Şimdi Ara

tipo mpi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar 98 model tipo slx mpi motorlu aracım var yakıtı fazla 35 40 krş yakıyor forumda arkadasın biri akl bağlatmıs tempra ya mpi motorlu oda 23 28 krş şehir içi yaktığını söylüyor ve 2+2 valtek enjetör takılı bende zavoli 4lü grüp enjektörü var bu 2+2 olması yakıtı etkiliyor mu?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyo_xx

    selam arkadaşlar 98 model tipo slx mpi motorlu aracım var yakıtı fazla 35 40 krş yakıyor forumda arkadasın biri akl bağlatmıs tempra ya mpi motorlu oda 23 28 krş şehir içi yaktığını söylüyor ve 2+2 valtek enjetör takılı bende **** 4lü grüp enjektörü var bu 2+2 olması yakıtı etkiliyor mu?

    2 li yada dörtlü yakıt rayı kullanmak yakıtınıza etki etmez sadece ikili kullanılacak olursa daha düzgün ayarlar elde edilecektir .işinin ehli bir usta ise 4 lü enjektör ilede muazzam sonuçlar alabilirisiniz.
  • arabada teklemede var hem gazda hem benzinde ayarlardan kaynaklanır mı? yakıt düşmüyor bi türlü 2 ay oldu enjektör filtreler değişti aynı sorun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seyo_xx

    arabada teklemede var hem gazda hem benzinde ayarlardan kaynaklanır mı? yakıt düşmüyor bi türlü 2 ay oldu enjektör filtreler değişti aynı sorun

    iki yakıttada tekleme silkeleme gibi sorunlar var ise sorun yakıt kaynaklı değil motor mekaniği yada ateşlemsi ile ilgili olma olasılığı çok yüksek .servisinize yada ustanıza göstermenizde fayda var .
  • sağolasın usta servise gideceğim teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.