğim 49 inç ve yukarısı akıllı bir tv önerirmisiniz. acil alacağım, 1 haftadır donanımhaber okuyorum keşke okumasaydım alsaydım birini ama kararsız kaldık okuya okuya.



  • Aynı durumda ben kaldım hocam. O kadar elektronik eşya aldım bu kadar kararsız kalmamıştım. Model çok, özellikler farklı, ürünün özellikleri (panel bilgisi) ve incelemesi net şekilde yazılmamış. Gerçek 100 hz olsun diyorum tek fiyat aralığında sony var. Fakat piyasadan çekilecek diyorlar. Ses ve malzeme kalitesi iyi değil demişler. Philips yazılım sorunlu. Samsung gerçek panel hızı düşük, lg siyah ve beyaz tonları veremiyor. Vestel kimse önermiyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam lg 49UF8507 alıyordum 2500 TL'ye mal edip,tro motion özelliği yok filan dediler vazgeçtim. 48,49 inç aynı eş değer tv bulamıyorum şimdi :/
  • Sony aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerfuat

    Sony aldim.

    Hayırlı olsun, bende Sony peşinde koşturuyorum indirim denk getirirsem alıcam 55"
    Ama Sony'de tek dezavantaj sesi iyi değil diye biliyorum, görüntüler o fiyatlardaki Led TV'lerin en iyisi, smart idare eder derecede.
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Valla bu ses olayini neden elestiriyorlar anlamadim. Teknoloji arastirma konusunda oldukca caliskanimdir ve bircok tvyi arastirdim. Dikkatimi ceken en son ozellik ses oldu. Ben su an sesi yuzde 25in ustune çıkaramıyorum yani o kadar huclu sesi var ve detayli. Bunun otesinde sinema ambiansi yaratmak isteyen kisiye zaten hicbir sekilde tek bir kaynaktan cikan ses yetmeyecektir.

    Bu ayni olmayan 4k icin tv secmeye kullanmayacagin 3d icin 1000 tl fark odemeye benziyor. Ben 4ksiz olsun diye ozellikle aradim hatta 3d de istemiyordum da bulamadim. Cunku bu ozellikler tvyi pahallilastirdigi gibi henuz teknolojik olarak yayin yapan kanallar da buna uygun degil. Dahasi 4k yuzunden lg başta olmak uzere bircok tv normal yayinlarda titriyor. 3bin verdigim tv titrerse baslarim onun ozelligine kimse kusura bakmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.