Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.287
Cevap
199
Favori
530.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sakalı sıfır kesen f/p öneriniz nedir arkadaşlar?


    Grundig MS-7130 L geldi ama alacağım kişi uzun kılı kısaltmak gerekir çok kullanışlı değil dedi

  • furkansedali F kullanıcısına yanıt

    evet. Multigroom serisi aksesuarları, birbirine ve birbirleri dışında bir kaç modele daha uyumlu.

  • Sentez* kullanıcısına yanıt

    Bu MG serisi makinalar sac, sakal, koltuk alti, burun kili, etek trasi vs hepsini yapiyor, degil mi?

  • Philips MG7950/15 almayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda? Tavsiye eder misiniz ? Yeni bir model midir bu fikri olan varmı?

    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • interhaci İ kullanıcısına yanıt
    Ben 4 senedir falan kullanıyorum. Bozulma kırılma performans düşüşü olmadı. Şarjı da hala çok uzun süre gidiyo. Eğer çok amaçlı kullanırım aile üyelerini tıraş ederim burun kılıma kadar bununla temizlerim sakalıma şekil yaparım diyorsanız çok iyi alet. Yok ben sakalımı sıfıra yakın keserim saçımı da 3 numara yaparım çok ekipman lazım değil derseniz bunu tavsiye etmem. Sakalı kirli bırakıyo. Başlığın da ağzı küçük olduğu için tıraş biraz uzun sürüyo. Geçen gün berberde 600 liralık bi makine vardı sakalı sıfır alması 2 dakika sürdü. Bununla daha uzun sürüyo.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonlardaki pil türüne sahip ve telefon sarj adaptörü ve kablosuyla sarj olan saş yada sakal traş makinesi var mı? Üretilsin artık. Üretilmiş olmalı hatta.
    Hadi bakalım iyi haberi kim verecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Usb ile şarj oluyor Philips in yeni seri makinaları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wahl 09243-2216 HomePro Saç Kesme Makinesi


    dip fiyat: 298,99 TL


    https://www.hepsiburada.com/wahl-09243-2216-homepro-sac-kesme-makinesi-pm-HB00000UPNTE



    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları




  • Medisana MD-7803 Move Çift Yönlü Kablolu Kablosuz Tıraş Makinası Siyah


    479,97 TL son 6 ayın en düşük fiyatı


    Diğer sitelerde 799 TL'de başlıyor



    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları
    Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatlarıamazon
    Medisana MD-7803 Move Çift Yönlü Kablolu Kablosuz Tıraş Makinası Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B097473V6Y
  • Arkadaşlar 2 haftadır arıyorum doğru düzgün bir şey bulamadım bazı yorumlar tam alacağım ürün diyorum engelliyor beni

    Saç kesmek için kullanmayacağım ve büyük ihtimalle hiçbir zaman da ihtiyaç duymayacağım sakal şekillendirmek tamamen Sıfıra yakın almayı hiç düşünmüyorum ve vücuttaki özel bölgeleri tıraş etmek için uzun ömürlü güzel bir makine önerebilir misiniz en fazla 1.500'e kadar gidebilirim daha uygun olursa iyi olur tabii

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radtv213 R kullanıcısına yanıt
    8 yıldır kullandığım philips traş makinem bozuldu. Son birkaç haftadir arayıştaydım. Benimde ihtiyacım sakal ve vücut olandı neticede düzenli olarak berbere saç için gidiyoruz. Amazon dan prime indirimiyle philips mg5940/15 aldım 1214 liradan. Sakal ve vücut başlıkları bunda da var kontrol ettiğim de.

    Prime Üyeleri için günün fırsatı: Philips 12'si 1 Arada Erkek Bakım Seti - Yüz/Saç/Vücut (Islak/Kuru Kullanım) MG5940/15https://www.amazon.com.tr/dp/B0CJYH3PJ8?ref_=cm_sw_r_apin_dp_DWV9NSPA5YDGF917EDFN&language=tr-TR

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Herkese tavsiyem: saç sakal makinası ile hassas bölge vücut makinasını ayrı ayrı alsınlar,ayrı kullansınlar. Saş-sakal makinanızı hassas bölge için kullanmayın, hassas bölge makinasını da saç için kullanmayın. İkisini farklı olarak alın. Saç sakal makinasından hassas bölge traşı beklemeyin. Farklı alın, 2 makinayı da daha uzun süre daha uzun yıllar kullanırsınız.
    Vucut için Philips Multigrom 3000 serisi şuan Amazonda 1050 TL sanırım, bir de Babyliss`in hassas bölge makinaları en az şikayet olan makinalar.
    Hassas bölge makinası olarak çok memnun eden makina yok,kişiden kişiye etki tepki farklı olur. Hassas bölgede sıfır başlıksız traş yapılmak istendiğinde illaki ara cız bız olur. En düşük başlığı takarsanız traş sıfır olmaz ama çekme çizme kesme olmaz. Gerçekleri biin kabullenin,bulunamayacak olmayan makinayı aramak için zaman kaybetmeyin,çünkü hassas bölgede cızbız yapmayan makina henüz yok. Yada ağda yapacaksın dayanabiliyorsan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • interhaci İ kullanıcısına yanıt

