Şimdi Ara

Tıp Fakültesi- Soru -Cevap Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar zor bi süreci geride bıraktınız. Artık sıra tercihte bana kalırsa en önemli kısımdasınız. emeklerinizin neticesi burda değerlenecek inşallah.
    Bende sizlere yardımcı olmak istiyorum . kendimi tanıtayım Gazi tıp ta dönem 2 öğrencisiyim. sizler gibi bu süreçten geçtim. Gerekse sınavda gerekse tercihte çok stres yaşadım. insan sınav geçsin diyor sonra terrcih geliyor. İster istemez burda da stres yapıyor farkındayım.
    Biraz tıp fakültesi hakkında bilgi vereyim. genelde ilk tepkiler zor olduğu yönündedir . Açıkçası her bölümün kendine göre illaki bir zorluğu var Ama tıp abartıldığı kadar zor değil inanın biçok fakültede komite dediğimiz bir sistem var. Duymuşsunuzdur vizelerim var der ünversiteli abileriniz ablalalarınız bizde komite var yani her dersin tek tek sınavı olmaz Atıyorum senede 5 komite olur bu sınıfa ve fakülteye göre değişir. tüm derslerin sınavı aynı anda olmuş olur. bu gözünüzü korkutmasın bence vizeye göre çok daha güzel vize olsa 1 ay full sınav olur böyle 1 günde atlatıyorsunuz onu en azından . Tabiki tıpta yoğun bir çalışma var bu sizi biraz yorar. Özellikle sınav zamanları seçtiğinize lanet okursunuz. İlk aylarda ne yaptım bölümmü değiştirsem dersiniz . Hata başka bi yerden geldiyseniz orayamı dönsem dersiniz ama alışırsınız zamanla illaki. Ben ilkten çok tıp istiyen biri de değildim odtü makinayla arasında kaldım ancak tıp seçtim ve şuan gerçekten memnunum . iyiki seçmişim diyebiliyorum.
    FAkülteler
    Açıkçası ileriye yönelik tus içinde önde olmak için benim size önerim ankara ve ya istanbul seçin. ama şunu da unutmayın istanbul sizi yorabilir özelliklede tıp okuyorsunuz. Ama bi taraftanda sosyal yönden avantajlısınız. Ankaranın en büyük sorunu deniz .) bu benim için kötü Özellikle kıyılardan geliyorsanız.
    Şunu söylüyeyim kendi adıma şimdi 1. olsam ve tercih yapsam devletler arasında 1. sıraya hacettepe 2 ye gazi yazarım
    Tus başarısında Geçen tıl sıralma
    hacettepe
    cerahpaşa
    gaziydi Tabi gazinin kampüsü sıkıntı ama fakültenin olduğu yer ankaranın güzel yerlerinden biri onuda belirteyim.
    Özel tıplar
    BAU koç Acıbadem konusunda bir soru vardı .
    Bu okullar bu işe ciddi yatırım yapan okullar . Özellerin vaka görme görüsünde bi eksiği var . Ama devletinde artan kontejanları imkanları kısıtlıyor o bakımdan bi sıkıntısı var .
    Hazırlıklarla ilgili soru vardı .
    Bi çok hazırlık geçen sene kaldırıldı türkçe tıplardan. Gene de klavuza bakın . ama ccerrahpaşa gazi ve akdenizde hazırlık yok
    ]Arkadaşlar sorular sorun hemencecik bişey yazdım sorularınaza göre edit yapayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selkatmis07-06 -- 1 Temmuz 2015; 17:15:42 >







  • burssuz öğrenci almayan yani tıpı para kazanma makinası olarak görmeyen özeller hakkında ne düşünüyorsun
    bkz: acıbadem,bahçeşehir,koç
  • selkatmis07-06 S kullanıcısına yanıt
    Turgut Özal tıp nasıldır. Ben 976. yim. Ilk 1000 e girene 1000 tl burs veriyomuşlar. Ve yurtta bedava. Tercih edilmeli mi ?

    Birde hacettepe çok zor deniyor. Çoğu hacettepeli memnundeğilmiş izlenimi veriyor ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeşehir Çok yatırım yaptı . Ciddi önemsiyor . Açıkçası özellere mesafeliyim genel olarak ama bi koç bi BAU Acıbadem çok çok iyidir . Tek sıkıntıları biraz daha az vaka görüyorlar özellikle acil yönünden. ama çok iyi şartları var okuyan birileriyle görüş bence değerlendir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4697

    Turgut Özal tıp nasıldır. Ben 976. yim. Ilk 1000 e girene 1000 tl burs veriyomuşlar. Ve yurtta bedava. Tercih edilmeli mi ?

    Birde hacettepe çok zor deniyor. Çoğu hacettepeli memnundeğilmiş izlenimi veriyor ne dersiniz?

    Turgut özaldaki arkadaşlarım beğeniyor okulu . Hacettepe illaki zor nispeten öbürlerine oranla ama ben seçerdim . çok iyi bir eğitim veriyor bunun yanında hacettepe imkan olarak da iyi bu da önemli bi ünversite de seçiyosun sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.