Şimdi Ara

Tirrek Belgeseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, abiler, kardeşler;
    Aslında bu bir ödevdi ama yaptığımız şeyi sizinle paylaşmak istedim. Tirrek leri tanıtmak amaçlı bir video çektik izlerseniz sevinirim
    https://m.youtube.com/watch?v=QUlKJOb-V5k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çekim kabiliyetiniz var, tek eksik noktanız mikrofon ve iyi bir kamera'ya ihtiyacınız var. Bu işlere yönelmek istiyorsanız, biraz daha kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Video'ya gelicek olursak, çokta kötü sayılmaz. Bir şeyler yapmaya çalışmışsınız, devamını daha güzel bir şekilde getirin. Mesela kapılar isimli bir kısa film çekilmişti. Bu tarz içerikler oluşturabilirsiniz, hem değeriniz artar, hemde insanların size daha çok odaklanmasını sağlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Amen.Ra

    Çekim kabiliyetiniz var, tek eksik noktanız mikrofon ve iyi bir kamera'ya ihtiyacınız var. Bu işlere yönelmek istiyorsanız, biraz daha kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Video'ya gelicek olursak, çokta kötü sayılmaz. Bir şeyler yapmaya çalışmışsınız, devamını daha güzel bir şekilde getirin. Mesela kapılar isimli bir kısa film çekilmişti. Bu tarz içerikler oluşturabilirsiniz, hem değeriniz artar, hemde insanların size daha çok odaklanmasını sağlayabilirsiniz.

    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Eksik noktalar konusunda kısa bir zaman içinde yapmış olduğumuzun etkisi oldukça büyük. Montaj yapacağım sırada pc den programı ayarlayamadım tam olarak (önerilere açığım), telefondan yaptım biraz onun basitliği olabilir. Ama yine de teşekkürler :)






  • :RQWRQWRQWWRQ aklıma bu geldi .RWQRWRWQqrwrqwwqr
  • 2 dk izleyınce fosforlu oluyosunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.