    Ben size çok teşekkür ediyorum gerçekten haftalardır arıyordum sayenizde aklıma yatan düzgün bir şey alabildim Evet biraz ses varmış Yüksek ses şikayeti olduğu söyleniyor Tabii ne kadar doğru bilemem ürün yeni sayılır herhalde Çünkü çok az yorum yapılmış gördüğüm kadarıyla Eylül 2023 çıkışlı bir ürün Yani bu dönemde alınabilecek en mantıklı ürünlerden biri diyebilirim Tabii ki bu fiyata daha iyi fiyata daha iyi ürünler Elbette var USB ile şarj olması çok güzel bir şey yani dediğim gibi sayenizde Aklımdaki birçok özelliği karşılayan bir ürün Oldu tekrar tekrar teşekkürler Güle güle kullanın sizde Umarım uzun yıllar gider


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

    Vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ediyorum Ancak bu biraz lüks gibi çünkü yani bir tıraş makinesi için ayrı bir vücut bakım cihazı için ayrı ücret ödediğimizde 2500 ve üzeri bir fiyatı çıkar haliyle bu herkese hitap etmiyor ne yazık ki ama verdiğiniz bilgiler çok değerli gerçekten de olması gereken bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRAUN MGK3345 7in1 Erkek Bakım Kiti + Gillette Hediye Mavi Siyah


    799 TL



  • takirti kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün hakkında bilginiz var mı acaba.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem sıfır sakal için hem de saç için kullanmak üzere makina arıyorum. Açıkcası çok kafam karıştı. Sürekli kullandığım için kaliteli bir ürün almak istiyorum.


    Tavsiyeniz var mıdır? Teşekkürler.

  • bedrim kullanıcısına yanıt

    Sıfır almaz ancak 0.8 mm en düşük ayarı


    Powertec tr3200 öneririm.Philips braun panasonic en üst modellerini kullanmış biri olarak powertec markasını kesinlikle tavsiye ederim F/P bu markalara fazla para dökmeye gerek yok

  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bu powertech, wahl markalar gerçekten iyi markalar mı. Genelde hep Philips braun vb markalar bilinir ya hep, biraz makine araştırmaya Başlayınca powertech falan gözüme çarpmaya başladı. Baktm berberler falanda kullanıyor. Sonrada dikkatimi çekti benimde.
    Powertech de sıfıra yakın alım yapabilecek, aldık mı bir kere alınsın düşüncesiyle önerebileceğiniz bir modeli varımdır hocam. 3 5 fazla vereyim ama değsin anlamnda yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    3-5 fazla verilip alınacak saç-sakal makinaları Panasonic ve Wahl bazı modelleri ki Türkiye`de satılmıyor,Amazon yurt dışından alınabilir,gümrük masrafı vs verilerek getirtilebilir. Yada Aliexpress`den alınabilir. Fiyatları da öyle 2bin tl değil,3 bin tl üstüne maloluyor.

    Powertec`in fiyatları 400-800 arasında sanırım.Ömürlük makine değil ama kesimi çok iyinin altı,kötünün üstü. Fiyatına göre iyi.

    Pahalı Braun almıştım,Powertec`in 4 katı fiyattı. İlk yıl sessizdi,kesimi iyiydi,şuan motor sesi gibi ve sarjı ds çabuk bitiyor.

    2021`de Powertec aldım ıcuza 480 TL idi sanırım, eh sesi fazla,onun da sarjı ilk ayki gücünde değil. Düşünüyorum da powertec`e 480 TL vermişim,Braun`a 1800 TL.

    Keşke Braun almasaydım da Powertec alaydım,her yıl bozulunca çöpe atsam yenisini alsam yine daha kazançlı.

    Yalnız öncemi sayfalarda da yazdım, saç kesimi makinası vücut traşı için,hassas bölge için iyi olmuyor,olmaz. Hassas bölge makinası da saç için randıman vermez.

    Vücut için şuan en iyi makinalar Philips, Babyliss ve yurt dışından satılan internetten alınabilen bazı markalar.

    Saç sakal makinası ile vücut makinasını ayrı almak ayrı kullanmak makinaları daha uzun süre kullanmayı sağlar. Saç sakal makinasını 1 yıl kullanacaksanız 2 yıl daha kullanırsınız şekilde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.