Şimdi Ara

Tip gerçekten onemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mesela' 1.80 90 boy aralığında ve yakışıklı biri ile ' 1.70 75 boy aralığındaki birinin şansı kaça kaçtır ?



  • 170 ve 175 aralığındaki adam direk elenir boy yokk eli yüzü düzgün 180 190 aralığı her türlü kapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. Dediğin gruptayım ve hayattaki şansım 0. Bari boy kısa yüzüm düzgün olsun o da yok tipsizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ' adam kısa ama yakışıklıysa ?
  • 180 185 arası ortalama bir yüz alır ama 180 185 arası tipsiz olursa bu sefer 175 lik alır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kabus00

    2. Dediğin gruptayım ve hayattaki şansım 0. Bari boy kısa yüzüm düzgün olsun o da yok tipsizim.

    +Rep

    Sol elimize mahkumuz maalesef Hocam. 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 16 Ocak 2021; 19:3:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kadın olarak söylüyorum, tip önemli beyler. Lakin ağzınız laf yaptığı sürece boyunuzun, kilonuzun, tipinizin pek önemi kalmayabiliyor. Bir de kendinize aşırı güvenin. Yok boyum kısa, tipim şöyle. Düşünmeyin.

  • Evet. Ancak söyle düsün bunu ego anlamında soylemiyorum 187 boyum var, ortalamanın ustunde tipim var. Ozellikle lisede bulundugum mahallede cok populerdim karı kız deli divane oluyordu. İliklerime kadar yasadim hepsini. Ancak 20li yaslara geldik ben karı kız uyusturucu alkol cart curt derken o takıldıgım tasak gectigim, ego kastigim kızlar universitede falanca bolumlerini kazanıp falanca sehirlere okumaya gittiklerinde ben onlarin storylerini gunun %80i kafam fil testisi gibi gecirdigimden gulerek alay ederek gecirirdim. simdi ise sonuc su bu insanlar benim dalga gectigim veya 3,5 takilip yolladigim veya goruldu attigim modeller simdi kendilerince uni ortaminda takılırken veya mezun olacakken ben suan tamamen tersoyum, cebimde 1 lira para yok ve cevremde 3,5 tane eskiden yiyisip kankalıga dogru evrilmis arkadasligim disinda hic kız arkadasım falan bile yok. dusun ki her gun yiyisip sevisip her boku icen biriydim. yani bunu anlattım cunku bu tip cart curt olaylarının belli yasa kadar onemi var 18,19 yasina kadar is yapar. lise bittigi an tipin pek onemi kalmaz. mesela isyerinde benim mudurum size cok samimi soyluyorum surati sanki biraz domuza benziyor. ancak isyerindeki isciler kadınlar '' x müdür bana kartopu attı hahah bana kartopu attı '' diye defalarca serviste falan anlatıyor. yok bana kartopu attı, yok bana güldü, yok aferin dedi. simdi bu adam cirkin olsa ne, yakisikli olsa ne. statü para sahibi. ayni sekilde patronun 60-70 elemani var ama adam da tip yok kel falan. simdi kadin benle mi ilgilenir range rover arabasi olan, 60 70 kisiyi istihdam eden fabrika sahibini mi. o yuzden tipin 18 19 yasina kadar onemi var baska da bir boka yaramaz 20 yasindan sonra bu sefer kadınlar tipten ziyade tam tersi mal, mulk kariyer sahibi kısmen efendi tiplere yoneliyorlar haklı olarak bu kadar basit.

    not; uyusturucuyu alkolü hatta sigarayi bile biraktim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fechken34 -- 25 Ocak 2021; 0:42:50 >




  • fechken34 F kullanıcısına yanıt

    Uyusturucu iyi geliyor mu ? Lsd icin seni bedeninde ayiriyor ve beynini kullanma potansiyelini arttiriyor diyorlardi.


    Abd ordusundaki bazi askerlere tehlikeli gorevlere gidip yakalanma riski olanlara lsd veriyormus yakalaninca otmesin acilara katlansin diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun boylu biriyim ama biryere girdiğimde dikkat çeken yakışıklı erkeklerden değilim. Yani bir bar olur, sahil olur, kafe olur, işyeri vs vs. Kızların dönüpte "off analar ne doğuruyor" diyeceği bir tipim yok. Tipim ortalamadır.

    İnsan kendini bilmeli. Fakat ben bu durumun eksiğini hiç çekmedim. Benim bir kadınla oturup 2 muhabbet çevirmem yetiyor bir süre sonra onların bana kendiliğinden yürümelerine. Herkesin cazibesi farklıdır.

    Ama tipin önemli olmadığı anlamına gelmez bu durum. Tıpkı penis boyunun önemli olmadığı düşüncesinin yanlış olduğu gibi. Hepsi çok önemlidir. Benim birlikte olduğum birçok kadın eşlerinin veya sevgililerinin penis boyundan veya iktidarsızlığından veya erken boşalmasından şikayetçiydi. Yani kadın diyor ki "penisin küçük desem bana o*ospu gözüyle bakacak, yatakta bana böyle davran desem yine kötü gözle bakacak, ama seninle kendimi rahat hissettiğim için fantezilerimi paylaşabiliyorum, çünkü sen seks ile normal hayatı birbirine karıştırmıyorsun normalde gayet kibar ve olgun birisin yatakta da çok sert ve acımasızsın ki benim istediğimde tam olarak budur". Ben bunu ve benzeri sözleri çok duydum kadınlardan. Bence yatak performansı tipten daha önemlidir.

    Önem sırası para>penis>tip diyebilirim. Yani benim şimdiye kadar ki tecrübelerime göre kadınların önceliği bu sıralama.

    Kadından kadına fark eder bu durum. Kimi kadın kendisi kro ve aciz olduğu için kro ve agresif tiplerden hoşlanır, tipiyle bile ilgilenmez. Kimiside şu hayatta biyerlere gelebilmiş ve asgari düzeyde de olsa bir kültür ve medeniyet sahibi olmuştur, oda iki muhabbet çevirebileceği anlayışlı birini arar koluna takıp utanmadan yanında gezebileceği bir tip arar. Kimisi para avcısıdır, tip ve yatak pek umurlarında olmaz, yeter ki para olsun ucunda, ölmüş penisi bile canlandırmak için ömürlerini verirler. Kimisi de toz pembe hayallerle mutlu olabileceği birini arar, tip ön plana çıkmaz.

    Yani tip önemli ama çoğu zaman diğer faktörler çok daha büyük önem arz eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • İAmSterdam06 İ kullanıcısına yanıt

    Uzun boyluymuşsun işte her türlü kız kaldırırsın ama kısa boylu tipsiz biri netedeyse imkansız burada yakışıklı veya boyu uzun biri tipsiz birine tip boy o kadar da önemli demesin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.